- 22 Şubat 2023
- 740
- 286
İnşallahh canımAnladım hayırlısı inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh canımAnladım hayırlısı inşallah
yok sana yazdım adetin yakındı ya hamiş misin diyeBen mi yoksa Candy7777 e mi yazdın?
Yani çok enteresan durum. Hamilelik testi yapın bence ya da kan verin. Benim babaannem hamileliğinde 6 aya kadar regl görmüş. Böyle şeyler olabiliyor. Allah ın mucizesi olur eğer olursaİnşallahh canım
hımm bilemedimmmŞimdi yaptım böyle çıktı canım
Doğru demekki
Takviye ilacın ismi ne ve ne işe yariyo
Evet hamileyim hem de şu an adet görüyorum. Benim döngülerim çok sıktı. Vücudum henüz hamile olduğumu algilayamamis ve sonraki döngüme geçmiş. Progestan iğne ve fitil ile durdular. Hep duyardım ama yakınlarımda hiç yoktu benim başıma geldiNasıl yani hem regl hem hamile
Gebelik testi yaptım negatifYani çok enteresan durum. Hamilelik testi yapın bence ya da kan verin. Benim babaannem hamileliğinde 6 aya kadar regl görmüş. Böyle şeyler olabiliyor. Allah ın mucizesi olur eğer olursa
Bende bilemedimhımm bilemedimmm
Bu detaylara pek hakim değilim ama adet günümün geçtigi 10. Günde adet kanaması geldi. Yerleşme kanaması falan değil dümdüz kanama kıpkırmızı yavaş yavaş progestan iğneyle kahverengiye döndü. Bebeğin yeri güzelmiş iyiymiş çok şükür. Sadece her wcye gittiğimde lekelenme görmek psikolojik olarak etkiliyor.Birazdan kaset test var yapıcam ama dün erken gebelik yapmıştım tertemizdi
Adetken yumurtlama olmaz dimi ya?
Ayy inşallahh sağlıkla ilerlemiştir beyzaanim çok korkuyorum ya
Bugün başla kuzum soğan kürü erken yumurtlatıyorKızlar regl dün bitti , ovulasyona bugün mü başliyim sizce?
Kalp atışı duydun mu canımBu detaylara pek hakim değilim ama adet günümün geçtigi 10. Günde adet kanaması geldi. Yerleşme kanaması falan değil dümdüz kanama kıpkırmızı yavaş yavaş progestan iğneyle kahverengiye döndü. Bebeğin yeri güzelmiş iyiymiş çok şükür. Sadece her wcye gittiğimde lekelenme görmek psikolojik olarak etkiliyor.
Kaset testler saniyorum daha güvenli yaa kan ver baksınlar mutlaka. Artık başıma gelince regl olmak, hamileliğin olmadığını kanitlamiyormuş dedim
Yapayım kuzum o zaman zaten döndü karıştı geç adet olunca . soğan kürünü bıraktım , reglken yapılınca rahim duvarını inceltiyor diye okudum burda korktum pazartesi başliyim dedim tekrar. Hatta arkadaşımdan duydum, soğanı kaynatıp buharına oturmakta iyi geliyormuş şu iki gün onu yapayım diyorum.Bugün başla kuzum soğan kürü erken yumurtlatıyor
Benim bildiğim süt-maydanoz buharı var onu ilk kez duyuyorum. Kuzum zaten reglken rahim duvarın ince olur yumurtlamadan sonra kalınlaşıyorYapayım kuzum o zaman zaten döndü karıştı geç adet olunca . soğan kürünü bıraktım , reglken yapılınca rahim duvarını inceltiyor diye okudum burda korktum pazartesi başliyim dedim tekrar. Hatta arkadaşımdan duydum, soğanı kaynatıp buharına oturmakta iyi geliyormuş şu iki gün onu yapayım diyorum.
Yok canım hala çok minik bugün tam 5 haftalık 10 gün sonra gidicem inşallah iyidir bebişimKalp atışı duydun mu canım
Benim bildiğim süt-maydanoz buharı var onu ilk kez duyuyorum. Kuzum zaten reglken rahim duvarın ince olur yumurtlamadan sonra kalınlaşıyor
Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bizlere duanı eksik etme canım benimYok canım hala çok minik bugün tam 5 haftalık 10 gün sonra gidicem inşallah iyidir bebişim
İnşallah canım sağlıcakla kalp atışını da duyarsınYok canım hala çok minik bugün tam 5 haftalık 10 gün sonra gidicem inşallah iyidir bebişim
Ben regl oldum üstüne tekrar yumurtladım bile çatlatma iğnesi vuruldum bugün artık beklicez 2 haftayok sana yazdım adetin yakındı ya hamiş misin diye
Tamam canım için nasıl rahat edecekse öyle yapBiliyorum kuzum da daha da incelir vs dedim :) ya bişiler bişiler diyorlardı bıraktım bende kaş yaparken göz çıkarmiyim dedim soğan suyuna oturup etrafı havluyla sarıp bi süre oturmak iyiymiş onu deniyim dedim bende :)