- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk kez boyle oldu once pembe sonra kahve rengi sonra kirmiziya dondu az az gelip regliye kadar surdu dr a gittim ilac yazcakti ilk defa oldugu icin yazmadi bidaha olursa yine gidicemAa benimde öyle olmuş olabilir o zaman ama böyle nasıl diyim çok çok az ya nerdeyse fark etmiyordum akıntıyla beraber çok az bi pembelik vardı. Bilmiyorum ya dün yaşadığım o ağrıyı daha önce hiç yaşamadım zaten benim reglmde öyle ağrılı sancılı geçmez. Peki sende daha önce öyle bi akıntı falan olmuş muydu yoksa ilk kez mi öyle olmuştu ve reglye döndü sonrasında ?
Sat tarihlerimiz aynı canım belirtin falan var mı nasıl geçiyor6 temmuz 3 ağustos beni de ekler misin
Pikten sonra 24 saat içinde yumurtluyor muyuz yoksa bazı kadınlarda çok daha yavaş olabiliyor mu acaba çünkü bir yerde 48 saat okudum kafamı karıştırdı ve benim pikim ilk iki gün t çizgisi aşırı koyu ve sonraki iki gün c ye eşit koyulukta şeklinde toplam 3-4 gün sürdü gibibu test lh yukselmesini gosteriyor bize, dediginiz gibi yuzde yuz dogru cikmayabiliyor ve her beden de farkli. Ben mesela piklerimi bu kadar koyu goremiyordum, normalde t/c orani 1 ustuyken pik deniyor, bende genellikle 0.8lerde pik geldi. Zaten pikten sonra 24 saat icinde yumurtluyoruz. Yumurtlamadan da akinti ya da oluyorsa agri ile emin oluyordum ben. Bu testi ve kendi vucudumu 3 ayda cozebildim, 4. Ayda da hamile kaldim
Ay ben bi gebelik testi yaptım şimdi bu 3. Dk silik bi çizgi çıktı Candy7777Benim 16 da pikti değerlendirdik çok şükür son 6 gün bakalım nolacak
Görünüyor silik çizgiiiiiii kaç gün var canım regliye?Ay ben bi gebelik testi yaptım şimdi bu 3. Dk silik bi çizgi çıktı Candy7777
Hadi inşallahAy ben bi gebelik testi yaptım şimdi bu 3. Dk silik bi çizgi çıktı Candy7777
Ay bende görüyorum koyulaştı bekleyincede. Normalde adetim dündü. Tatilden geldim eve girdim peçeteye minicik bi pıhtı gibi kan geldi sonra bekledim adetim sökülür diye bişey yok akşamına test yaptım ve bu sabah test yaptım negatifti. Sonra yemek yedim bi uyku bastırdı 1-2 saat uyudum kalktım bi test daha yapayım dedi oda yapar yapmaz böyle çıktıGörünüyor silik çizgiiiiiii kaç gün var canım regliye?
Bu ovulasyon testi yaptiginiz ilk ay mi? Belki onceki aylari da inceleyerek genel bir fikriniz olabilir. Gerci her ay bile farkli ilerliyor yumurtlama ve tum dongumuz de :)Pikten sonra 24 saat içinde yumurtluyor muyuz yoksa bazı kadınlarda çok daha yavaş olabiliyor mu acaba çünkü bir yerde 48 saat okudum kafamı karıştırdı ve benim pikim ilk iki gün t çizgisi aşırı koyu ve sonraki iki gün c ye eşit koyulukta şeklinde toplam 3-4 gün sürdü gibi
Aaa evet canım bende gördüm. Yarın sabah ilk idrarla muhakkak tekrarlaAy ben bi gebelik testi yaptım şimdi bu 3. Dk silik bi çizgi çıktı Candy7777
Ay hem heycanlandım hem gerildim inşallah koyulaştığını görürümAaa evet canım bende gördüm. Yarın sabah ilk idrarla muhakkak tekrarla
Bilmiyorum artık her ay daha kötü oluyorum . Tarihi güncelleye bilir misin canım. Sat 22 Temmuz- 20 AğustosYaaa canım benim ne desem de seni teselli etsem bilmiyorum. Şimdi ağla ama ağlaman bittikten sonra daha güçlü olarak ayağa kalk. Rabbim en güzel vakitte nasip etmiştir inşallah
Vallahi hiç belirtim yok canim belirti mi bilmiyorum ama cook hafif kasik agrim var yok baskada bi belirtim yok ha bide şişkinlikSat tarihlerimiz aynı canım belirtin falan var mı nasıl geçiyor
HosbuldumTamam canım hoşgeldin
Canım merhaba bugün reglimin 5. Günü 7 gün var yumurtlamaya 6 gun yapsam olur mu soğan kurunu senceKuzum ben kendi tecrübemi anlatayım. Doğumdan sonra kotrole gittiğimde daha adet olmadan 8 cm kistim olduğunu öğrendim yumurta çatlayamayıp kiste dönüşmüş ve baya büyüktü. Doktorda adet olmak üzeresin kist adetle atılabilir adet olduktan sonra tekrar gel bakalım atılmış mı dedi. Daha sonra baya yoğun adet oldum, yoğun olunca atıldı sandım. Bittikten sonra tekrar gittim ama kist olduğu gibi duruyordu. Doktorum ilaç vermedi bir ay daha bekleyelim eğer yine atılamazsa o zaman ilaç tedavisine başlaman gerekecek dedi. Sonra diğer adetim geldi ama çok çok az geliyordu bende kistten ötürü sökülemiyor, acaba ne yapsam diye düşünürken soğan kürü aklıma geldi. Adetin ilk günü başladım hergün sabah akşam düzenli içtim. Ama yinede adetim az az geliyordu çoğalmadı ve öyle bitti. Adetin 8.günü kontrole gittiğimda doktor daha ultrasonla bakmadan adetim çok az geldi büyük ihtimal yine atamadım dedim. Doktorum da gel önce bakalım dedi baktı ne görsün kistten eser kalmamış. Kistin erimiş dedi bende ama adetim çok çok az geldi dedim soğan kürü yaptığımı da söyledim bu arada bana iyi yapmışsın kistini yok etmiş dedi. Bana çok faydası dokundu rahmimi temizledi istersen dene kuzum sende