- 28 Ocak 2021
- 2.327
- 1.442
Kuruma cizgisi böyle olmaz ki canısı aşılama idi dimi seninde adaşımKizlar baktığımda ilk 10 dk da birşey yoktu yapalim 2 saat oldu kuruma cizgisidir dimi umutlanmiyayim
Kafam karışıyor artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuruma cizgisi böyle olmaz ki canısı aşılama idi dimi seninde adaşımKizlar baktığımda ilk 10 dk da birşey yoktu yapalim 2 saat oldu kuruma cizgisidir dimi umutlanmiyayim
Kızlar SAT:10.07.2024
BAT:08.08.2024
Sizce hamilelik testi yapsam (kan ya da evdekinden farketmez) gebelik varsa çıkar mı?
Regli öncesi kasık, karın vb ağrılarım olmuyor artık benim ama bi gerginlik var, gerilip ani çıkışıp anında duruluyorum. Geçen hamileliğimin de ilk 3 ayını müthiş gergin ve sinirli geçirmiştim, acaba mı diyorum, yoksa artık son beklenti olduğu için mi bi beklenti oluştu test yapasım geldi bilmiyorum. Regli öncesi de bi sinir oluyor bende.
Zaten önümüzdeki ay regli ile beraber tüp bebeğe başlıcaktık o yüzden gebelik varsa bir an önce öğreneyim diye acele ediyorum yoksa beklerim de.
Bu hafta tüp bebek ödemesini yapacağız..
Yani eğer gebelik varsa şuan çıkar mı? Sonucu beklerken ister istemez beklentiye de girmek istemiyorum, eğer zaten test için erkense boşa da test yapmak istemiyorum.
Tam olarak burada anlattım aslındaAdete ne kadar var canim
Düşük yaptigimdan sonra 1 sene kendime gelemedim ama artik eski ben yokum olmuyorsa devamkeeeİnşallah canım, umudunu kaybetme güzel düşün canım sağlıklıysa seninle olsun bebişin eğer negatif çıkarsa da moral bozmak yok, vakti gelince olacak öyle düşün olur mu
Marka ne canım kuruma da olabilir ilk 10,15 dkyı baza alın diyorlar ya. Bata kaç gün kaldı ? Yarın bi tekrar dene varsa çıkacaktırKizlar baktığımda ilk 10 dk da birşey yoktu yapalim 2 saat oldu kuruma cizgisidir dimi umutlanmiyayim
Erken gebelik varsa test olaraj cikar aslindaTam olarak burada anlattım aslında
Düşük yaptigimdan sonra 1 sene kendime gelemedim ama artik eski ben yokum olmuyorsa devamkeee
Asla pes etmek yok,Rabbim bizlere nasip edecek
Maalesef canım umutlanma, ilk 5-10 dakika da çift çizgi oldu mu?Kizlar baktığımda ilk 10 dk da birşey yoktu yapalim 2 saat oldu kuruma cizgisidir dimi umutlanmiyayim
Al bi marka diye bi test bat karışık aslindasq yumurtlama gününe gore 2 gun varMarka ne canım kuruma da olabilir ilk 10,15 dkyı baza alın diyorlar ya. Bata kaç gün kaldı ? Yarın bi tekrar dene varsa çıkacaktır
İnşallah inşallah hepimiz birbirimize birer umuduz aslındaOhh ne güzel motive etmişsin kendini , bazen yenilsekte üzülsekte elimizden bişi gelmiyor rabbim ne zaman nasip ettiyse olacak o zaman inşallah
Yok olmadi 2 saat sonra baktim yok diye böyle olmusMaalesef canım umutlanma, ilk 5-10 dakika da çift çizgi oldu mu?
Valla belirtileri de ikilemi de hepsi aynı, keşke sabah ASM'ye gidip yaptırsaydımErken gebelik varsa test olaraj cikar aslinda
Ama yanıltıcı da olabilir insani bu ikilem mahfediyor
Al bi marka diye bi test bat karışık aslindasq yumurtlama gününe gore 2 gun var
Asm ne oluyorValla belirtileri de ikilemi de hepsi aynı, keşke sabah ASM'ye gidip yaptırsaydım
İnşallah inşallah hepimiz birbirimize birer umuduz aslında
T yazan yerdeki çizginin de yanındaki gibi belirgin ya da ona yakın olması lazımdı kuzum benimYok olmadi 2 saat sonra baktim yok diye böyle olmus
ASM sağlık ocağı işte şimdi aile sağlığı merkezi oldu ya yazmak zor geliyo ondan öle diyorum.Asm ne oluyor
Ben de keske sabah saglik ocaginda kan verseydim pisman oldum
Diğerleri de beklemis mesela hic cizgi yok albi cok iyi marka asla yanılttıgini gormedimBunlarda usttekiler bi gün arayla yaptığım testler en son yaptığım 2 saat önce olan. Üçüde aynı marka. 30 temmuz-31 temmuz - 1agustos sırasıyla
Bunlarda usttekiler bi gün arayla yaptığım testler en son yaptığım 2 saat önce olan. Üçüde aynı marka. 30 temmuz-31 temmuz - 1agustos sırasıyla
Evet biliyorum da işte bi umutT yazan yerdeki çizginin de yanındaki gibi belirgin ya da ona yakın olması lazımdı kuzum benim