ahahhahaha kız beni değilde sen ArasaNillGerek götür ahahhahaha. Valla bana düzenli her sene bakıyorlarKızlar Ankara'ya gelin ben sizi sırayla götüreyim amh bakan doktorlara ahahha sizinkiler çok pinti ayh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahhahaha kız beni değilde sen ArasaNillGerek götür ahahhahaha. Valla bana düzenli her sene bakıyorlarKızlar Ankara'ya gelin ben sizi sırayla götüreyim amh bakan doktorlara ahahha sizinkiler çok pinti ayh
Çok sevindim canım inşallah yeni ay yeni umutlar olur dualarım seninleKızlar ben doktordan çıktım. Rahmin iyi dedi. Kist falan oluşmamış. Tedaviye başlayabiliriz dedi. Ben daha önce 3 ay femara kullandığım için bu sefer klomen deneyelim dedi. Hormonlarıma bakmak için kan verdim. Yarın ilaca başlıyorum. 10 gün sonra kontrole gidicem. Yeni ay inşallah yeni umutlarla musmutlu haberler alırız Candy7777 ArasaNillGerek goldBride
İnşallah hepimiz için güzel bir ay olurÇok sevindim canım inşallah yeni ay yeni umutlar olur dualarım seninle
Valla ev hanımı olmayı özlemişim sanki benimde ihtiyacım varmış bunaMaşallah aranan eş
Benim eşimde evde düşünmekten stres olursun diyo
İnşallah yerleşme kanamasıdir canım
sabah normal kaset test ile yaptım ama negatif çıktı , ondan sonra peçeteye silerken farkettim kanı. Yarın sabah erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum reglim 2-3 gün kalmış oluyo varsa çıkar heralde yoksa regli beklerim teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için de <3Bende de bu ay aynısı oldu hemen test yaptım negatif ertesi gün tekrar yaptım yine negatif bi test yapmayı dene umarım yerleşmedir
Bence değil, sonuçta hiç yok değil sadece erken:)Kızlar ben şimdi erken yumurtluyorum adetim biteli 5 gün oldu erken yumurtlamak zararlımı ilk defa erken oldu aklım karıştı
Özel sağlıkta ki Dr mu bu aşkım geçen gün bahsettiğinahahhahaha kız beni değilde sen ArasaNillGerek götür ahahhahaha. Valla bana düzenli her sene bakıyorlar
Belki bebiş vardır daha küçüktür o yüzden böyle cikiyodurKızlar farklı gebelik testi ile denedim bide neden beni buluyor hep bu gölgeler diyorum benim çişim de bişey mi var
Ben geçen ay kimyasal yaşadım bu ay beklemedeyim bat 21 Ağustos@bademlicikolata @Lorelailai @cookiep @morciveert @sifa1986 @iremhm @sonsuzlugunyanks Y yagmursonmz @kimyonkokusu @espressoc @neysh @efnan213 @Dileekkg @UzayKeki @LLmelek @vaveylakin ArasaNillGerek @alyanil @bluecam @kisgunesim1101 @elifffffE @nedesembilemedim33 @esmanurrrr @merisuu @ogretmennnhaniiimm1 @merve0001 @miracler @Burcinouz @hayatbeninedenyoruyosun @gaydiragubbakcemile @Momyteam @Bilgee1 @beezuus @MehmetinAnnesii @esraden @Denizz41 @ertyul @yasemincimmm @minerva94 @brckm @ruyaruzgar08 @Gzde3594 @kanguruf
Herkesi etiketleyene kadar canım çıktı. Kızlar gününüz geçmiş, tabloyu aktif tutalım lütfen güzel haberi olan yok mu? Ya da sat bat güncelleyecek olan. Ses verinnn️️️
Yok kuzum Medicanada bu doktor. Özel sağlığa bundan sonuç alamazsam gidicemÖzel sağlıkta ki Dr mu bu aşkım geçen gün bahsettiğin
Sanki bir tık silikleşmiş geldi banaÜstteki öğlen alttaki saat 5 gibi sizce farklılık var mı
Koyulaşması lazım o zaman kuzummBelki bebiş vardır daha küçüktür o yüzden böyle cikiyodur
İnşallah canım Sonuçlarımın bir kısmı yarın kalanı pazartesi çıkacak. Görüşmeye de pazartesi gidicem canımSağol kuzum inşallah hepimiz güzel haberi veririz. Sen ne durumdasın? Sonuçların ne zaman çakacak
Senin yine iyi çişinde bir şey var. Benim musluk suyum bile hamile şuna bak üstteki idrar, alttaki musluk suyu ile yapılanKızlar farklı gebelik testi ile denedim bide neden beni buluyor hep bu gölgeler diyorum benim çişim de bişey mi var