Teşekkür ederim. Tamamdır incir de yerimSabah ve öğlen yumurtlama görene kadar tüketicem kuzum ben, birde her gün incir
Ye onunla beraber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Tamamdır incir de yerimSabah ve öğlen yumurtlama görene kadar tüketicem kuzum ben, birde her gün incir
Ye onunla beraber
Bende adet günümden 4-5 gün önce başladım. Kutu bitene kadar hala günde bir tane kullanıyorumValla bende de bişey yok. Sabah yine testi yapmayı unuttum. Zaten duphastona başladım dün. Bugün geçen hafta ki gibi adet olacak gibi karın ağrım var ama başka belirtim yok göğüslerde falan. Bakalım bekliyorum bende eğer duphastonda sökmezse zaten gebelik vardır diyeceğim
Bebişin daha sağlıklı tutunması için dimi normalde böyle geciktiğim dönemlerde duphastona başladığım 5. Gün falan gelir benim adetim bakalım bugün 2. Gün beklemedeyim bende. Ben Şuan günde 2 tane içiyorumBende adet günümden 4-5 gün önce başladım. Kutu bitene kadar hala günde bir tane kullanıyorum
Evet ben ilk başladığımda doktorum günde 2 kere kullan dedi. 3 gün kullandım. Sonra öğrendikten sonra teke düşürdüm zararı olmasın fazla gelmesin diyeBebişin daha sağlıklı tutunması için dimi normalde böyle geciktiğim dönemlerde duphastona başladığım 5. Gün falan gelir benim adetim bakalım bugün 2. Gün beklemedeyim bende. Ben Şuan günde 2 tane içiyorum
senin doktor kontrolün ne zaman nasıl geçiyor günlerinEvet ben ilk başladığımda doktorum günde 2 kere kullan dedi. 3 gün kullandım. Sonra öğrendikten sonra teke düşürdüm zararı olmasın fazla gelmesin diye
Yarın gidicem Hiç bir iş yapmadan dinlenerek geçiyorsenin doktor kontrolün ne zaman nasıl geçiyor günlerin
Ben göremedim ama belki kameradan kaynaklı olabilir. Senin gördüğün çizgi kaç dakikada çıktıKızlar bat son 5 gün yine dayanamayıp bugün erken gebelik testi yaptım ama ilk idrarla değil sanki bir gölge görüyorum ama göz yansimasida olabilir çok istediğim içinde öyle görüyor olabilirim dün geceden beri karın ağrım ve şişkinliğim var ama en cok gaz olayı var afedersiniz günler gecmiyo sizede danışmak istedim testimi yorumlarmisiniz
En güzelini yapıyorsun. Boşver yapma işler beklesin yarın bizide bilgilendirYarın gidicem Hiç bir iş yapmadan dinlenerek geçiyor
3 dk içinde resmen testin basind bekledimBen göremedim ama belki kameradan kaynaklı olabilir. Senin gördüğün çizgi kaç dakikada çıktı
O zaman olabilir bişeyler. Zaten erken yapmışsın testi bekle bir kaç gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı3 dk içinde resmen testin basind bekledim
Aile hekimiyle görüştüm cuma günü gel kan ver dedi ama sonuç pazartesiye kalabilir dedi kalmasın diye Perşembe gel dedi yarın sabah kan vericemO zaman olabilir bişeyler. Zaten erken yapmışsın testi bekle bir kaç gün sonra tekrar yap bakalım koyulaşacak mı
Aslında en mantıklısı o. Bu testler bazen yanıltabiliyor. N güzeli kan verip var mı yok mu net öğrenmekAile hekimiyle görüştüm cuma günü gel kan ver dedi ama sonuç pazartesiye kalabilir dedi kalmasın diye Perşembe gel dedi yarın sabah kan vericem
Yine umudum yok ama olsun :)Bende de kasık ağrıları var ara ara giriyor genelde sol kasıkta Bi de pıt pıt atıyor arada yumurta geliştiği için atar dedi birisi bakalım bekliyoruz
Sizin kaçıncı denemenizYine umudum yok ama olsun :)
Kanama kahverengi ve az ise yerleşme olabilirKızlar merhaba üç sayfa önce bende yazmıştım ama kimse cevap vermemişti biraz uzun bı yazı olcak yardımcı olur musunuz lütfen ben en son 30 Haziran'da adet oldum beş temmuzda bitti ona göre hesaplayarak 12 temmuzdan 16 temmuza kadar yumurtlama dönemi diye ilişkiye girdim benim bu ay sonu adet olmam gerekirdi dundendir kasıklarımda ağrı başladı bugün biraz kanama oldu nedir acaba
Az ama kahverengi değil peceteye silince geldi resim atamam uygun olmaz mide bulantısı yapabilirKanama kahverengi ve az ise yerleşme olabilir
Atma resim kuzum da yerleşme olabilir sulu pembe gibi miAz ama kahverengi değil peceteye silince geldi resim atamam uygun olmaz mide bulantısı yapabilir
Evet daha önce düşük yaptım korktum görünce adet olmuş olabilir miyimAtma resim kuzum da yerleşme olabilir sulu pembe gibi mi