- 30 Mayıs 2024
- 243
- 70
- 13
- 28
Kistim yok ama yumurtlama için yapılabilir belkim bi deneyeyim ya da doktora mı gitsem kafamda deli sorular yareppim ne zor bi süreçCanım ben daha önce kist eritmek için yaptım gebelik için hiç denemedim. Benim genelede yumurtlama problemim var geç yumurtluyorum kist için yaptığım ayda da erken yumurtlama görmüştüm
Ben de gelecekse gelsin gecikmesin diyorum vallaBu ay hep geciktikk 3 gun gectii benimde 26 haxiranda adet oldum ennson oyyy testlerdr negatif adet belirtimde yoknzatenn 19 yildır bekliyorummm bendrn kıdemlisi yok icinizde herhalde
Deneyebilirsin adet bittikten sonra başlıyorsun 1 hafta 10 gün sabah akşam taze şeklinde içiyorsun. Düzenli yapıldığında ben faydası olduğunu düşünüyorumKistim yok ama yumurtlama için yapılabilir belkim bi deneyeyim ya da doktora mı gitsem kafamda deli sorular yareppim ne zor bi süreç
Bende yaptım negatifBeni de eleyin bence bugün regl günüm test yaptım negatif
Gerçekten 19 yıl mı valla süper kadınsınBu ay hep geciktikk 3 gun gectii benimde 26 haxiranda adet oldum ennson oyyy testlerdr negatif adet belirtimde yoknzatenn 19 yildır bekliyorummm bendrn kıdemlisi yok icinizde herhalde
Dene bakalimKızlar gecikmemin 2.günü test yapsam mı aslında 1 hafta önce yaptım negatifdi umutlanmakta istemiyorum
Kızlar gecikmemin 2.günü test yapsam mı aslında 1 hafta önce yaptım negatifdi umutlanmakta istemiyorum
Akşama kaldı artık evde bi yapalımHadi inşallah görürsün çift çizgiyi
Akşama kaldı artık evde bi yapalım
Evde degilmisin benimde bugün regl günüm gelen giden yok sabah yaptım negatifAkşama kaldı artık evde bi yapalım
Valla iyi yaptın annem de bana vericekti yürüme bandı ni ama eşim sağ olsun izin verkedi diyor ki yok evde yer kaplar kocaman ev nerde yer kaplar veBen yürüme bandı aldım kuzum akşamları yürüyorum 40 dk iyi geliyo :) diyete devam bi aydır da zayıflayıp gelecek bebişlerimiz
Bomba gibiyim ve bu Ağustos ayından çok umutluyumHanımlar nasılsınız
Hadi bakalım herkes kafasinda ki olumsuz düşünceleri bıraksın
Enerciiiii topluyoruz
Koltuğun birini kaldırıp baş köşeye koydum benValla iyi yaptın annem de bana vericekti yürüme bandı ni ama eşim sağ olsun izin verkedi diyor ki yok evde yer kaplar kocaman ev nerde yer kaplar ve
Bomba gibiyim ve bu Ağustos ayından çok umutluyum
Ohh böyle enerciler lazim hepimizeValla iyi yaptın annem de bana vericekti yürüme bandı ni ama eşim sağ olsun izin verkedi diyor ki yok evde yer kaplar kocaman ev nerde yer kaplar ve
Bomba gibiyim ve bu Ağustos ayından çok umutluyum
Kız senin aklına geldikçe çıkıyon ben olsam üstünden inmezdimKoltuğun birini kaldırıp baş köşeye koydum benaklıma geldikçe çıkıyorum :)
Vakit yetmiyo ki kuzum işten gel yemek yap evi topla derken anca oturunca çıkabiliyorumKız senin aklına geldikçe çıkıyon ben olsam üstünden inmezdim
Testini o kadar merak ettim kiKızlar ben idrar testi yapmadan direk kan vermeye gittim. Sarı akıntı var belki de ondan gecikti ama kasinti yok. Normalde cumartesi olmam lazımdıidrar testi yapmadan kan verdiğime inanamıyorum
Çalışıyorum iki tane alırım artık bırını aksam bırını sabah yaparımEvde degilmisin benimde bugün regl günüm gelen giden yok sabah yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?