İnşallah canım ya henüz doktor görmedi diye içim de rahat değil bir kaset test bir HCG ile bekliyorumYaaaa canım benim çok çok sevindim. Açılışı sen yaptın ilk hamişimiz darısı listedeki diğer herkesin başına. İnşallah sağlıkla ilerler
Teşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlereTebrik ederimmm sağlıkla gelsin
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahYa ben bugün acillik oldum. Sabah ishal mide bulantısı ile uyandım. Meğer bebiş varmış şaka gibi daha regl günüm bile geçmedi. 169 beta HCGhenüz kadın doğum doktoru bakmadığı için hiçbir şey diyemiyorum. İnşallah sağlıklıdır ve sağlıkla huzurla doğuma ulaşırız. İnşallah dileyen herkes en kısa sürede sağlıkla hamile kalır. Bana bu topic hayırlı geldi. Teşekkür ederim
Şimdilik iki günde bir kan takip etmen gerekiyor doktora gitsende bunu isteyecektir zaten inşallah sağlıkla yükselirİnşallah canım ya henüz doktor görmedi diye içim de rahat değil bir kaset test bir HCG ile bekliyoruminşallah her şey güzel olur. Çok teşekkür ederim
Allah hayırlı uğurlu eylesin bizlerede dua et canimTeşekkür ederim inşallah darısı tüm isteyenlere
Sağlık ocağında aralıklarla test yaptırayım randevu bulana kadar ya da özele gidene kadarŞimdilik iki günde bir kan takip etmen gerekiyor doktora gitsende bunu isteyecektir zaten inşallah sağlıkla yükselir
TabikiiAllah hayırlı uğurlu eylesin bizlerede dua et canim
Ay benimde. Bugün aniden damağımda sivilce gibi bir yara çıktı acıyor. Ve diş etimi sızlatıyorKızlar şimdi size bişey danışmak istiyorum saçma olabilir ama başka paylaşacak kimse yok bu tarzda anlamsız sorularımıbenim bu sabah aniden diş eti şişmesi yaşadım dişim ağrımıyor ama diş etim ağrıyor bazı yerlerde bunu belirti olarak yazmışlar siz duydunuz mu hiç böyle bişey olabilir mi acaba
Hayırlı uğurlu inşallah canım ve inşallah sağlıcakla ilerleyip kıcağına alırsınYa ben bugün acillik oldum. Sabah ishal mide bulantısı ile uyandım. Meğer bebiş varmış şaka gibi daha regl günüm bile geçmedi. 169 beta HCGhenüz kadın doğum doktoru bakmadığı için hiçbir şey diyemiyorum. İnşallah sağlıklıdır ve sağlıkla huzurla doğuma ulaşırız. İnşallah dileyen herkes en kısa sürede sağlıkla hamile kalır. Bana bu topic hayırlı geldi. Teşekkür ederim
Canım belirtilerin nelerdi ve ne kadar vardı gününe neler yaşadın anlatabilir misin bizedeTabikiiher vakit namazın ardından hatta dümdüz otururken bile dua ediyorum. Rabbim sizlere de en güzel şekilde sağlıkla huzurla nasip eylesin
Rica ederim bizi de haberdar et canımSağlık ocağında aralıklarla test yaptırayım randevu bulana kadar ya da özele gidene kadarteşekkür ederim canım bilmiyordum
Tabii anlatayımCanım belirtilerin nelerdi ve ne kadar vardı gününe neler yaşadın anlatabilir misin bizede
Ay hadi İnşallah canım sırayla hepinizden güzel haberler gelsinKızlar an itibari ile göğüs uçlarımda ağrı başladı hadi bakalım hayırlara vesile
Yumurtalar geliyorKızlar an itibari ile göğüs uçlarımda ağrı başladı hadi bakalım hayırlara vesile
İnşallah ya ilk gebeliğimde de bu göğüs ucu ağrısından şüphelenip test yapmıştım inşallah tekrar nasip olurAy hadi İnşallah canım sırayla hepinizden güzel haberler gelsin