- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Hahahahhajqaj çatıya cıktı yolluyorum Aliağa tarafına kaçırma tut dermişimBir anda yükseldin doğum kontrol hapına bana da deneyecek gibisin gibi geldi qhahhahahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahhajqaj çatıya cıktı yolluyorum Aliağa tarafına kaçırma tut dermişimBir anda yükseldin doğum kontrol hapına bana da deneyecek gibisin gibi geldi qhahhahahahahah
Ella başlı basinca sorun zaten hormonları mahfediyo ben ellayi en son 2 yıl önce içtim ondan sonra düzenli Yasmin kullandımAma ben düzenli almadım. Ella 72 saat içinde içiliyor Ya kaçamak olduğu ilişkilerde almıştım sadece
Ahahahahhaah kız bugün doktorum amh istedi benden galiba 17 olabileceğine çok ikna olmadı. Sonuç çıktı laboratuvar ölçememiş testi tekrar etmişler >16 çıkmışHahahahhajqaj çatıya cıktı yolluyorum Aliağa tarafına kaçırma tut dermişim
Valla yakında bende onu yapacam çıkıcam işten ne zor hem iş hem çocuk planlamakHer gece valla çünkü çok istiyoruz işi bıraktım ben bebek için stres yapmiyim diye
Gerçekten zor iş yerinde olumsuz bişey oluyo canım sıkılıyordu eşimde boşver bebeğimizi düşün otur evde dedi banada mantıklı geldiValla yakında bende onu yapacam çıkıcam işten ne zor hem iş hem çocuk planlamak
Gebelik ile beraber ateş basmaları normal canım, hatta gebelikten sonra lohusalıkta bile normal, ben geçen sene hamileydim yok böyle bi sıcak bu seneye sıcak değil ki diyorum düşün, geçen sene daha sıcaktı bu sene iyi ya diyorum bakıyorlar bana şu şekilYazmadım ben sanırım 5haftaşık hamileyim çok ateş basıyor beni sizdeyse varmı böyle şeyler
Selam çok heyecanlı gördünüz mü keseyi5+2 oldum canım
Ben de sırf bu işler için, geçen sene doğumu bahane ederek ayrıldım, bi de tüp bebeğe başlıcaktık geçen sene bahanesi oldu, hala işsizimGerçekten zor iş yerinde olumsuz bişey oluyo canım sıkılıyordu eşimde boşver bebeğimizi düşün otur evde dedi banada mantıklı geldi
Tedavi ne canım, aşılama mı ?Kızlar ben doktordan çıktım. Rahmin iyi dedi. Kist falan oluşmamış. Tedaviye başlayabiliriz dedi. Ben daha önce 3 ay femara kullandığım için bu sefer klomen deneyelim dedi. Hormonlarıma bakmak için kan verdim. Yarın ilaca başlıyorum. 10 gün sonra kontrole gidicem. Yeni ay inşallah yeni umutlarla musmutlu haberler alırız Candy7777 ArasaNillGerek @goldBride
özellikle geceleri Allahım gece olmasın diyorum ya felaket bi sıcakGebelik ile beraber ateş basmaları normal canım, hatta gebelikten sonra lohusalıkta bile normal, ben geçen sene hamileydim yok böyle bi sıcak bu seneye sıcak değil ki diyorum düşün, geçen sene daha sıcaktı bu sene iyi ya diyorum bakıyorlar bana şu şekil
Evet bugün gördükSelam çok heyecanlı gördünüz mü keseyi
Bende onu yarım yamalak kullanırken hamile kalınca ne biliyim dedim bi umut işteElla başlı basinca sorun zaten hormonları mahfediyo ben ellayi en son 2 yıl önce içtim ondan sonra düzenli Yasmin kullandım
Yumurta takibi canımTedavi ne canım, aşılama mı ?
Oha yaaa hiç de çaba sarfetmeden olmuş alnıma yazıp yapıştırcam artık kağıdı amh ölçen Dr aranıyor diyeAhahahahhaah kız bugün doktorum amh istedi benden galiba 17 olabileceğine çok ikna olmadı. Sonuç çıktı laboratuvar ölçememiş testi tekrar etmişler >16 çıkmış
Yaa tebrik ederimm, sağlıkla kucağına alırsınız umarım,Evet bugün gördük
Oha yaaa hiç de çaba sarfetmeden olmuş alnıma yazıp yapıştırcam artık kağıdı amh ölçen Dr aranıyor diye
Kızlar Ankara'ya gelin ben sizi sırayla götüreyim amh bakan doktorlara ahahha sizinkiler çok pinti ayhAhahahahhaah kız bugün doktorum amh istedi benden galiba 17 olabileceğine çok ikna olmadı. Sonuç çıktı laboratuvar ölçememiş testi tekrar etmişler >16 çıkmış
Ahhhhh amh nelere kadirsin beni İzmirden kalkıp Ankara ya götürtecen en sonundaKızlar Ankara'ya gelin ben sizi sırayla götüreyim amh bakan doktorlara ahahha sizinkiler çok pinti ayh
Cok tesekkur ederim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin ❤Yaa tebrik ederimm, sağlıkla kucağına alırsınız umarım,
Gerçekten zor iş yerinde olumsuz bişey oluyo canım sıkılıyordu eşimde boşver bebeğimizi düşün otur evde dedi banada mantıklı geldi