- 8 Ağustos 2023
- 5.362
- 5.343
15 i benimde regl günümdüben reglimin üstüne 10 gün koyup saydım. 15-16 sı regl olmam gerekirdii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 i benimde regl günümdüben reglimin üstüne 10 gün koyup saydım. 15-16 sı regl olmam gerekirdii
ya ben dün akşam verdim kan ama net ölçüm yapmadı 1000> yazıyordu. regle göre de 5+1 deyimBenim kese 2000’de görünmüştü karından ama minicikti yani nokta gibi. Haftası da kaçtı hiç hatırlamıyorum. Sonra bir daha beta bakmadım 1 hafta sonra yolksacla birlikte görünmüştü. Karından görünmez o değerde. Ama şöyle de bir şey var benim de kendi hesabıma göre 1100 olması filan gereken zamanda 2 bin çıkmıştı. 2 kattan daha fazla artabilir değerin o zaman görünebilir işte
o zaman perşembe cuma garanti görürüz15 i benimde regl günümdü
umarım pozitif sonuc alırsınYasitmisiz sevindim buna inşallah ikimizde güzel haberler alırız Perşembe kan vericem akşama doğru sonucum çıkar bata 4 gün kala kan vericem inşallah sonuç alabilirim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallaho zaman perşembe cuma garanti görürüz
Ay inşallah ben de hamileyimdir bu ay heyecanla bekliyorumEvet atma oluyordu damar gibi ama benim yumurtlama da da olabiliyor neden bilmiyorum
Ay hadi İnşallah. Çok heyecanlı
Tamam canım bekliyorum testiniErken gebelik aldım az önce yarın sabah işe gelmeden ilk idrarla yapacam resim atarım Perşembe de kan verecem
Aaa öylemi bilmem neden acabaKız herkesin cezası bitmiş kar tanesinin neden bitmedi Candy7777
Bugün de tansiyonum biraz düşük çıktı kafam da ağır ağır hiç halim yok sıcaklardan da olabilir tabi canım hiçbir şey yapmak istemiyorAy inşallah ben de hamileyimdir bu ay heyecanla bekliyorum
İnşallah yaTamam canım bekliyorum testini
bunu ben yazmadım aslında neden ben yazmışım gibi ben hiç kimyasal geçirmedimmmKimyasaldan sonra 33 gün olan döngüm 22 güne indi benim
canım benim martta kürtajla sonlanan gebeliğimde beta 1714 çıktığında rahim iç zarı çok kalın kese oluşumu başlamış demişti. 2 gün sonra 3124 çıktığında sadece kese görünmüştü 10 gün sonra kalp atışları duyulur demişti. Dediği zaman gittiğimde kalp atışlarını duymuştumKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
İnşallah sende pozitif olursunumarım pozitif sonuc alırsın
Yaaa üzdü. Yarın ilk idrarla da yap ama taman mı geç yumurtladığını söylemiştinbu ayda negatifliğimden ödün vermedim Candy7777 ParlayanGece
Eki Görüntüle 3455837 Eki Görüntüle 3455838
1500 de vajinal görebilirisniz siz 2 gün sonra bile görebilirsiniz garantiya ben dün akşam verdim kan ama net ölçüm yapmadı 1000> yazıyordu. regle göre de 5+1 deyim
Ben de daha gelen giden yok canım dün lekelenmem oldu adet sandım ama bugünntemiz hiçbir şey yokCandy7777 dun regli oldum ben sende durum ne
Aynen ben de farkettim. Onu ben yazmıştım ama teknik bir problem olmuş demek kibunu ben yazmadım aslında neden ben yazmışım gibi ben hiç kimyasal geçirmedimmm
hayır ya keseyi 4+3 te bile gören oluyor tamamen döllenme ve tutunmayla alakalıııKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
sanırım tövbeler olsun dedim kimyasal geçirdim haberim mi yokAynen ben de farkettim. Onu ben yazmıştım ama teknik bir problem olmuş demek ki
işte tam net bilmiyorum betayı 1000 üstü ama kaç 5000 mi 6000 mi orası meçhull1500 de vajinal görebilirisniz siz 2 gün sonra bile görebilirsiniz garanti