Yok kız evde olmak da sıkıcı aslında ama yine de bı yönden güzel oğlumla vakit geçiriyorum
pik görünce süreç nasıl oluyor çatlama gününden sonrak gnler mi birliktelik oluyor banada bilgi verir misiniz bende bu markayı kullanıyorum ama süreci çok bilmiyorumKızlar sanırım bugün pik olmuş değil mi
Eki Görüntüle 3450547
Bu kadar büyük gebelikte kürtaj yapamayız kendi düşmeli dedi doktor bana bebek gelmeden müdahale edemezlermiş mahvettiler beni neyse ki herşey yolunda gitti. Sütüm baya azaldı benim ama henüz reglim gelmedi. Gerçi 20 gün filan oldu erken daha gelir.Tekrardan gebelik istiyorsan ilaçla düşürüyorlar bende 26 haftalık erken doğum yapıp kaybettim cok sütüm geliyordu mastit olacak derecede ilaçla düşürdüler prolaktini
Sizin haftanız küçük 1 2 adete düzelir diye düşünüyorum kanama oldukça değer düşüyor.
Hayırlısı canımOlmadım canım sabahki testimde negatif
çıktı mı sonuç ?Kızlar ben idrar testi yapmadan direk kan vermeye gittim. Sarı akıntı var belki de ondan gecikti ama kasinti yok. Normalde cumartesi olmam lazımdıidrar testi yapmadan kan verdiğime inanamıyorum
Sonucum çıkmış da alamadım daha hastaneye mail at dedim tamam dediler atmadılar dahaTestini o kadar merak ettim ki
1.5 saatte dedi de alamaya gidemedim işteyim mail atacak bakalım heyecan doruktaNe zaman çıkar sonucun bende merak ettim
Alamadım daha sonucu mail bekliyorum. Kız çıktı dedi dilim tutuldu bir mail at diyebildimçıktı mı sonuç ?
Bizede bildir1.5 saatte dedi de alamaya gidemedim işteyim mail atacak bakalım heyecan dorukta
İnşaAllah güzel haberi yazarım. Karnımda ki geçmeyen hafif regl ve bel ağrısı varken umut da edemiyorum oldum olacam gibiBizede bildir
ben de öyleydim ama hamileymişim :) her gittiğim aha geldi diyordum ama gelen beyaz akıntıydıİnşaAllah güzel haberi yazarım. Karnımda ki geçmeyen hafif regl ve bel ağrısı varken umut da edemiyorum oldum olacam gibi
Bende vardı dün o belirtiler geçti bugün regl günüm gelen giden yok test negatifİnşaAllah güzel haberi yazarım. Karnımda ki geçmeyen hafif regl ve bel ağrısı varken umut da edemiyorum oldum olacam gibi
Ayy İnşaAllahben de öyleydim ama hamileymişim :) her gittiğim aha geldi diyordum ama gelen beyaz akıntıydı
Hayırlısı umutlar diğer aya inşallahKızlar regl oldum maalesef sonuca bakamadan
İlk defa yakınlaşmistim 3 gün gecikme rekordu günü gecipte ilk defa test yapmak nasip oldu en azından diyelimHayırlısı umutlar diğer aya inşallah
Bana dua et 5 gün kala kan verdim negatif bugün regl günü hala temizİlk defa yakınlaşmistim 3 gün gecikme rekordu günü gecipte ilk defa test yapmak nasip oldu en azından diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?