- 14 Haziran 2023
- 6.352
- 5.150
- 23
Kız teste bakar bakmaz bir gölge gördüm. Yoksa ben mi yalnış gördümregle 3 gün kala yaptım kalbim kadar tertemiz artık yoruldumEki Görüntüle 3467990
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız teste bakar bakmaz bir gölge gördüm. Yoksa ben mi yalnış gördümregle 3 gün kala yaptım kalbim kadar tertemiz artık yoruldumEki Görüntüle 3467990
yok gülüm ya başında bekledim 5 dakika yine aynı hayır bide HSG çektirdim her günü değerlendirdim yok yok yine yokKız teste bakar bakmaz bir gölge gördüm. Yoksa ben mi yalnış gördüm
ağlıyorum yine ama bir faydası yok kendimi üzmekten başka artık regli bekleyeceğim belki pozitife döner kaldı 3 gün. çevre baskısı arkadaş ortamları aile vs derken insan iyice yıpranıyor maddi olarak iyiyiz de manevi olarak bir bebeğimiz olsa ne güzel olurdu rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlerln yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasınHmmm ilk attığın testte gölge görünüyordu demek fotoğraftan öyle gözüküyormuş. Bende martta çektirmiştim hafif tıkanıklıklar açılmıştı. İnsan umutlanıyor işte bir şeyler yoluna girince çözülünce. Ne yapalım bizim de imtihanımız buymuş. Allaha şükür maddi manevi herşeyimiz yeterli ama işte asıl baş rol yok ortada. İnşallah Rabbim nasip edecek inanıyorum. Sende umutsuzluğa kapılma lütfen daha üç günü var herşey bitmiş değil bestmb
Yaa canım ağlama lütfennn çok üzülüyorum. Bugün bende biraz duygusalım. Ahhh şu çevre yokmu nefret ediyorum bende de var öyleleri. Çok istediğimi ve uğraştığımı bildikleri halde misafir ortamında "bebek yok mu bebek gezdiniz tozdunuz yeter artık yapın" diyorlar ya insanlar çok kötüler sanki oluyorda ben yapmıyorum. Bide ettiği lafa okadar üzüldüm ki konuşamadım öylece kalakaldım. Neyse ya Allaha havale ediyorum. İnşallah canım inşallah Rabbim hepimizin evini cennet kokularıyla dolddursunağlıyorum yine ama bir faydası yok kendimi üzmekten başka artık regli bekleyeceğim belki pozitife döner kaldı 3 gün. çevre baskısı arkadaş ortamları aile vs derken insan iyice yıpranıyor maddi olarak iyiyiz de manevi olarak bir bebeğimiz olsa ne güzel olurdu rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlerln yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasın
Yani işte klomen e başla dediğinde karnından bakınca bişi demedi miBebişim 8inde adet oldum 10ununda ilaca başladım 5 gün. Yani dediğim gibi femara kullanırken notlar almışım beyi ne zaman yapmışım diye adetin 11-12. Günü yumurtlarım istenilen büyüklüğe ulaşmış çatlatma iğnesi olmuşum o günler. O yüzden bu sefer biraz geç geldi bana
yok yavrum umutlandırmıyorsun bende hafif gördüm şimdi haklısın regl günü tekrarlarım testi bidaha bakalımmKuzum boşa umutlandırmak istemiyorum asla ama burdaki çizgiyi bitek ben mi görüyorum? İlk attiğin tette de aynı burda görmüştüm bestmb Eki Görüntüle 3468019
görüyorum canım silik te olsaKızlarrrrrr çizgiyi gören var mııı 5 gün var reglime
Eki Görüntüle 3468029
Çok heyecanlıyım suan az önce yaptımgörüyorum canım silik te olsa
bence kan vermelisiniz yarın sabahÇok heyecanlıyım suan az önce yaptım
İlk idrarım ile de yapıp sonra hemen gidicembence kan vermelisiniz yarın sabah
Tamam canım yaparsan buraya da atarsınyok yavrum umutlandırmıyorsun bende hafif gördüm şimdi haklısın regl günü tekrarlarım testi bidaha bakalımm
Eveeett gördümmmKızlarrrrrr çizgiyi gören var mııı 5 gün var reglime
Eki Görüntüle 3468029
Evet varKızlarrrrrr çizgiyi gören var mııı 5 gün var reglime
Eki Görüntüle 3468029
Yaa benim ikinci oyle olmustu adet zamanini unutmusum bir kasik agrisi hissettim bir baktim takvime bat bir hafta gecmis oylelikle ogrenmistim simdi o sabrim hic yok bir hafta kala basliyorum testlereEvettt Beklemedim boş verdim o ay oldu diyenlere imreniyorum koca ay nasıl beklemeden olabilir illaki bi bekleyiş oluyor ya
Tamam canımTamam canım yaparsan buraya da atarsın
Çok iyi ya keşke bende öyle olabilsem daha ay başından başlıyorum ay sonuna kadarYaa benim ikinci oyle olmustu adet zamanini unutmusum bir kasik agrisi hissettim bir baktim takvime bat bir hafta gecmis oylelikle ogrenmistim simdi o sabrim hic yok bir hafta kala basliyorum testlere
Ayy gorunuyor masaallahKızlarrrrrr çizgiyi gören var mııı 5 gün var reglime
Eki Görüntüle 3468029