- 10 Ekim 2023
- 133
- 102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 kere kan verdim. Perşembe gibi gidebiliriz doktoraKizlar kaçıncı haftadasiniz gittiniz mi doktora hiç kan verme dışında muayene olmaya @mayaada @ParlayanGece
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canimmBen 1 kere kan verdim. Perşembe gibi gidebiliriz doktora
bende de olmuştu gecen ay kist var sanmıştım dr gittiğimde bişey cıkmadı sanırım havalardan olabiliyorKızlar test yaptım ama negatif. Adet de olmadım bu lekelenme neyin nesi ozamanEki Görüntüle 3456132
Canım geç döllenmede çıkmıyor ben adetim 1 gün geçince kan vermiştim ilk oglumda 0 dı sonra 3-4 gün geçince yaptım değerim sadece 60 dı 10 gün kadar adet tarihimle oynamıştı doktor geç döllenmeİnşallah geç döllenmedir ama pek umudum yok niyeyse
amiiiin amiiin inşallahhHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canimm
yerleşme düşüşü olabilir yarınki ateşte önemli eger düşme olmazsa hamilelik olabilirEki Görüntüle 3456145
Kızlar bat a 4 gün var. İki gün boyunca ısım 36.7 den 36.5 a düştü. Bu sabah ölçtüğümde ise 36.8 çıktı. Yerleşme düşüşü nasıl oluyor, kaç derece oynuyor bilgisi olan yazabilir mi?
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bakalım yarın kaç çıkacakyerleşme düşüşü olabilir yarınki ateşte önemli eger düşme olmazsa hamilelik olabilir
yarın yüksek çıkarsa test yap canım varsa zaten cıkacaktırTeşekkür ederim bilgilendirmeniz için bakalım yarın kaç çıkacak
Benimde dün adet günümdü bi kaç damla lekelenme oldu devamı yok bende test yaptım negatif ne oluyor böyle yaKızlar test yaptım ama negatif. Adet de olmadım bu lekelenme neyin nesi ozamanEki Görüntüle 3456132
Benim de 23 Temmuz, adet olacakmış gibi hafif ağrı gelip gidiyor henüz gelen giden yok. 7 aydır olmayınca biraz umutsuzum ama bakalım hayırlısı. Bugün adet olmazsam yarın test yaparım herhalde bilmiyorum test yapasım da gelmiyor. Her ay 5 gün önceden filan test yapardımBat 23 temmuz olan arkadaşlar durumunuz nedir?? Bende şuan gelen giden yok çokda umutlanmak istemiyorum hayırlısı herşeyin bakalım
Ay ben olsam çoktan yapmıştım test inşallah bir sürpriz olur ve hamilesindir canımBenim de 23 Temmuz, adet olacakmış gibi hafif ağrı gelip gidiyor henüz gelen giden yok. 7 aydır olmayınca biraz umutsuzum ama bakalım hayırlısı. Bugün adet olmazsam yarın test yaparım herhalde bilmiyorum test yapasım da gelmiyor. Her ay 5 gün önceden filan test yapardım
Yerleşme kanamasıysa 3-4 gün sonra test yapın diyorlar bence bekle canımBenimde dün adet günümdü bi kaç damla lekelenme oldu devamı yok bende test yaptım negatif ne oluyor böyle ya
İnşallah canım sağ ol güzel dileğin için Ben de 7 aydır hep yapıyordum ama özellikle geçen ay çok umutlandım. Negatifi görünce bir boşvermişlik geldi bana Bu ay hiç test yapmak gelmiyor içimden ilginç bir şekildeAy ben olsam çoktan yapmıştım test inşallah bir sürpriz olur ve hamilesindir canım
Benim de çok şükür cocugm var ama yaşım ,34 o yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum ya hayırlısını nasip etsin rabbimİnşallah canım sağ ol güzel dileğin için Ben de 7 aydır hep yapıyordum ama özellikle geçen ay çok umutlandım. Negatifi görünce bir boşvermişlik geldi bana Bu ay hiç test yapmak gelmiyor içimden ilginç bir şekilde
Ben de 4/5 aydır deniyorum eşim şehir dışına çok çıkıyor denk gelmek bazen çok zor oluyor yaşta ilerledi umudum var ama nasip eden rabbim hayirlisiBenim de çok şükür cocugm var ama yaşım ,34 o yüzden olur mu olmaz mı bilmiyorum ya hayırlısını nasip etsin rabbim
Evet havalardan olabilir bu ara çoğu kişide duyuyorum gecikmebende de olmuştu gecen ay kist var sanmıştım dr gittiğimde bişey cıkmadı sanırım havalardan olabiliyor
İnşallah geç döllenmedir ya. Adetten hemen önce kocaman sivilcem çıkardı o da çıkmadı ilk gebeliğimde de çıkmamıştı. Tek ümidim geç döllenme teşekkür ederim canımCanım geç döllenmede çıkmıyor ben adetim 1 gün geçince kan vermiştim ilk oglumda 0 dı sonra 3-4 gün geçince yaptım değerim sadece 60 dı 10 gün kadar adet tarihimle oynamıştı doktor geç döllenme