- 12 Ağustos 2023
- 1.267
- 802
işte şuan 1001 bile olsa 2 gün sonra 2000 olsa gözükür her şekilde , belki şuan 1900 mesela yine gözükebilirişte tam net bilmiyorum betayı 1000 üstü ama kaç 5000 mi 6000 mi orası meçhull
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte şuan 1001 bile olsa 2 gün sonra 2000 olsa gözükür her şekilde , belki şuan 1900 mesela yine gözükebilirişte tam net bilmiyorum betayı 1000 üstü ama kaç 5000 mi 6000 mi orası meçhull
Hahahhah aman yok Allah korusun kimseye yaşatmasın Rabbim. Sağlıklı bebişlerimiz olsun en kısa zamanda hayırlısıylasanırım tövbeler olsun dedim kimyasal geçirdim haberim mi yok
Tamam bakalım bu hafta içi gideyim görürümmişte şuan 1001 bile olsa 2 gün sonra 2000 olsa gözükür her şekilde , belki şuan 1900 mesela yine gözükebilir
hadiiiii bakalımm inşallah gelmeeezBen de daha gelen giden yok canım dün lekelenmem oldu adet sandım ama bugünntemiz hiçbir şey yok
Yumurtlaman adetin kaçıncı günü olmuştu canım? Döllenmenin üzerinden ortalama 3 hafta filan geçtiyse görünür diye düşünüyorum. Keşke tam değer yazsalar yahu 1000’den büyük de kaç yaniya ben dün akşam verdim kan ama net ölçüm yapmadı 1000> yazıyordu. regle göre de 5+1 deyim
Yani ya ben dün onun için sormuştum aslında sağlık ocağında mı verdiniz kanı diye. Yanlış bilgi vermek istemem ama sağlık ocağında verilince 1000 üstünü göstermiyor diye okumuştum. Garip geldi acilde verip tam değer göstermemesi.işte tam net bilmiyorum betayı 1000 üstü ama kaç 5000 mi 6000 mi orası meçhull
haftaya pazartesi görürsün canım ben 5+2 de görmüştüm hemde karından hakkında hayırlısı sağlıkla ilerlesinKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
hiç yumurtlama takibi yapmadım ama regl bitince hemen ilişkiye girdik. sonra da reglin 14. günü girdik.Yumurtlaman adetin kaçıncı günü olmuştu canım? Döllenmenin üzerinden ortalama 3 hafta filan geçtiyse görünür diye düşünüyorum. Keşke tam değer yazsalar yahu 1000’den büyük de kaç yani
evet işte normal devlet hastanesinde verdim bilerek göstersin diyeeYani ya ben dün onun için sormuştum aslında sağlık ocağında mı verdiniz kanı diye. Yanlış bilgi vermek istemem ama sağlık ocağında verilince 1000 üstünü göstermiyor diye okumuştum. Garip geldi acilde verip tam değer göstermemesi.
İnşallah. Demek ki gerçekten döllenmeyle alakalı oluyorhayır ya keseyi 4+3 te bile gören oluyor tamamen döllenme ve tutunmayla alakalııı
sağlıkla gözükür inşallah
Beta değerine göre oluyor sanırımhaftaya pazartesi görürsün canım ben 5+2 de görmüştüm hemde karından hakkında hayırlısı sağlıkla ilerlesin
Anladım canım çok teşekkür ederim. Beta değerine göre görünüyor o zaman Allah'ın izniyle pazartesi görünür diye tahmin ediyorum. Değerim 2 katından fazla artarsa Perşembe cuma da görünür o zamancanım benim martta kürtajla sonlanan gebeliğimde beta 1714 çıktığında rahim iç zarı çok kalın kese oluşumu başlamış demişti. 2 gün sonra 3124 çıktığında sadece kese görünmüştü 10 gün sonra kalp atışları duyulur demişti. Dediği zaman gittiğimde kalp atışlarını duymuştum
ya direk böyle net değer vermemeleri aşırı saçma geliyor bana keşke yazsaydı ben özelde vermiştim bir kaç kez de aile hekimliğinde hepsi sayısal net değerdi , istersen aile hekimliğinde verevet işte normal devlet hastanesinde verdim bilerek göstersin diyee
Çalıştığım için de şimdi zırt pırt izin almak istemiyorum. Zaten bu hafta hastaneye gidicem inşallah güzelce görürümya direk böyle net değer vermemeleri aşırı saçma geliyor bana keşke yazsaydı ben özelde vermiştim bir kaç kez de aile hekimliğinde hepsi sayısal net değerdi , istersen aile hekimliğinde ver
hayirli haberle gel bakalimBen de daha gelen giden yok canım dün lekelenmem oldu adet sandım ama bugünntemiz hiçbir şey yok
Ben 5+3teyken görmüştüm ama şöyle soyliyim usgden tam 1 hafta önce kan vermiştim 2000 çıkmıştı sonra tekrar vermedim garanti olsun diye 1 hafta beklemiştim. Beta hcg herkesde farkli artiyor o yuzden haftayı baz almak dogru olmayabilir. Bir de doktora gittiğinizde mutlaka idrara sıkışık olun yoksa karindan zor gorunuyormjs vajinal bakıyorlar. Bu arada masallah saglikla ilerlesin insallah gebeliginizKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
inşAllah sağlıkla gelsin bize güzel haberler getir, bir susam tanemiz oldu çok duygusal :)Çalıştığım için de şimdi zırt pırt izin almak istemiyorum. Zaten bu hafta hastaneye gidicem inşallah güzelce görürüm
canım ilk betam 179 du tam bir hafta sonra gitmiştim gerci benim sağlıkla ilerlemedi kalbi duyamadım nasip ama dediğim gibi 4+5 den sonra çogu kişi keseyi görüyorİnşallah. Demek ki gerçekten döllenmeyle alakalı oluyor
Beta değerine göre oluyor sanırım
Anladım canım çok teşekkür ederim. Beta değerine göre görünüyor o zaman Allah'ın izniyle pazartesi görünür diye tahmin ediyorum. Değerim 2 katından fazla artarsa Perşembe cuma da görünür o zaman
Doktorum belirtti idrara sıkışık olarak geldiğimde vajinal değil de karından bakanileceğini söylemişti. Çok teşekkür ederimBen 5+3teyken görmüştüm ama şöyle soyliyim usgden tam 1 hafta önce kan vermiştim 2000 çıkmıştı sonra tekrar vermedim garanti olsun diye 1 hafta beklemiştim. Beta hcg herkesde farkli artiyor o yuzden haftayı baz almak dogru olmayabilir. Bir de doktora gittiğinizde mutlaka idrara sıkışık olun yoksa karindan zor gorunuyormjs vajinal bakıyorlar. Bu arada masallah saglikla ilerlesin insallah gebeliginiz
Eğer geç yumurtlamıyorsan görünür. 14.gün döllenmiş olsa mesela yine görünür gibi 5+1’de. İnşallah hayırlısıyla görürsün canım sağlıkla ilerlesin büyüsün bebişin Ne güzel heyecanlar vallahi özledim ben de bu heyecanı yaşamayıhiç yumurtlama takibi yapmadım ama regl bitince hemen ilişkiye girdik. sonra da reglin 14. günü girdik.
evet di mi yaa her yere gelişmiş cihazlardan koysalar keşke
Yapıcam yapıcam. Yani öyle tahmin ediyorum hala olmadım belirtimde yok geç yumurtladım diye düşünüyorumYaaa üzdü. Yarın ilk idrarla da yap ama taman mı geç yumurtladığını söylemiştin