Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım öyle yapAdet bitince hemen başliyim teste ona göre bırakayım o halde bende
Batı 22 temmuz olanlar bende gelen giden yok siz ne durumdasınız
Gelmesin gelmesininnBatı 22 temmuz olanlar bende gelen giden yok siz ne durumdasınız
22si kuzumSenin ne zaman bat :)
Hamilelikten ötürü gelmesin inşallahGelmesin gelmesininn
Teşekkür ederim peki aralıksız mı içiliyor. Yumurtlama görene kadar mıÇay olarak tüketiyorum ben canım , hatta macununu almayı düşündüm dün aktar çayını içiyorsan ona gerek yok dedi
22si kuzum
Dün yaptım da bir şey çıkmadı geç yumurtladığımı düşünüyorum bakalımTest yaptın mı kuzum Allahım hadi inşallah bebiş vardırrrrr
Teşekkür ederim peki aralıksız mı içiliyor. Yumurtlama görene kadar mı
Test ne zaman yapacaksın canım inşallah hamilelikten gelmez dediğin gibiiBatı 22 temmuz olanlar bende gelen giden yok siz ne durumdasınız
Dün yaptım da birşey çıkmadı sanırsam geç yumurtladımTest ne zaman yapacaksın canım inşallah hamilelikten gelmez dediğin gibii
Dün yaptım da bir şey çıkmadı geç yumurtladığımı düşünüyorum bakalım
Evet başkalarına söylüyorum ama kendimden pekte umutlu değilim nedenseGelmedikçe umut vardır bu hep sen söylerdin inşallah mucizen bekliyordur seni
Hadi bakalım güzel haberler inşallah topic sahibi olarak :)Dün yaptım da birşey çıkmadı sanırsam geç yumurtladım
İnşallah canımHadi bakalım güzel haberler inşallah topic sahibi olarak :)
Evet başkalarına söylüyorum ama kendimden pekte umutlu değilim nedense
Valla bende de bişey yok. Sabah yine testi yapmayı unuttum. Zaten duphastona başladım dün. Bugün geçen hafta ki gibi adet olacak gibi karın ağrım var ama başka belirtim yok göğüslerde falan. Bakalım bekliyorum bende eğer duphastonda sökmezse zaten gebelik vardır diyeceğimBatı 22 temmuz olanlar bende gelen giden yok siz ne durumdasınız