Canım benim biliyorum da beta ni cok düşük olduğu zamanlarda hayalet cizgi oluyor zorla gözüken vs ondan kaynakli attkm benEğer gebelik varsa böyle yandaki ile aynı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim biliyorum da beta ni cok düşük olduğu zamanlarda hayalet cizgi oluyor zorla gözüken vs ondan kaynakli attkm benEğer gebelik varsa böyle yandaki ile aynı olur
Ben 1 kere pozitif gördüm zatende gelişimi durdu bebeğimin.. cizgilerin canlısıni gördüm yaniEğer gebelik varsa böyle yandaki ile aynı olur
Anladım canım hayırlısı olsun, ben de sürüncemedeyim şuan çok iyi anlıyorum o yüzden, inşallah yarına daha da koyulaşır da kan vereyim dersin bşmze hayırlı haberlerini verirsinBen 1 kere pozitif gördüm zatende gelişimi durdu bebeğimin cizgilerin canlısıni gördüm yani
Bu kuruma cizgisi için çok fazlaKuruma cizgisi böyle olmaz ki canısı aşılama idi dimi seninde adaşım
Kafam karışıyor artık
İnşallah umudum yok zatende de iste bi ihtimal çıkmadık candan umut kesilmez hesabi benimde gelmeyen adetten umut kesilmez hesabindayimAnladım canım hayırlısı olsun, ben de sürüncemedeyim şuan çok iyi anlıyorum o yüzden, inşallah yarına daha da koyulaşır da kan vereyim dersin bşmze hayırlı haberlerini verirsin
Yok kuzum benim asilama değil tedavi görmedim ben bu ay normal :)Kuruma cizgisi böyle olmaz ki canısı aşılama idi dimi seninde adaşım
Kafam karışıyor artık
Ben bata iki gün kala böyle öğrendim geçen ay. Testin hassasiyetine göre de değişiyor galibaEğer gebelik varsa böyle yandaki ile aynı olur
Valla bilemiyorum ki ilk 10 dk da yoktu hic birsey ondan eminim diger yaptiklarimdada çıkmıştı ama bu daha belirgin geldi bilemedim 2 saat sonra gördüm bu sekilde testiBu kuruma cizgisi için çok fazla
Hayırlısı olsun bebiş var ise sağlıkla gelsin inşallah, yok ise de en kısa sürede nasip olsun herkeseAdet günüm gecti ama yumurtmayi gec gördüğüm için otomatik adet tarihide ileri gitmiş oldu 2 gün kaldi adete yumurtlamaya göre
Seninki bayağı belli kuzum.. aslinda anlatmak istediğim tam olarak buydu ") benimki kuruma gibi duruyor sağlık olsun ne yapalim hayırlısı AllahtanBen bata iki gün kala böyle öğrendim geçen ay. Testin hassasiyetine göre de değişiyor galiba
1. Foto 5. dk
2. Foto 10. dk silik çizgiler de bir şeyler anlatıyor olabilirmis bilmiyodum
İnşallah canım hayırlısı olsunSeninki bayağı belli kuzum.. aslinda anlatmak istediğim tam olarak buydu ") benimki kuruma gibi duruyor sağlık olsun ne yapalim hayırlısı Allahtan
Aminn tüm bekleyenlere inşallahHayırlısı olsun bebiş var ise sağlıkla gelsin inşallah, yok ise de en kısa sürede nasip olsun herkese
Birde bunu çok normalmiş gibi bir başarıymış gibi falan anlattı düşün ajajjaja. Değişik kafalarO kadar haklısın ki.. Yani oraya gidince şikayetlerinizi soruyorlar bizde söylüyoruz, şuyumuz buyumuz var diye. Söylüyoruz diye ısrar nedir. Amanın sende ki daha kötü hiç haberi olmadan takılır mı o allahım aman yarabbim
Pazartesiyi bekleme hafta sonu e nabiza düşerOlmazdam pazartesi vericem bugun almazlar saglik ocaginda 10q kadar aliyorlar yarin versemde tee pazartesi cikacak hafta sonu olmazsam pazartesi giderim
Hafta sonu da düşüyor mu? Süper, o zaman ben de yarın sabah gideyim.Pazartesiyi bekleme hafta sonu e nabiza düşer
Yok sağlık ocağından verince hafta sonu girdiği icin düşmüyor da beklicem ya hayırlısı zaten ne kaldi surda cumartesi olmam gerekiyor veya en gec pazarPazartesiyi bekleme hafta sonu e nabiza düşer
Ben tüp bbk yaptırırken e-nabıza dğşmese bile halk sağlığının sitesinden girip bakıyordum, bizim hemşire demişti benim kritikliği bildiği için halk sağlığının sitesinden bak demişti. halk sağlığının sitesine ertesi gün sabah düşüyorsa e-nabıza akşamına düşüyordu şimdi hatırladım. Kan verdiğinizde hemşireye barkodu istiyorum nereden takip ediyorduk diye sorarsanız söylerler onlar da.Yok sağlık ocağından verince hafta sonu girdiği icin düşmüyor da beklicem ya hayırlısı zaten ne kaldi surda cumartesi olmam gerekiyor veya en gec pazar
Anladim cnm saolasin da ben beklicem kararlıyım sanki adet olcam gibi geliyo o yüzden geçsin bakalimBen tüp bbk yaptırırken e-nabıza dğşmese bile halk sağlığının sitesinden girip bakıyordum, bizim hemşire demişti benim kritikliği bildiği için halk sağlığının sitesinden bak demişti. halk sağlığının sitesine ertesi gün sabah düşüyorsa e-nabıza akşamına düşüyordu şimdi hatırladım. Kan verdiğinizde hemşireye barkodu istiyorum nereden takip ediyorduk diye sorarsanız söylerler onlar da.
Cuma günü verdiğim kan da e-nabıza düşmese bile halk sağlığının sitesine düşüyordu
Ben bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı 5 gün sonra bugün normal yaptım çıktı beklemek zor ama beklemeye çalışın ben testlerimi başka şehirde bırakmıştım o yüzden bu beş günde yapmadım iyi ki yapmamışımKızlar SAT:10.07.2024
BAT:08.08.2024
Sizce hamilelik testi yapsam (kan ya da evdekinden farketmez) gebelik varsa çıkar mı?
Regli öncesi kasık, karın vb ağrılarım olmuyor artık benim ama bi gerginlik var, gerilip ani çıkışıp anında duruluyorum. Geçen hamileliğimin de ilk 3 ayını müthiş gergin ve sinirli geçirmiştim, acaba mı diyorum, yoksa artık son beklenti olduğu için mi bi beklenti oluştu test yapasım geldi bilmiyorum. Regli öncesi de bi sinir oluyor bende.
Zaten önümüzdeki ay regli ile beraber tüp bebeğe başlıcaktık o yüzden gebelik varsa bir an önce öğreneyim diye acele ediyorum yoksa beklerim de.
Bu hafta tüp bebek ödemesini yapacağız..
Yani eğer gebelik varsa şuan çıkar mı? Sonucu beklerken ister istemez beklentiye de girmek istemiyorum, eğer zaten test için erkense boşa da test yapmak istemiyorum.