- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Yaa doğru diyorsun
Taa doğru diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa doğru diyorsun
Taa doğru diyosun
Hahahah bende yalnız değilmişim tebrik ediyorum bizi hatta bir gün öncede değil adet olduğum gün hamile kalmışım teee milattan önce amaBen reglimden bir gün önce girdiğim birliktelikten hamile kalmıştım, halbuki adet öncesi dönem en risksiz dönem olarak bilinir... Ama her bünyede ve her dönemde farklılıklar olabiliyor
Bende de bu belirtiler varİnşallah hicbiseye gerek kalmadan gelir meleklerimiz
Hayat mucizelerle dolu gerçektende canım . Gögüslerimde büyüme gerginlik ve mavi damarlarda belirginlik oluştu ,areolada koyulasip büyüme var tıpkı düşüğümde olan belirtiler olunca heyecan yapmadım değil Ama o asilamayla olmuştu bu ay yumurtlama bile görünmedi, imkansıza heveslenme gibi oldu benimkide
Git kan ver bence güzel haberler vereceksin bizePembe ve üstteki akşam yaptım
Alttaki mavi sabah yaptım kan vermeye gidicem ama korkuyorum ya reglme son 1
Kan vermeye geldim acile burası aile hekimliği değil diyip gönderdi gerçekten herkes doktor olmamalıGit kan ver bence güzel haberler vereceksin bize
Çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler. Darısı isteyen herkesin başına.Pembe ve üstteki akşam yaptım
Alttaki mavi sabah yaptım kan vermeye gidicem ama korkuyorum ya reglme son 1
Amin aminÇok sevindim inşallah sağlıkla ilerler. Darısı isteyen herkesin başına.
olacak inşallah hep beraber sevineceğiz üzülmebu ayda olmadı sat: 13.08.2024 bat: 13.09.2024
inşallah canım rabbim en kısa zamanda yaşatsın bu sevinci sağlıkla sıhhatle büyütelim bebişlerimizi
kürtaj sonrası regl düzenin nasıl ? benim kürtaj sonrası döngüler , ilki ilaç ile oldum ama muhtemelen ondan erken geldi 21, 32,30,29 ve 26 gün yani garip bi döngüinşallah canım rabbim en kısa zamanda yaşatsın bu sevinci sağlıkla sıhhatle büyütelim bebişlerimizi
Senin için çok güzel günlerin başlangıcı olur inşallah canım ekliyorumCandy7777 çiçeğim beni ekleyebilirsin sat 12.08.24 bat 10.09.24
İlk başta lekelenme sandım ama kana dönüyor. Düşük olalı 35. Gün reglim geldi.
Ben kendi tecrubelerime dayanarak soğan kürü diyorum. Adetle atamamıştım kisti diğer ay soğan kürüyle 8cm (mm değil bak cm) eridi gitti. Tabi yine de kendin bilirsin yan etkisi falan olursa kötü olurKızlar Günaydınlar
Az önce ultrasondan çıktım. Sol overda bir kist vardı ya o hala var. Sağda 4 ama küçük yumurta gördü, solda kistten dolayı bir şey göremedi Kistten dolayı yumurta toplama ya da transfer ertelenebilirmiş
Bana kist için önerebileceğiniz bir şeyler var mı?
Adet bitiminde mi başlanıyor adetle beraber mi?Ben kendi tecrubelerime dayanarak soğan kürü diyorum. Adetle atamamıştım kisti diğer ay soğan kürüyle 8cm (mm değil bak cm) eridi gitti. Tabi yine de kendin bilirsin yan etkisi falan olursa kötü olur
Şimdi bi baktım da yan etkisini görüp bütün sistemi değişen de çok insan var, bilemedim şimdi yaa her şey çok güzel düzenli giderken oluruna bırakmak daha mı iyi sankiBen kendi tecrubelerime dayanarak soğan kürü diyorum. Adetle atamamıştım kisti diğer ay soğan kürüyle 8cm (mm değil bak cm) eridi gitti. Tabi yine de kendin bilirsin yan etkisi falan olursa kötü olur