- 1 Mart 2018
- 607
- 487
- 40
Unutmak gerekiyor sanirim simdi ben de bekleyemiyorumÇok iyi ya keşke bende öyle olabilsem daha ay başından başlıyorum ay sonuna kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmak gerekiyor sanirim simdi ben de bekleyemiyorumÇok iyi ya keşke bende öyle olabilsem daha ay başından başlıyorum ay sonuna kadar
Bata kaç gün var senin? Benim 2 gün var bugünde bitince 1 gün kalıyor sağ kasığımda bir ağrı var şuan tek taraflı dizime doğru inen belirti olabilir mi acabaUnutmak gerekiyor sanirim simdi ben de bekleyemiyorum
Yaa bugün sadece bi kere midem bulandı sadece merakımdan yapayım dedimAyy gorunuyor masaallah
Klomene başlamadan bir gün önce kontrol etti rahmin iyi kistin yok dedi sadeceYani işte klomen e başla dediğinde karnından bakınca bişi demedi mi
Bende gördüm sanki yanlış görmüyorsamKuzum boşa umutlandırmak istemiyorum asla ama burdaki çizgiyi bitek ben mi görüyorum? İlk attiğin tette de aynı burda görmüştüm @bestmb Eki Görüntüle 3468019
Ay gözün aydın kan verince de haber verKızlarrrrrr çizgiyi gören var mııı 5 gün var reglime
Eki Görüntüle 3468029
Çok teşekkür ederimmm tabiki de darısı herkesin başına inşallah bakalım yanıltmaz iseAy gözün aydın kan verince de haber ver
İnşallah yanıltmaz sen içini gönlünü ferah tut yarın kan verip öğrenirsin Allah'ın izniyle sonra hamiş halinle bizlere dualar edersinÇok teşekkür ederimmm tabiki de darısı herkesin başına inşallah bakalım yanıltmaz ise
Benim bat persembe gunu. Olabilirde olmayabilirde bazen kasik agrisi adet belirtisi de olabiliyor. Iki gun kalmis test yaparsaniz varsa eger cikma ihtimali yuksekBata kaç gün var senin? Benim 2 gün var bugünde bitince 1 gün kalıyor sağ kasığımda bir ağrı var şuan tek taraflı dizime doğru inen belirti olabilir mi acaba
Kuzum daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadım ama burda gördüklerime dayanarak söylüyorum. Lh testlerine güvenmiyorum çünkü testi pik çıkıp doktora gittiğinde yumurta daha büyümemiş ya da tam tersi yumurtlaması olup Lh testinde hiç koyulaşmayanları çoooookkk gördüm. Sen doktorla ilerliyorsun zaten ne gerek var boşuna stres yapmayaSelam kızlar, bakar mısınız? Ben şuan yumurtlama dönemimdeyim, yani yeni oluşan ve büyüyen yumurtaları gözümle gördüm bugün ama bu test neden böyle kalbim kadar temiz çıkıyor??
Candy7777 ArasaNillGerek oylamabaslay B Beyond the sky ParlayanGece
Bozuk mu acaba?Selam kızlar, bakar mısınız? Ben şuan yumurtlama dönemimdeyim, yani yeni oluşan ve büyüyen yumurtaları gözümle gördüm bugün ama bu test neden böyle kalbim kadar temiz çıkıyor??
Ayrıca bugünkü değerlerim de bu şekilde, var mı bi yorumunuz
Bilemiyorum, buradan bir arkadaş aldığım markanın iyi bir marka olduğunu söylemişti ama çok enteresanBozuk mu acaba?
Elimde kalan testler varken bi bakayım dedim, inat ettim 2-3 saattir de bişiy yiyip içmedim ama yok yani gölge bile yok sözde iyi bi markaymışKuzum daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadım ama burda gördüklerime dayanarak söylüyorum. Lh testlerine güvenmiyorum çünkü testi pik çıkıp doktora gittiğinde yumurta daha büyümemiş ya da tam tersi yumurtlaması olup Lh testinde hiç koyulaşmayanları çoooookkk gördüm. Sen doktorla ilerliyorsun zaten ne gerek var boşuna stres yapmaya
Canim yaniltici olabiliyor bu testler doktoruna guven onunla ilerle hic bunlara takilip morelini bozma senin suan stresten uzak yuksek morelli olman lazim bence bir sure bu testlere bakma olumlu dusun olumlu olsunBilemiyorum, buradan bir arkadaş aldığım markanın iyi bir marka olduğunu söylemişti ama çok enteresan
Kuzum ovulasyon testiyle doktorum benim hep tutar neden öyle oldu acaba şey olabilir mi test bozuk falanSelam kızlar, bakar mısınız? Ben şuan yumurtlama dönemimdeyim, yani yeni oluşan ve büyüyen yumurtaları gözümle gördüm bugün ama bu test neden böyle kalbim kadar temiz çıkıyor??
Ay evet bencede stres yapma kendine doktorunu dinleCanim yaniltici olabiliyor bu testler doktoruna guven onunla ilerle hic bunlara takilip morelini bozma senin suan stresten uzak yuksek morelli olman lazim bence bir sure bu testlere bakma olumlu dusun olumlu olsun
Benimde elimde vardi yapayim dedim uygulamasi da olan bir marka. Uygulama hic alakasi olmayan bir gunde yumurtlama gosterdi o gun ovu testi yaptim hic bir sey cikmadi bana pek guvenilir gelmiyor bu testler artikElimde kalan testler varken bi bakayım dedim, inat ettim 2-3 saattir de bişiy yiyip içmedim ama yok yani gölge bile yok sözde iyi bi markaymış
Valla beynim yandı. O zaman sen bu ay hiç yumurtlamadın. Yumurtlamayınca klomende büyütecek yumurta bulamadıKlomene başlamadan bir gün önce kontrol etti rahmin iyi kistin yok dedi sadece
Kuzum testlerin bozuk olma ihtimalini hep yaşadık burda gördük yani. Bence kan değerlerini dikkate al hepsi de müko maşallahSelam kızlar, bakar mısınız? Ben şuan yumurtlama dönemimdeyim, yani yeni oluşan ve büyüyen yumurtaları gözümle gördüm bugün ama bu test neden böyle kalbim kadar temiz çıkıyor??