- 14 Haziran 2023
- 6.286
- 4.995
- 23
Yaptım canım ama negatif hala adet olmadımYaaa test yapmadin mi çok heyecanlı inşallah hamilesindir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım canım ama negatif hala adet olmadımYaaa test yapmadin mi çok heyecanlı inşallah hamilesindir canım
Canım dedikleri gibi yerleşmedir belkide daha yeni yükselmeye başlar bi kaç gün daha bekle tekrarla, kaç gün sürdü lekelenme?Kızlar test yaptım ama negatif. Adet de olmadım bu lekelenme neyin nesi ozamanEki Görüntüle 3456132
Bilmiyorum ya inşallah öyledir. Sadece bir kere peçeteye geldi canımCanım dedikleri gibi yerleşmedir belkide daha yeni yükselmeye başlar bi kaç gün daha bekle tekrarla, kaç gün sürdü lekelenme?
Kuzum adet olmazsan 1 hafta sonra falan tekrar yaparsın testi. Geç döllenme vs ihtimalini ortadan kaldırma hemenKızlar test yaptım ama negatif. Adet de olmadım bu lekelenme neyin nesi ozamanEki Görüntüle 3456132
Canım bir sonraki ay tekrar denemeyecek misin yenilesin listede batını istersenBen adet oldum listeden çıkartabilirsin, umarım bekleyenlerde gebelik vardır
Bilmiyorum çok üzüldüm 3.ayımdı ilaç da kullanıyorum neden olmuyor bilmiyorumCanım bir sonraki ay tekrar denemeyecek misin yenilesin listede batını istersen
Kuzum benim. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik ve maalesef yollarımız taşlarla doluydu. Takıla takıla,düşe kalka ilerlemeye çalıştık. Ama inan her şeyin bir zamanı var. Biz ne kadar çok istersek isteyelim bebişimiz kendi istediği zaman gelecek. O yüzden bize de elimizden duâ etmekten başka bir şey gelmeyecek maalesef. Sen denemeye devam et. Ondan asla vazgeçme,inan bir gün gelip seni bulacak.Bilmiyorum çok üzüldüm 3.ayımdı ilaç da kullanıyorum neden olmuyor bilmiyorum
Çok teşekkür ederim kabullenmek zor olsada evet farkındayım zamanı var sadece her ay bi ümit ve hayal kırıklığı yıpratıyor yavaştan İnşallah hayırlısı olurKuzum benim. Ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik ve maalesef yollarımız taşlarla doluydu. Takıla takıla,düşe kalka ilerlemeye çalıştık. Ama inan her şeyin bir zamanı var. Biz ne kadar çok istersek isteyelim bebişimiz kendi istediği zaman gelecek. O yüzden bize de elimizden duâ etmekten başka bir şey gelmeyecek maalesef. Sen denemeye devam et. Ondan asla vazgeçme,inan bir gün gelip seni bulacak.
İnşallah geç döllenmedir ama pek umudum yok niyeyseKuzum adet olmazsan 1 hafta sonra falan tekrar yaparsın testi. Geç döllenme vs ihtimalini ortadan kaldırma hemen
Hiç belli olmaz kuzucum. İnşallah vardırİnşallah geç döllenmedir ama pek umudum yok niyeyse
Ben henüz gitmedim. Cuma falan giderim diye düşünüyorum. Hala kan verme sürecindeyim.Kizlar kaçıncı haftadasiniz gittiniz mi doktora hiç kan verme dışında muayene olmaya @mayaada ParlayanGece
Bende cumaya rendavu aldım ama kan vermedim hiç her gün testlerle tekrar ediyorum gittgimde 5 hafta olacak gittgimde bakalım kan verirken kötü oluyorum ben dayanamıyorumBen henüz gitmedim. Cuma falan giderim diye düşünüyorum. Hala kan verme sürecindeyim.
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Cuma günü ikimizde güzel haberlerle gelelimBende cumaya rendavu aldım ama kan vermedim hiç her gün testlerle tekrar ediyorum gittgimde 5 hafta olacak gittgimde bakalım kan verirken kötü oluyorum ben dayanamıyorum
İnşallah canimm aminn sağlıkla büyüsün yavrularımızHakkında hayırlısı olsun kuzum. Cuma günü ikimizde güzel haberlerle gelelim
Amin kuzum aminİnşallah canimm aminn sağlıkla büyüsün yavrularımız
Pik olduğunu düşündüm ben de ve o gün dahil takip eden 4 günü değerlendirdim ama t çizgisi fazla silikleşmiyor genelde c ile aynı seyrediyor çatlamayı anlamadım çatlamamış olabilir mi yumurta çıkamamış olabilir mi yumurtalıktan bazı aylar yumurta çıkmayabilir yazıyor internette yine de adet olurmuşuz ama içinde yumurta olmazmış bilemiyorum çok kafam karıştı18 Temmuz ilk iki testte (12-15.30) test controlden daha koyu gozukuyor, orada pikiniz var gibi geldi bana.