Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf bol denemeli ayı bide bana sor bi dolu bi boş ne kadar yorucuymuş beeeeDesene bol denemeli bir ay seni bekliyor
Hayırlısıyla pazartesi git ihmal etme bizimde kulağımız sendeKeşke herkesin bana inandığının yarısı kadar ben kendime inansama ama yok ben baya umutsuzum hele pazartesi olsunda
Kız birtek ben mi seviyorum bol denemeli ayı. Siz böyle diyince acaba azgın mıyım diye soru beliriyor kafamdaOfff bol denemeli ayı bide bana sor bi dolu bi boş ne kadar yorucuymuş beeee
Randevu bulabilirsem gidicem canımHayırlısıyla pazartesi git ihmal etme bizimde kulağımız sende
Seni çok iyi anlıyorum kuzum. O umutsuzluğa dönem dönem bende düşüyorum. Yolumuz zorlu ama o güzel haberi bizde alıcaz tamamen karamsar olma. Sen yine de dikkat et kendine. Yükseğe uzanma yat dinlen ne olur olmaz. Zaten doktora gittiğinde herşey netleşirKeşke herkesin bana inandığının yarısı kadar ben kendime inansama ama yok ben baya umutsuzum hele pazartesi olsunda
Ay maşallah kız sana ya aslında çocuk düşünmeden önce bizimde çok sıkıntı olmuyordu ama artık görev gibi olunca bazen bir daraltı geliyor bana daKız birtek ben mi seviyorum bol denemeli ayı. Siz böyle diyince acaba azgın mıyım diye soru beliriyor kafamda
Kız birtek ben mi seviyorum bol denemeli ayı. Siz böyle diyince acaba azgın mıyım diye soru beliriyor kafamda
Bizim evde 4 yaşında meraklı bi fare var ondan fırsat yaratmaya çalışıyoruz o yoruyo pek uykuyu seven bi tip değil malesef çocuk yokken bende öyleydim bacım. Tabi eski performans yok boşluk yakalıcam diye yoruluyorum daha başlamadanKız birtek ben mi seviyorum bol denemeli ayı. Siz böyle diyince acaba azgın mıyım diye soru beliriyor kafamda
Bende aldım akşam 8 ağustos a şu amh a baktırmak devletteRandevu bulabilirsem gidicem canım
İnşallah kötü bir şey yoktur ya kist falan. Sonra da onun için uğraş dur. İnşallah güzel haberi alırız hayata tekrar umutla bakarız canımSeni çok iyi anlıyorum kuzum. O umutsuzluğa dönem dönem bende düşüyorum. Yolumuz zorlu ama o güzel haberi bizde alıcaz tamamen karamsar olma. Sen yine de dikkat et kendine. Yükseğe uzanma yat dinlen ne olur olmaz. Zaten doktora gittiğinde herşey netleşir
Bazen bende öyle oluyorum görev gibi sıkıcı oluyor bide eşime şey diyorum “çabuk bitir”Ay maşallah kız sana ya aslında çocuk düşünmeden önce bizimde çok sıkıntı olmuyordu ama artık görev gibi olunca bazen bir daraltı geliyor bana da
Ay iyki iyiki yalnız değilmişimBende senin gibiyim benimde libido yüksek candymmm
İyi yapmışsın kuzum hele ailede erken menopoz varsa muhakkak baktırman lazım. İnşallah güzel çıkarBende aldım akşam 8 ağustos a şu amh a baktırmak devlette
Ahahahaha tabi çocuk olunca daha zor oluyordur. Ama onun da ayrı bir sevki var gizli saklı falan atraksiyon. Ayıptır söylemesi hastanede bile yapmışlığımız varBizim evde 4 yaşında meraklı bi fare var ondan fırsat yaratmaya çalışıyoruz o yoruyo pek uykuyu seven bi tip değil malesef çocuk yokken bende öyleydim bacım. Tabi eski performans yok boşluk yakalıcam diye yoruluyorum daha başlamadan
Bayılıyorum böyle ilişkilere uygun boşluk ve ortam varsa neden olmasınAhahahaha tabi çocuk olunca daha zor oluyordur. Ama onun da ayrı bir sevki var gizli saklı falan atraksiyon. Ayıptır söylemesi hastanede bile yapmışlığımız var
Dimi yani neden olmasın benim koca fırsat kolluyor zaten eee benimde ondan kalır yanım yoktaniBayılıyorum böyle ilişkilere uygun boşluk ve ortam varsa neden olmasın
Hahaha ortin burda candyymmmmAy iyki iyiki yalnız değilmişim
Hastanede nasıl yaa düşünemedim bile kız yok artıkAhahahaha tabi çocuk olunca daha zor oluyordur. Ama onun da ayrı bir sevki var gizli saklı falan atraksiyon. Ayıptır söylemesi hastanede bile yapmışlığımız var