- 14 Haziran 2023
- 6.352
- 5.150
- 23
Kız hani sen yapmıycaktık. Duramadın değil miiii? Yine gölge görüyorumBu hayaletler peşimi birakmiyo galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız hani sen yapmıycaktık. Duramadın değil miiii? Yine gölge görüyorumBu hayaletler peşimi birakmiyo galiba
Günaydın, teşekkür ederim çok sağolunGünaydın, evet normal @Denizz41 ‘in yazdıklarına katılıyorum
Kız valla duramıyorum bugün 10 gün yumurtlamadan sonraKız hani sen yapmıycaktık. Duramadın değil miiii? Yine gölge görüyorum
Doktorda yumurtaların kaç mm di kuzum? Kimi ovulasyon testi 18mm iken pik çıkarıyor kimi 22 mm de. Değişiyor yani.Selam kızlar, bakar mısınız? Ben şuan yumurtlama dönemimdeyim, yani yeni oluşan ve büyüyen yumurtaları gözümle gördüm bugün ama bu test neden böyle kalbim kadar temiz çıkıyor??
Ayrıca bugünkü değerlerim de bu şekilde, var mı bi yorumunuz
Candy7777 ArasaNillGerek @oylamabaslay @Beyond the sky ParlayanGece
Günaydın canım benimde bugün yada yarın görünüyo , yaptım test var gibi yok gibi. Bet bi çizgi yok. Adet sancısı gibi bişi geliyo arada batma gibi belirti olarak ama onlara da güvenemiyorum düşündüğümüz için beynimiz bize oyun oynuyo belki de. İnşallah hayırlısı olsunKızlar günaydın bat günüm yarın bugün kaset test yaptım negatif çıktı ama böyle regl sancım yok arada bir sağ kasığıma batmalar oluyor geçiyor onun haricinde bişey yok belki regl belirtisidir bu şimdi ayırt edemiyorum bu kafayla siz ne durumdasınız benle aynı bat olanlar
Pozitif gibi canım kan ver benceGünaydın kızlar sabah tekrar yaptım böyle cıktı
Eki Görüntüle 3468210
Hayalet gibi bişey var sanki kan verGünaydın kızlar bugün gecikmenin ikinci günü. Test yaptım ilk beş dakika da çift çizgiyi görünce inanamadım içeri gittim biraz sonra geri geldim bekleyince kaybolmuş sanki Sizce umut var mı?üstteki ilk dakikalardaki, alttaki bekleyinceki hali..
Hayır pko yokPkomu var sizde ?
Ama set şeklinde aldım ya iade almazlar ya benceEee yanii müstahak onlara ayıplı mal satan kusurludur
HahahhHH az alaydın yaldır yaldır akardı bacım hep böyle işler tersine zaten bizim. Sen baya da almışsın iade et valla yazık günah
TeşekkürlerMerhaba, LH hormonunun görevi yeterli büyüklüğe ulaşan yumurtayı çatlatmak. Sizin LH değeriniz kan tahlilinde 3,48 çıkmış yani düşük. O yüzden ovulasyon testinin silik çıkması normal. Bu değeri algılayamaz çünkü. Var olan yumurtalarınız henüz çatlama büyüklüğüne ulaşmamış demek ki. Yeterince büyüyüp de çatlamaya hazır hale geldiklerinde LH hormonunuz artacaktır dolayısıyla test de pik olacaktır. Umarım güzel sonuçlar alırsınız bu ay
En güzel şekilde sonuçlansın inşallah sürecinizTeşekkürler
Sırf testler doğru mu diye takip edeceğim, zaten tüp bebekte takipteyim her 2 günde 1 tahlil veriyorum
Ay bende okuyorum okuyorum inanmıyorum ne kadar bilgili insanlar diyorum meğersem Google bilgisiymişFoliküler fazda 1-18 IU/L arasında salgılanan LH hormonu yumurtlamanın gerçekleşmesinden 24-48 saat öncesinde ani bir artış göstererek 20-80 IU/L arasında salgılanmaya başlar. Yumurtlama gerçekleştikten sonra başlayan luteal fazda ise tekrar sakinleşir 0.5-18 IU/L seviyelerinde salgılanması beklenir.
Böyle bir bilgi buldum senin için Google amcadan
Ben test yaptım tertemiz hayalet çizgi bile çıkmadı galiba regl olacağımKızlar günaydın bat günüm yarın bugün kaset test yaptım negatif çıktı ama böyle regl sancım yok arada bir sağ kasığıma batmalar oluyor geçiyor onun haricinde bişey yok belki regl belirtisidir bu şimdi ayırt edemiyorum bu kafayla siz ne durumdasınız benle aynı bat olanlar
Kaç adet ve ne almış kaçırdım galibaAma set şeklinde aldım ya iade almazlar ya bence
Kaç adet ve ne almış kaçırdımAma set şeklinde aldım ya iade almazlar ya bence
Sence bunda hayalet varmı regliye 4 gün varBen test yaptım tertemiz hayalet çizgi bile çıkmadı galiba regl olacağım
Evet evet instagramda bir ebeningünlüğü diye bir sayfa var orda varmış dün akşamdan beri yapıp duruyorum valla bacım Şuan benim batı yumurtalıklarım dışında kimse bilmiyor ahahhahahaHahahah yumurtlama masajı mı var bide Google a yazayım bakayım bi merak ettim ha. İncir ye evet prl sorunun yoksa eğer. Olmazsa da öbür aya nasip kısmet senin bat ne zaman görünüyor şimdi