- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 872
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelikte yaptım az önce bebek filan değil bu ya beklicem artık yapmıcam gecikirsem yaparım kafaya taktımSenin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılan
Bu arada çizgi var
Ay alemsiniz ne güldüm Allah sizi de güldürsün inşallah.Senin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılan
Bu arada çizgi var
Erken gebelikte yaptım az önce bebek filan değil bu ya beklicem artık yapmıcam gecikirsem yaparım kafaya taktımSenin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılan
Bu arada çizgi var
Evet tüm serisi bozuktuAy alemsiniz ne güldüm Allah sizi de güldürsün inşallah.
Testler bozuk görünüyor
Bence de bekle olsaydı belirginleşmesi gerekirdiErken gebelikte yaptım az önce bebek filan değil bu ya beklicem artık yapmıcam gecikirsem yaparım kafaya taktım
Ya bana doktor verdi ben bitirdim bir daha almadım almak lazım dimi 1 yıl olmadı ya 1 yıl içecek miydimVar canım ben kullanıyorum , sen kullanmıyor musun
Ay ahahahhahahah hatırladım bak yine musluğun bile hamile ahhahahajajahhaSenin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılan
Bu arada çizgi var
Al canım kullan sen önemli çünkü gelişimi için , gebelik için deYa bana doktor verdi ben bitirdim bir daha almadım almak lazım dimi 1 yıl olmadı ya 1 yıl içecek miydim
Bence bir farklılık yokÜstteki öğlen alttaki saat 5 gibi sizce farklılık var mı
Candyim yaaSenin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılan
Bu arada çizgi var
Kan vermelisin kuzumNet 3 dk belli oldu
Amin bebeğim inşallah hepimizin olsunOlsun canım bu ay herkes de bi değişiklik var, yeni ay yeni umutlar inşallah
Offf özel sağlık uzak medicana ayrı uzak bi kere cocuk acili açıkmış cocuğu götürdüm medicanaya özel araçla bile ulaşım zor trafik kilit oluyoYok kuzum Medicanada bu doktor. Özel sağlığa bundan sonuç alamazsam gidicem
Cok erken daha. Erken gebelik testleri bile ambalajında 6 güne kadar sonuc veriyo yazıyoKızlar yumurtlama sonrası 9 ncu günüm test yapsam çıkar mı adetime 8 gün var
Bence de git test ver imkanın varsa, aaa niye utanıyorsun ki kız ben gayet de eeıı ben bi test vereyim dedim yürüyüş sonrası diye gidiyorum artık adamın karşısına karşında biz varmışızmgşbş rahat olGögüs hassasiyeti ve karın agrım var ümitlenmekde istemiyorum gevtiğimiz aylardada buna benzer birsey yasadım ama bu sefer test markası farklı kan verirkende utanır oldum ya
HahHhHzhgzgsgGs ben bu espriyi nasıl kaçırdııııııımmmmmSenin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılan
Bu arada çizgi var
Hahahah kahkaha attım eczacı beni görünce direk test uzatacak zaten az kaldıBence de git test ver imkanın varsa, aaa niye utanıyorsun ki kız ben gayet de eeıı ben bi test vereyim dedim yürüyüş sonrası diye gidiyorum artık adamın karşısına karşında biz varmışızmgşbş rahat ol
Amaaann hiç sallamam sadece bi keresinde Ella alırken utanayazmıştım onda da amaann yasak ilişki yaşamadığımı ben biliyorum onlara ne diye telkin ettim kendimiHahahah kahkaha attım eczacı beni görünce direk test uzatacak zaten az kaldı