Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alma imkaniniz yok mu su anOffff kızlaaaarrrr çok canım sıkılıyor (sıkı can iyidir çabuk çıkmaz demeyin sakın) keşke elimde testim olsaydı yapardım ne güzel
Bende erken var ve kaset var birertane yakın olsan verirdimOffff kızlaaaarrrr çok canım sıkılıyor (sıkı can iyidir çabuk çıkmaz demeyin sakın) keşke elimde testim olsaydı yapardım ne güzel
Eczaneler 1 kadar açık ama alabilirsinOffff kızlaaaarrrr çok canım sıkılıyor (sıkı can iyidir çabuk çıkmaz demeyin sakın) keşke elimde testim olsaydı yapardım ne güzel
Ben 2022 yılından beri deniyorum. Sadece nisan ayında kimyasal gebelik geçirdimKızlar uzun yillardur gebe kalamayan var mi benim gibi? 3 yilim dolmak üzere olan varsa yazabilir mi. Diğerlerine yazip umutsuzluğa sebep olmak istemem
Bir hafta bekliycem diye kendime söz verdim oyüzden almıyorumAlma imkaniniz yok mu su an
Hadi al hemen eczane yakınsa dene en azından valla çok merak ediyorumBir hafta bekliycem diye kendime söz verdim oyüzden almıyorum
Gecikmeniz baya olmuş varsa kesin çıkar zatenBir hafta bekliycem diye kendime söz verdim oyüzden almıyorum
Ahhh kuzum çok sağol baya uzağız bilerek almıyorum bir haftayı bekliycem diye söz verdim kendime ama şuan hiç duramıyorumBende erken var ve kaset var birertane yakın olsan verirdim
Hadi alda gel bizde senin mutluluguna ortak olalımAhhh kuzum çok sağol baya uzağız bilerek almıyorum bir haftayı bekliycem diye söz verdim kendime ama şuan hiç duramıyorum
Hadi al hemen eczane yakınsa dene en azından valla çok merak ediyorum
Yakında eczane yok bakayım bugün alabilirsem alıcam duramıyorum çünkü 5 gün gecikmem var. Birde dün afedersiniz ilişkiden sonra bir damla kanamam oldu daha sonra olmadı. Hayırdır inşallahGecikmeniz baya olmuş varsa kesin çıkar zaten
Yaa canım benim inşallah vardır kaybettiğim ikizlerim dahil 5 yıllık mücadelenin meyvesini nasip eder inşallah RabbimHadi alda gel bizde senin mutluluguna ortak olalım
Hadi ama son 1 saat sonra kapanacak eczaneYakında eczane yok bakayım bugün alabilirsem alıcam duramıyorum çünkü 5 gün gecikmem var. Birde dün afedersiniz ilişkiden sonra bir damla kanamam oldu daha sonra olmadı. Hayırdır inşallah
Allahım inşallah nasip eder ve kalbinin huzuru bir melekle taclanir inşallahYaa canım benim inşallah vardır kaybettiğim ikizlerim dahil 5 yıllık mücadelenin meyvesini nasip eder inşallah Rabbim
Yok yok burada tüm gün açık merak etmeHadi ama son 1 saat sonra kapanacak eczane
Valla bekliyorum haberiniYok yok burada tüm gün açık merak etme
Bat 4 AğustosGeç döllenme değilse çıkabilir bence
Benim gecikmeden 1 hafta sonra yüzümde minik minik sivilceler çıkmıştı. Senin kaç günün var?
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınAllahım inşallah nasip eder ve kalbinin huzuru bir melekle taclanir inşallah
Amin inşallah benim son 2 gün ve acaba regl olacakmiyim diyorum ara ara giren ağrılar sinyal veriyo sanki sonra geciyo ve göğüs ağrım olurdu 1 hafta kala ama şu an hiç ağrı yok biseyler ters gidiyo ama ne gidiyoAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın
Bence de alıp öğrenmeniz daha iyi olur yoksa da gecikme sebebi ve o kanama neymiş öğrenmiş olursun inşallah vardırYakında eczane yok bakayım bugün alabilirsem alıcam duramıyorum çünkü 5 gün gecikmem var. Birde dün afedersiniz ilişkiden sonra bir damla kanamam oldu daha sonra olmadı. Hayırdır inşallah