- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Setli mi aman allahım evet kuşum almazlar öyle sattıkları malda da kusur görmezlerAma set şeklinde aldım ya iade almazlar ya bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Setli mi aman allahım evet kuşum almazlar öyle sattıkları malda da kusur görmezlerAma set şeklinde aldım ya iade almazlar ya bence
Oo çok gizemli oldu bu evet ya Google amcaya sordum ebru hanımın videosunu gösterdi hemen. Ebru sanırım bir ebenin günlüğü sayfasının sahibi.Evet evet instagramda bir ebeningünlüğü diye bir sayfa var orda varmış dün akşamdan beri yapıp duruyorum valla bacım Şuan benim batı yumurtalıklarım dışında kimse bilmiyor ahahhahaha
valla bende adının duymuştum ama hiç bakmamıştım sayfasına. Bakalım inşallah işe yararOo çok gizemli oldu bu evet ya Google amcaya sordum ebru hanımın videosunu gösterdi hemen. Ebru sanırım bir ebenin günlüğü sayfasının sahibi.
Kadinin youtube kanali da var, cok guzel bilgiler paylasiyor Oneririm takip etmeni.valla bende adının duymuştum ama hiç bakmamıştım sayfasına. Bakalım inşallah işe yarar
Merhabalar :) benimde sizinle aynı.Kız valla duramıyorum bugün 10 gün yumurtlamadan sonra
Bende kasik ağrısı var şimdilik sadece ama emin olamiyorum sabah kan verdim doktor erken ama bı bakalım dediMerhabalar :) benimde sizinle aynı.
Bat 24 Ağustos, bugün 10.gün test yaptım belli belirsiz bir şey var gibi ama çok zor görülüyor
Belirti var mı sizde peki
Foto varmı testin canımMerhabalar :) benimde sizinle aynı.
Bat 24 Ağustos, bugün 10.gün test yaptım belli belirsiz bir şey var gibi ama çok zor görülüyor
Belirti var mı sizde peki
En iyisini yapmışsın bende meraktan çatlıyorum hafif bi pembesilik görsem kan verecektimBende kasik ağrısı var şimdilik sadece ama emin olamiyorum sabah kan verdim doktor erken ama bı bakalım dedi
Benim göğsümde ağrı var ama ucunda değil etrafı agriyo dokununca ama normalde de adete yakın ağrı oluyo sen hayalet gibi görünen testinin resmini at bakalım bir ben sabah yaptım bunu dedim bu stres yeter gidip kan verdim negatif çıkarsa adet gecikirse veririm dedim testlerime yazık kız her günEn iyisini yapmışsın bende meraktan çatlıyorum hafif bi pembesilik görsem kan verecektim
Bende de kasık ağrısı, bazen bıçak saplanır gibi acı giriyor. Göğüslerim de acıyor.
Ya diyorum bebek ya da çok fena adet olucam
Verdim kan yarım saat öncePozitif gibi canım kan ver bence
Hadi güzel haberler inşallahVerdim kan yarım saat önce
Bu hangi sayfa acaba, özelden paylaşır mısın benimleBirde takip ettiğim sayfadaki kadında ki açıklamalar da böyle yumurtlama günü bakılan bir değer varmış ondan öğrendim bir bak istersen
Seninkinde görüyorum ben inşallah vardırBenim göğsümde ağrı var ama ucunda değil etrafı agriyo dokununca ama normalde de adete yakın ağrı oluyo sen hayalet gibi görünen testinin resmini at bakalım bir ben sabah yaptım bunu dedim bu stres yeter gidip kan verdim negatif çıkarsa adet gecikirse veririm dedim testlerime yazık kız her gün
Malesef bende bişey göremedim kendi testimde sanki hayalet görüyorum dünden beri o yüzden kan verdim düşünmek yoruyo gerçektenSeninkinde görüyorum ben inşallah vardır
Evet benimde göğüs acı adete yakında ağrır o yüzden bilemiyorum
Benimki de bu ama yok yani
Testlere yazık dediğin gibi, kaç tane test yaptım bu ay da haddi hesabı yok
İnşallah kuzucumvalla bende adının duymuştum ama hiç bakmamıştım sayfasına. Bakalım inşallah işe yarar
Yok canım zaten diyorum ya az bir şey görsem bende vericem kanMalesef bende bişey göremedim kendi testimde sanki hayalet görüyorum dünden beri o yüzden kan verdim düşünmek yoruyo gerçekten
benimde aynı böyle tertemiz ya bide çok pahalı erken hassas gebelik testleri yani en iyisini alalım diyoruz ama kenara atsaydık aşılama parası cıkardı herhaldeSeninkinde görüyorum ben inşallah vardır
Evet benimde göğüs acı adete yakında ağrır o yüzden bilemiyorum
Benimki de bu ama yok yani
Testlere yazık dediğin gibi, kaç tane test yaptım bu ay da haddi hesabı yok
Ben de takip ediyorum ne yalan soyliyim ben testlerinde sorun yaşamadım ama zaten almicam bir daha akışına devam edicezBen onu geçen yıl takip ediyodum, sonra burda hanımefendinin ovü testlerini alanlar olmuş tam pik yakalayamamışlar uzun bi süre baya da farklı farklı kişilerden okudum. Öyle olunca bırakmıştım takip etmeyi Allah var. Dönem dönem de bıkkınlık geliyo hepimize ben hemen bebek ile ilgili sayfalar oldu öu takipten de çıkıveriyorum
Hemen Google amca diye belirttim birde beynime bu bilgileri ezberletemem sonra yerim kalmıyorAy bende okuyorum okuyorum inanmıyorum ne kadar bilgili insanlar diyorum meğersem Google bilgisiymiş
Baya pozitif,Günaydın kızlar sabah tekrar yaptım böyle cıktı
Eki Görüntüle 3468210