Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahverengi lekelenme belki de yerleşme kanamasıdır neden ümitsizsiniz :)Allah Allah batı 22 temmuz olan herkeste gecikme var. Bende de gelen giden yok kuzum dün kahverengi lekelenmem oldu adet sandım ama bugün hiçbir şey yok gelmedi. Test yapıp yapmamak konusunda baya kararsızım geçen günki testten sonra baya hayal kırıklığına uğradım. Bir tek kasıklarımda dolgunluk var başka belirti yok ne gebelik ne adet
Tedavilerde uzun süre olmayınca ilk aşama olarak kullanılır. Aslında yumurtalara destek atılıp çatlatılıyor. 3 defa dener doktor, 3 defa çatlatma olmadıysa daha sonra aşılama uygular. O da bir kaç kez olmazsa en son tüp bebek işlemine başlatılırKızlar merhaba klomen-femara gibi ilaçlar kullananlar yumurtası büyümediği veya çatlamadığı için mi kullanıyor sadece yoksa uzun süre olmayınca takviye gibi mi kullanılıyor? Ve yeterince büyümüyorsa ovülasyon testinde anlaşılır mıydı yani çift çizgi olması yeterince büyüdüğü anlamına gelir mi?
Yaaa öylemi kuzum görmemişim kusura bakma hemen ekliyorumCandy7777 merhaba beni de ekleyebilir misiniz? Önceden de yazdım ama arada karışmış olabilir. sat 9 Temmuz, bat 2 Ağustos
İnşallah öyledir ama nebileyim daha önce lekelenme oldumu adet olurdum belki oyüzdenKahverengi lekelenme belki de yerleşme kanamasıdır neden ümitsizsiniz :)
Adetiniz gecikti miİnşallah öyledir ama nebileyim daha önce lekelenme oldumu adet olurdum belki oyüzden
Bence bir iki gün daha bekle kuzum daha tam gecikmiş sayılmaz adetin. Acele etme hemenKızlar iyi akşamlar. Ben yarın duphastona başlayayım diyorum. En azından adet olurum. Yoksa bekliyim mi bilemedim Candy7777 ParlayanGece
Bugün olmam gerekiyorduAdetiniz gecikti mi
Yaaa test yapmadin mi çok heyecanlı inşallah hamilesindir canımBugün olmam gerekiyordu
Ya bu ay kendimi doktora çok adapte ettim ondan sanırım bir an önce olsamda doktora gitsem diye acele ediyorumBence bir iki gün daha bekle kuzum daha tam gecikmiş sayılmaz adetin. Acele etme hemen
Bende de var galiba çok küçük haşhaş tohumu kadar kıpkırmızı ve geçmiyorKızlar aranızda vücudunda kan beni olan var mı? Kırmızı şekilde bir ben oluyor ya
Canım benim 24 temmuzdu 20 temmuzda kanama geldi adet oldum yani benim döngü normal de 26 idi 22 ye düştü sanırım bundan sonra 22 yi hesaplaşacağımAllah Allah batı 22 temmuz olan herkeste gecikme var. Bende de gelen giden yok kuzum dün kahverengi lekelenmem oldu adet sandım ama bugün hiçbir şey yok gelmedi. Test yapıp yapmamak konusunda baya kararsızım geçen günki testten sonra baya hayal kırıklığına uğradım. Bir tek kasıklarımda dolgunluk var başka belirti yok ne gebelik ne adet
18 Temmuz ilk iki testte (12-15.30) test controlden daha koyu gozukuyor, orada pikiniz var gibi geldi bana.Ya ovülasyon testlerini biliyorum okuyabiliyorum ama bir tek kendiminkini yorumlayamadım yardımcı okur musunuz Eki Görüntüle 3456112 Eki Görüntüle 3456112 Eki Görüntüle 3456113 Eki Görüntüle 3456114
Evet kuzum benimkilerde öyle. Bende acaba bir tek bende mi var diye merak etmiştimBende de var galiba çok küçük haşhaş tohumu kadar kıpkırmızı ve geçmiyor
Yaaa canım benim ne desem de seni teselli etsem bilmiyorum. Şimdi ağla ama ağlaman bittikten sonra daha güçlü olarak ayağa kalk. Rabbim en güzel vakitte nasip etmiştir inşallahCandy7777 ben adet oldum maalesef yine olmadı, çok yoruldum, çok istiyorum tüm gücüm gitti bitti sanki, göz yaşlarımı tutamıyorum..