Orası öyle tabi çok uzamasada döngüm regl gelsin diye bekliyorum artıkO halde adeti görene kadar umut var yine de hayırlısı olsun hakkınızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle tabi çok uzamasada döngüm regl gelsin diye bekliyorum artıkO halde adeti görene kadar umut var yine de hayırlısı olsun hakkınızda
Gayet normal canım ortalama kese 5 haftada görünüyorKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
benim de 5+1 bu hafta içi gidicem doktora inşallah. kese görünür yani senin de benim de diye düşüyorumKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
Canım benim doktorum regl gecikmesinden 10 gün sonra kese görünür demişti.Kızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
o zaman benim de perşembe cuma gibi gözükürCanım benim doktorum regl gecikmesinden 10 gün sonra kese görünür demişti.
Perşembe günü 11. Günüm tamCanım benim doktorum regl gecikmesinden 10 gün sonra kese görünür demişti.
Sanırım öyle canım bu konuda pek bir bilgim yok ama genelde 10 günden sonra görünüyor kese dedi. Garanti olur tabi erken gitmek size kalmış. Ben öyle yapmayı düşünüyorum gebe olursam.o zaman benim de perşembe cuma gibi gözükür
Betaya göre mi haftaya göre mi onu bilemedim kuzumbenim de 5+1 bu hafta içi gidicem doktora inşallah. kese görünür yani senin de benim de diye düşüyorum
Tamamdır o zaman görünür bence doktorun dediğine görePerşembe günü 11. Günüm tam
Doktorum betalarını bana at hesaplayıp çağıracagim dedi yarın da kan verip sonra doktora atayım bakalım ne dicekTamamdır o zaman görünür bence doktorun dediğine göre
Benim kese 2000’de görünmüştü karından ama minicikti yani nokta gibi. Haftası da kaçtı hiç hatırlamıyorum. Sonra bir daha beta bakmadım 1 hafta sonra yolksacla birlikte görünmüştü. Karından görünmez o değerde. Ama şöyle de bir şey var benim de kendi hesabıma göre 1100 olması filan gereken zamanda 2 bin çıkmıştı. 2 kattan daha fazla artabilir değerin o zaman görünebilir işteKızlar bir şey sorucam benim beta 411 di ya cuma 1644 gibi olacak Allah nasip ederse. Ama tam 4+4 oluyor. Ama genelde 5. 6. haftalarda falan görünmüş. Sizce erken mi? @mayaada
Haftaya göre değil betaya göre görünür canımBetaya göre mi haftaya göre mi onu bilemedim kuzum
Ne güzel, daha garanti olurDoktorum betalarını bana at hesaplayıp çağıracagim dedi yarın da kan verip sonra doktora atayım bakalım ne dicek
O zaman bekleyip bakalım. Yarın da vereyim kan belki 3 3 artabilirBenim kese 2000’de görünmüştü karından ama minicikti yani nokta gibi. Haftası da kaçtı hiç hatırlamıyorum. Sonra bir daha beta bakmadım 1 hafta sonra yolksacla birlikte görünmüştü. Karından görünmez o değerde. Ama şöyle de bir şey var benim de kendi hesabıma göre 1100 olması filan gereken zamanda 2 bin çıkmıştı. 2 kattan daha fazla artabilir değerin o zaman görünebilir işte
Canım hangi belirtiyi yaşıyordun sen seninde mi kasığında atma vardıValla kuzum bende yaşıyordum onu ama ne anlama geldiğini bilmiyorum
ben reglimin üstüne 10 gün koyup saydım. 15-16 sı regl olmam gerekirdiiBetaya göre mi haftaya göre mi onu bilemedim kuzum
Evet atma oluyordu damar gibi ama benim yumurtlama da da olabiliyor neden bilmiyorumCanım hangi belirtiyi yaşıyordun sen seninde mi kasığında atma vardı
Ay hadi İnşallah. Çok heyecanlıbenim de 5+1 bu hafta içi gidicem doktora inşallah. kese görünür yani senin de benim de diye düşüyorum