- 14 Haziran 2023
- 6.271
- 4.979
- 23
Sizin olduğunuz grupları sıkı takip ediyordum bir seneyi geçti ben hala yerimde sayıyorum. yarınki testini merakla bekliyorumEvet hatırlıyorsun canım ayyy duygulandım bi an evet yarın belli olur herhalde bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin olduğunuz grupları sıkı takip ediyordum bir seneyi geçti ben hala yerimde sayıyorum. yarınki testini merakla bekliyorumEvet hatırlıyorsun canım ayyy duygulandım bi an evet yarın belli olur herhalde bakalım
Anladım canım geçerwya regliden sonra soğan kürü yap onunla geçiren çok arkadaşım varYok söyledi bana doktor kisti , ama önemsiz dedi geçer dedi büyümesi beni endişelendirdi. İnşallah geçer tek duam o.
İçerik bunlardan oluşması gerek hücre bölünmesi için inositol bence pkoda en etkili sey kg verme dışında pko yumurtaliklari uyarip hucre bölünmesi yapmasi gerekmis en az 3 ay kullanim sartmis
Kesinlikle katılıyorum ve ben en büyük hatayı reglim düzenli oldugu için hep 10. İle 15. Gün deneyerek yaptim. sadece diğer günler yarım yamalak denedim. 10 gun oldugu oluyordu yapmayalı. geçen ay hariç olmuyor zaten diye rast gele düşünmedim denerken kimyasal oldu ama en azından oldu yani o da bişi. Aquaparkda yüksekten kaç kere kaydım saymadım bileEvet ya net olarak 14.gün olmuyor bazen. Mesela ben nasıl oluyor bilmiyorum ama adete yakın yumurtluyorum ve adetim vaktinde oluyor
Her şeyin bilimsel açıklaması yok bence
2 günde 1 ilişki iyidir canım
Bence sencesi olmaz tabi. Benim bildiğim yumurtalama olduktan sonra bebek olmazsa regl oluyorsun. Pazartesi salı pik yani yumurtlama oluyorsa görmesi lazım yumurtlama olmuş şu kadar cm ya da olmamış demesi lazım. Ben regl bitince gittimdi 8. Yada 9. Gün bugün yarın ilişki yasa yumurtan seçilmiş demişti orda gördü mesela. Bende erken değil mi dedim 14. Gün değil mi o da bazen erken ya da geç olabilir dedi. O yüzden sana yumurtlama olmuş şu kadar cm ya da daha olmamış diyebilirdi. Emin niye olamadı bilemedim. Bi de bazen kadınlar o ay hiç yumurtlmazmis o yüzden mi onu duusndu acaba. Lh başka ne durumda artar sadece yumurtlama da mi onu da bilmek gerek .
Gelecek ay devam edicem, bu ay yumurtlama göremeyince bi hafta kullanıp bıraktım geç yumurtlatıcak diye. İnşallah canım inşallah geçerAnladım canım geçerwya regliden sonra soğan kürü yap onunla geçiren çok arkadaşım var
Bu ne için?Eki Görüntüle 3462667
İçeriği şöyle dediğiniz gibi 3 ay kullanmam gerekiyor sonrasında tekrar tahlil bakılacak yaramış mi diye
Evet stres yumurtlamanin olup olmaması erken geç olması etkiliyormusBilmiyorum ya zaten stresliyim daha da stes oluyorum görmedikçe. Adet olayım kendi doktoruma gidicem o söyler en azından ne yapmam gerektiğini.
İnsanız işte nefsimize kapılıyoruz dönem dönem. Çünkü safi inat doktora götüremiyoruz düzenli şekilde. Götürebildiğimizde de kandırarak zorla götürüyoruz. İnsanın iyileşmeye biraz umudu isteği olmalı böyle zorlamayla ardında hepimiz per perişan oluyoruz. Desteğin verdiğin moral motivasyon çok kıymetli bazen diyorum keşke yakın olsak ama insan anlaşabildiği insanla kilometreleri bile eritip gidiyo. Yakınlarımızda nice insanlar var bi nasılsın demeyen o yüzden yakınlığın uzaklığın önemi yok önemli olan böyle kurulan arkadaşlıklar iyi ki varsın ❤İnsan bazen nasıl teselli edeceğini bilemiyor ama şunu bil ki hep yanındayım. Çok çok uzağındayım ama bir okadar da yakınındayım. Günah işledim diye düşünme Allah günahsız peygamberlere nasıl zorluklar vermiş. Rabbim sevdiği kulunu sınar unutma canım. Her şerde (bizim göremediğimiz) bir hayır vardır
Evet stres yumurtlamanin olup olmaması erken geç olması etkiliyormus
Benimde öyle 19. Gün falan yumurtlama görüyorum 28 inde adet oluyorum o çok enteresan bir durum millet 14 gün sonra adet olur ben direk 9 gün sonra oluyorum bu ay ilk defa iki gün gecikmeliyim bakalımEvet ya net olarak 14.gün olmuyor bazen. Mesela ben nasıl oluyor bilmiyorum ama adete yakın yumurtluyorum ve adetim vaktinde oluyor
Her şeyin bilimsel açıklaması yok bence
2 günde 1 ilişki iyidir canım
Gelecek ay devam edicem, bu ay yumurtlama göremeyince bi hafta kullanıp bıraktım geç yumurtlatıcak diye. İnşallah canım inşallah geçer
Pcos içinBu ne için?
Yarın gidicem bi baktırırcan su an yumurtlama dönemi
Gelecek ay adetken mi gideceğim geçince mi yumurtaya baksın noluyor inşallah önemsiz bi şeydir ne desem beni buluyor ama
Allah razı olsun dostlar sağolsun canım❤Öncelikle başınız sağolsun canım, Allah sabır versin
Bende iki kere letu ve ovitrelle kullandım olmadı benimde
Bencede çok robotik ve planlı olmasına rağmen olmadı yani.
Neden 3 hafta bir oluyorsunuz duphaston felan mı kullandınız acaba?
Aynen git mutlaka anlatsın. Benim özel sağlık sigortam var iş sebebi ile. Özele gitmiştim ilk girer girmez reglin tarihine kadar anlatti. O günden hatirladiklarim sen tek tek sor bir şey olmaz. Demin de bir arkadaş reglden önce yumurtlarim sonra adet olurum hemen dedi. Belki vakti vardır daha senin de onu da sor bence.Bu soruların tüm cevabını doktorun özel olarak verirdi inşallah aydınlattın beni yumurtladım dedim göremedi görünmezmiydi ki anlamadım
Bakalım yarın gidicem sonra bi takip etsin
Ben de tam tersi bu ay başladım bugün hatta testeHerşeyin başı ya zaten ondan dedim salayım bu ay
Negatif de yaptım bariz belli oldu flaşa koyunca negatif testte orda ikinci çizgi gösteriyor mu yoksa göstermiyor mu onu deneyim ben biAnladım canım yanıltmayayım ben seni. Olmazsa sabah test yaparsın tekrar net sonuç alırsın. Ama Ben testi flaşın üstüne koyduğumda negatif testteki o beyaz çizginin yerini dahi buldum kontrol çizgisi tamamen koyu oluyor zaten kırmızı ya. Bir de instagramda testin fotosuna negatif filtre uygulayanları gördüm çizgiler çok net belli oluyor negatif filtreyle ama benim telefonumda yok yapamıyorum.