- 14 Haziran 2023
- 6.283
- 4.994
- 23
Valla ya bu ne böyle ümidimiz geç döllenmede artıkBenimde dün adet günümdü bi kaç damla lekelenme oldu devamı yok bende test yaptım negatif ne oluyor böyle ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ya bu ne böyle ümidimiz geç döllenmede artıkBenimde dün adet günümdü bi kaç damla lekelenme oldu devamı yok bende test yaptım negatif ne oluyor böyle ya
Geç döllenme olabilir canım bekle biraz daha benceKızlar test yaptım ama negatif. Adet de olmadım bu lekelenme neyin nesi ozamanEki Görüntüle 3456132
Çok iyi bu hafta keseyi görürsün muhtemelenKızlar bugün kan verdim tekrar 1087 çıktı
Ben her sabah yapıyorum testi dayanamıyorum 6 gün var regila perşembe günü kan verecem inşallahAy ben olsam çoktan yapmıştım test inşallah bir sürpriz olur ve hamilesindir canım
İnşallah kuzumÇok iyi bu hafta keseyi görürsün muhtemelen
Cumaya kese görürsün artık kuzumKızlar bugün kan verdim tekrar 1087 çıktı
Evet kuzum inşallahCumaya kese görürsün artık kuzum
Bir iki gün kala yapın bence 6 çok erken idrarda çıkmaz inşallah hamilesindirBen her sabah yapıyorum testi dayanamıyorum 6 gün var regila perşembe günü kan verecem inşallah
İnşallah öyledir aaa sen test yapıcaktın ilk idrarla yaptın mıGeç döllenme olabilir canım bekle biraz daha bence
Sabah işe geç kalıyordum unuttum yarın sabah kaldı benim test ama duphaston içmeye başladım vallaİnşallah öyledir aaa sen test yapıcaktın ilk idrarla yaptın mı
Boşver ya yapmayalım test falan ne gerek var doğurunca anlarız zaten hamile olduğumuzuSabah işe geç kalıyordum unuttum yarın sabah kaldı benim test ama duphaston içmeye başladım valla
Evet yaptım negatif hem kaset hem erken yaptımİnşallah öyledir aaa sen test yapıcaktın ilk idrarla yaptın mı
Perşembe günü reglime 3 gün kalmış oluyo kan testinde çıka varsa değil miİnşallah öyledir aaa sen test yapıcaktın ilk idrarla yaptın mı
ben kızım da adetime 9 gün vardı 15 çıkmıştı beta varsa çıkar mutlakaPerşembe günü reglime 3 gün kalmış oluyo kan testinde çıka varsa değil mi
Hadi inşallah bende güzel rakamlar görürüm sonucumdaben kızım da adetime 9 gün vardı 15 çıkmıştı beta varsa çıkar mutlaka
Ahahhahahahahha ay çok mantıklı aman bi noktada belli edecek zaten kendiniBoşver ya yapmayalım test falan ne gerek var doğurunca anlarız zaten hamile olduğumuzu
Doktorum Perşembe çağırdıCumaya kese görürsün artık kuzum