Dün ve bugün koyulaşmaya başlamış. Birde uygulamanın yüzdesine çok takılma kameradan kaynaklı düşükte çıkıyor olabilir. 2-3 güne pik olacak gibiBak atayım bi sana kuzum Eki Görüntüle 3462199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ve bugün koyulaşmaya başlamış. Birde uygulamanın yüzdesine çok takılma kameradan kaynaklı düşükte çıkıyor olabilir. 2-3 güne pik olacak gibiBak atayım bi sana kuzum Eki Görüntüle 3462199
Yumurtanın takibi için ne zaman gitmek lazım doktora. 1 kere gitme hakkım olsa ne zaman gitmeliyim mesela yumurtlama günü mü öncesi yada sonrasi gibiBenim normalde de oluyor ama uzun süreli değil ve letrole çok güzel tepki verip büyüyor doktor 18. Günün sonunda yumurta büyümeyince git ne zaman adet olursan tekrar gel bu ne inatçı yumurta hiç büyümüyor bile diyip nazikçe odadan kovdu beni Rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda bal böceklerimizle taçlandirsin inşallah yanlizca elimizden emek verip dua etmek geliyor
Ay sökülsünde bari birimiz kurtulsun şu ızdıraptan bende herşey aynı yarın unutmazsam alıp yaparım bendeAhahaha beklerim tabi beklemem mi hiç yok Lh heycanlandırmıyor. Benimki geliyor galiba belim koptu kopacak yarına gelir inşallah
Dün ve bugün koyulaşmaya başlamış. Birde uygulamanın yüzdesine çok takılma kameradan kaynaklı düşükte çıkıyor olabilir. 2-3 güne pik olacak gibi
benim lh testi git gide koyulaşıyor yalnızAhahaha beklerim tabi beklemem mi hiç yok Lh heycanlandırmıyor. Benimki geliyor galiba belim koptu kopacak yarına gelir inşallah
Ay sökülsün valla her tarfım ağrıyor. unutma ya niye unutuyorsun burada kaç kişi seni bekliyor cancağzımAy sökülsünde bari birimiz kurtulsun şu ızdıraptan bende herşey aynı yarın unutmazsam alıp yaparım bende
Kız sen mucizevi bir şekilde yumurtluyor olmayasın. Gerçi yumurtluyor olsan doktor usg ile baktığında aktif yumurta görürdü herhaldebenim lh testi git gide koyulaşıyor yalnız
Adetin 3 günü ultrason bakılıp size uygun ilaç veriliyor 5 gün kullanıp 3 gün ara veriliyor doktor ilacı verince söylüyor zaten falanca gün kontrol diye tekrar ultrason bakılıyor yumurtalarda büyüme olmuşsa genelde 18-20 mm arası çatlamaya hazır deniliyor büyümeye göre ya tekrar çağırılıyorsunuz yada çatlatma iğnesi vuruyorsunuz veya sağlıklı çatlamanız olacaksa ilişki öneriyor doktora adetin 3 günü giderseniz o size uygun günleri belirleyecektirYumurtanın takibi için ne zaman gitmek lazım doktora. 1 kere gitme hakkım olsa ne zaman gitmeliyim mesela yumurtlama günü mü öncesi yada sonrasi gibi
Tamam tamam yarın unutmam iş dönüşü alıp hemen yapıcam o kadar heyecanım yok ki artıkAy sökülsün valla her tarfım ağrıyor. unutma ya niye unutuyorsun burada kaç kişi seni bekliyor cancağzım
Bence benim bu ay bütün yumurtlarım tek tek büyüyüp çatlamaya karar verdiKız sen mucizevi bir şekilde yumurtluyor olmayasın. Gerçi yumurtluyor olsan doktor usg ile baktığında aktif yumurta görürdü herhalde
Maalesef ki öyle geçen ay 5 prodoctor marka erken gebelik yaptım hepsi bariz silik pembeydi çizgilerden.hemdn çıkmıştı kan verdim.beta 1,73 geldiGerçekten bu testlerden artık illallah ettim ya bak senin kaç gündür silik çıkıyor beta 1.20 ama nasıl bu betaya silik çıkarıyor ayar oluyorum artık her şeye
Canım öncelikle hayırlı olsun çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bu dijital testleri ikiye ayırıp içindeki teste bakabiliyorsun bi bak istersen böyle yazınca çizgi daha net olabiliyor içindeki ve bi çok marka bende silik çizgi çıkardı ama clear blue hiç çıkarmadı bu markaya baya güveniyorum ve belirtilerini paylaşırsa çok sevinirim hangi günleri değerlendirdin :)Herkese merhaba En negatifinden bir doktor kontrolünden (tüp bebek bile zor dedi) sonra takip etmeye başladım formu .Sat 4 Temmuz bat 1 Ağustos .3 ağustos digital test hamile değilsin dedi ,4 ağustos basit bir test hafif pembe çizgi gösterdi. Bugün normal test bulamadığım için tekrar digital denedim 1,2 haftalik hamilesin yazısı çıktı. Hala umutlanamiyorum çünkü doktor 12 sinde yani 9.gün gördüğü 13 mm folikulu de ciddiye almamıştı. (Tüm hormon değerleri normal ancak amh <0.1 çıktı).ovulasyon da hemen hemen her gün denedim .Doktor imkansız değil ama bir mucize gerek dedi :)o mucize gerçek olursa birilerine de umut olsun diye böyle uzattım lafı:)))
Canım öncelikle hayırlı olsun çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bu dijital testleri ikiye ayırıp içindeki teste bakabiliyorsun bi bak istersen böyle yazınca çizgi daha net olabiliyor içindeki ve bi çok marka bende silik çizgi çıkardı ama clear blue hiç çıkarmadı bu markaya baya güveniyorum ve belirtilerini paylaşırsa çok sevinirim hangi günleri değerlendirdin :)
Böyle bir ṣey çıktıCanım öncelikle hayırlı olsun çok tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Bu dijital testleri ikiye ayırıp içindeki teste bakabiliyorsun bi bak istersen böyle yazınca çizgi daha net olabiliyor içindeki ve bi çok marka bende silik çizgi çıkardı ama clear blue hiç çıkarmadı bu markaya baya güveniyorum ve belirtilerini paylaşırsa çok sevinirim hangi günleri değerlendirdin :)
İçinden iki tane mi çıktı?Böyle bir ṣey çıktı
Aynen sanırım bu haftayı gösterenlerin böyle normal digitallerde tekİçinden iki tane mi çıktı?
Çok stres değiştiriyor adet düzenimizi emin ol12 gün gecikmeden sonra bugün regli oldum. Çok umutlanmıştım. Bekarlık zamanlarım da dahil ilk defa bu kadar gecikme olmuştu. Ama bir zamanı var demekki
Olmadı olamadı vallahi, sıcakta hiç bekleyemedim kısmet yarınaAhahahhaha kız ben o oadar kalkıp gitmişsin bekleseydin be azıcık sende