- 28 Ocak 2021
- 2.327
- 1.441
Tamam bundan sonra ben de böyle diyeyim ilk kez kısaltmasıni duydumASM sağlık ocağı işte şimdi aile sağlığı merkezi oldu ya yazmak zor geliyo ondan öle diyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bundan sonra ben de böyle diyeyim ilk kez kısaltmasıni duydumASM sağlık ocağı işte şimdi aile sağlığı merkezi oldu ya yazmak zor geliyo ondan öle diyorum.
Kız üsttekilerde ben çizgi görüyorumDiğerleri de beklemis mesela hic cizgi yok albi cok iyi marka asla yanılttıgini gormedim
Of adasim heyecan yaptırdın
Valla ben göremedim yaKız üsttekilerde ben çizgi görüyorum
Kan verme şansın varsa versene canım çıkacaktır sonuç net olarakbiliyorum da işte bi umut
Digerilerine cok daha sonra bakmıştım 2 saatten fazlaydi vardi ama en sondaki daha farkli geldi kuruyunca böyle kaldılar mesela onlar 2 günlük test mesela en yukardaki ortadakide dün ama bugunku ekstra bi koyu kuruma olsdq yadq bana öyle geliyor ben öyle görmek istyorumBu üsttekiler demi iki saat sonra çıktı çizgi ?
Ben ikisinde de gördüm ya karartı ama gözlerime de güvenmiyorum görmek istediğim için olabilir dicem ama var bi karartı umutlandırmak istemem amaValla ben göremedim ya
Bence yüksek ihtimalle yok, T olan yerde çizgi olması lazımEvet biliyorum da işte bi umut
Olmazdam pazartesi vericem bugun almazlar saglik ocaginda 10q kadar aliyorlar yarin versemde tee pazartesi cikacak hafta sonu olmazsam pazartesi giderimKan verme şansın varsa versene canım çıkacaktır sonuç net olarak
Kan versene canım sonuç tam net çıkacak en azından belirsizlik gidecektirDigerilerine cok daha sonra bakmıştım 2 saatten fazlaydi vardi ama en sondaki daha farkli geldi kuruyunca böyle kaldılar mesela onlar 2 günlük test mesela en yukardaki ortadakide dün ama bugunku ekstra bi koyu kuruma olsdq yadq bana öyle geliyor ben öyle görmek istyorum
Valla bende yaptimda umudum yok ya kurumadir o diğerlerindede çıktı hic umut baglamiyim ama iste insan onu bile görünce b hos oluyoDiğerleri de beklemis mesela hic cizgi yok albi cok iyi marka asla yanılttıgini gormedim
Of adasim heyecan yaptırdın
Öyle yap o zaman inşallah vardır güzel haberleri alırsınOlmazdam pazartesi vericem bugun almazlar saglik ocaginda 10q kadar aliyorlar yarin versemde tee pazartesi cikacak hafta sonu olmazsam pazartesi giderim
Olmazsam pazartesi gidicem cnmKan versene canım sonuç tam net çıkacak en azından belirsizlik gidecektir
İnşallah umudum yok olsaydi 10 dkda cikardi diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalim.Öyle yap o zaman inşallah vardır güzel haberleri alırsın
Hakkında hayırlısı olsun inşallahOlmazsam pazartesi gidicem cnm
Acilde de verebilirsin aslında midem bulanıyor ilaç alamıyorum gebelik olabilir dersen hemen yaparlar testiOlmazdam pazartesi vericem bugun almazlar saglik ocaginda 10q kadar aliyorlar yarin versemde tee pazartesi cikacak hafta sonu olmazsam pazartesi giderim
Ya kendimide geçtim eşimi hic umutlandirmiyayim hafta sonunu beklicemAcilde de verebilirsin aslında midem bulanıyor ilaç alamıyorum gebelik olabilir dersen hemen yaparlar testi
Ben 1 ağustos olanda silik çizgi görüyorum. Adet günün geçti mi? kan versen keşke acilden hemen 1 saatte çıkıyor sonuclarBunlarda usttekiler bi gün arayla yaptığım testler en son yaptığım 2 saat önce olan. Üçüde aynı marka. 30 temmuz-31 temmuz - 1agustos sırasıyla
Eğer gebelik varsa böyle yandaki ile aynı olurBunlarda usttekiler bi gün arayla yaptığım testler en son yaptığım 2 saat önce olan. Üçüde aynı marka. 30 temmuz-31 temmuz - 1agustos sırasıyla
Adet günüm gecti ama yumurtmayi gec gördüğüm için otomatik adet tarihide ileri gitmiş oldu 2 gün kaldi adete yumurtlamaya göreBen 1 ağustos olanda silik çizgi görüyorum. Adet günün geçti mi? kan versen keşke acilden hemen 1 saatte çıkıyor sonuclar