Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir pazartesi kan verecem bakalım dün ve bugün böyle çıktı erken testler ama kaset negatif gorunuyo su anCanım gözün aydın pozitif bu
Gölgeyi göremedim ben canım yaBugün bat pembe akıntı geldi peçeteye ama testimdede böyle gölge görüyorum
Ayyyy ne kadar kötü yaDalga geçiyorlar bizimle demin bir haber gördüm dünya basınında yabancı ülkelerde Türkiye korkunç bir ülke diye Ankara da olan köpek katliamini yayinlamislar bu ülke bizimle gerçekten dalga geçiyor
Tabi tabi ihtiyaca uygun malzeme üretmiş veya var olanı tedarik etmiş. Sosyal medyayı da aktif kullanması ona bi artı hepimiz onu konuşuyoruz bakHerkes de bi umut iste illaki denemek isteyen olur. Sadece denemek icin bile alsalar ohoo epey satis olur. Yok demek istedigim is olarak o acigi gormus ve degerlendirmis. Ben ovu testlerini daha gecen sene burdan ogrendim yillardir varmis halbuki
İsteğe bağlı daha fazla kullanabiliyor ya aşkım öyle olsa nolurdu diye düşündümYok kız öyle düşünme Allah korusun bir iki kereden bir şey olacağını sanmıyorum
Hah evet taa kendisiEvet oymus buldum ekran resmini Ebru hanimin oldugunu bilmiyordum
Ben dün bununla pozitifi gördümKızlar internetten bu testi almayın ben 2 kutu sipariş verdim diğer testimin 2 tanesi pozitifken bu negatif cikartiyo aynı anda yaptım bu negatif erken test diye satiliyo ama çok ciddi yaniltiyo
Bak canım bekleyince daha belirgin olduGölgeyi göremedim ben canım ya
Bu days doctor bana kaç kere yalancı pozitif çıkarttı canımBen dün bununla pozitifi gördüm
Aaaaa evet şimdi gördüm ay hadi İnşallah benimde regl yarın beraber güzel haber alırızBak canım bekleyince daha belirgin oldu
Bu days doctor bana kaç kere yalancı pozitif çıkarttı can
Ay ciddimisin umudum kırılır vallaBu days doctor bana kaç kere yalancı pozitif çıkarttı canım
Zaten bide bu ağır işlenmelerimizden dolayı tutmuyor sanırım bide ben oğlanı kucaklayıp duruyomo kadar doğru ki dün kalktım halıları balkona attım yıkadım ama bi iyi geldi
Ay kırmak istemem ama tekrarla testi canımAy ciddimisin umudum kırılır valla
Ama pembe akıntım var adet başlangıcı gibi bence yalancı pozitif çıkarttı bu testAaaaa evet şimdi gördüm ay hadi İnşallah benimde regl yarın beraber güzel haber alırız
Valla prodoctor iki senedir kullanıyorum nerdeyse hiç poztifi negatif çıkardığını görmedim bi kere hayalet çizgi dahil çıkarmıyor. Yoksa yoktur yani netKızlar internetten bu testi almayın ben 2 kutu sipariş verdim diğer testimin 2 tanesi pozitifken bu negatif cikartiyo aynı anda yaptım bu negatif erken test diye satiliyo ama çok ciddi yaniltiyo
Ay days doktor yok prodoctor allahım hepsi birbirine benziyor prodoctor al bacım senAy ciddimisin umudum kırılır valla
Bide bu testtede silik çizgi var kiKızlar internetten bu testi almayın ben 2 kutu sipariş verdim diğer testimin 2 tanesi pozitifken bu negatif cikartiyo aynı anda yaptım bu negatif erken test diye satiliyo ama çok ciddi yaniltiyo
2 tane yaptım ikiside pozitifAy kırmak istemem ama tekrarla testi canım