- 8 Temmuz 2024
- 987
- 408
- 38
Bu sabah onlada yaptım çıkmadı bişey ben silik göremedimBide bu testtede silik çizgi var ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sabah onlada yaptım çıkmadı bişey ben silik göremedimBide bu testtede silik çizgi var ki
Bak bu prodoctor değil mi ? İşaretlediğim yerde görüyorum çizgiBu sabah onlada yaptım çıkmadı bişey ben silik göremedim
Kaset testte çıkmaması normal çok yeni daha :)İnşallah öyledir pazartesi kan verecem bakalım dün ve bugün böyle çıktı erken testler ama kaset negatif gorunuyo su an
Bilmiyorum ama sabah yaptım bu böyle digeride öyle çıktıBak bu prodoctor değil mi ? İşaretlediğim yerde görüyorum çizgi
İnşallah ya ama arkadaş öyle söyleyince ne yalan soyliyim içime kuşku düştü days doktor 2 yaptım silik çizgi çıktı 2 tane daha var elimdeKaset testte çıkmaması normal çok yeni daha :)
Adetin gecikince çıkar inşallah
Bence ikiside pozitifBilmiyorum ama sabah yaptım bu böyle digeride öyle çıktı
İnşallah ya pazartesi gelsin hosgelsin iyi haberler getirsinBence ikiside pozitif
Çok teşekkür ederimMerhaba uygulamanın adı femometer
Hiç bilmiyorum, ilk denememde bu kadar uzun sürmemişti sanki sıkıldım artık ben, artık gece bebek uyumadı diye uykusuz kaldığım günleri fln yaşamak istiyorum...Yaa neden peki belki dozunu az veriyordur doktor
Ya hangi teste güveneceğiz bilemiyorumİnşallah ya ama arkadaş öyle söyleyince ne yalan soyliyim içime kuşku düştü days doktor 2 yaptım silik çizgi çıktı 2 tane daha var elimde
Daha buraları okumadan az önce böyle bir yazı okudum, maalesef böyle etkileri var... Eğer vücutta birşeyler varsa yumurtaları vs büyütürken onları da büyütüyor, tüp bebekte de bazı hormonları bastırıp bazılarını yükselttiği için bir şekilde dengeler değişiyor işteAma bi parantez açayım klomen için tabiki yan etkilerinde yumurtalık kanseri yazar. Ne kadar süre ile kullanılmalı misal bilmiyorum çocuğumuz olsun diye dışardan sentetik veya kimyasal hormon alıyoruz. Yumurtanın uyarılması için. Zaten benim genetik yatkınlığım var kansere bazen düşünmüyo değilim acaba ayağıma mı sıkıyorum diye
Canım bende gördüm gölgeyi, acaba yerleşme kanaması mı yaşıyorsun?Bugün bat pembe akıntı geldi peçeteye ama testimdede böyle gölge görüyorum
Canım yaa test üzerine test yapana kadar keşke ASM'ye gidip test verseydin taş çatlasa 1 gün sonra öğrenirdin, hem daha ekonomik hem de gölge mi var belirti mi var uğraşmazdın bu kadarKızlar internetten bu testi almayın ben 2 kutu sipariş verdim diğer testimin 2 tanesi pozitifken bu negatif cikartiyo aynı anda yaptım bu negatif erken test diye satiliyo ama çok ciddi yaniltiyo
Aynı renk peçeteye sildikçe var sanırım test hatalıCanım bende gördüm gölgeyi, acaba yerleşme kanaması mı yaşıyorsun?
Devamı geldi mi akıntının
Yaaaaa net tabi hayırlı olsun inşallahBu daha net galiba
Doğru vallahiTabi tabi ihtiyaca uygun malzeme üretmiş veya var olanı tedarik etmiş. Sosyal medyayı da aktif kullanması ona bi artı hepimiz onu konuşuyoruz bak
Kırmızıya dönüp normal adet oldun mu pekiAynı renk peçeteye sildikçe var sanırım test hatalı
Malesef kanserin asıl ortaya çıkış sebebi de vücutta ki hormon dengesinin bozulmasından kaynaklanıyor. Bir taraftan yapalım derken arka planda dengeyi bozuyoruzDaha buraları okumadan az önce böyle bir yazı okudum, maalesef böyle etkileri var... Eğer vücutta birşeyler varsa yumurtaları vs büyütürken onları da büyütüyor, tüp bebekte de bazı hormonları bastırıp bazılarını yükselttiği için bir şekilde dengeler değişiyor işte
Hayır daha öyle başlamadıKırmızıya dönüp normal adet oldun mu peki