- 12 Aralık 2022
- 663
- 399
- 33
15 saniyede cıktı canımBen görüyorum sanki. Kaç dakika da çıktı çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 saniyede cıktı canımBen görüyorum sanki. Kaç dakika da çıktı çizgi
15 saniyede çıktı evet bende emin olamadım sormak istedimVar gibi çizgi belli oluyo
O zaman var bişeyler 2 gün sonra ilk idrarla bir daha yap bence koyulaşmaya bak15 saniyede cıktı canım
Ben de görüyorum, koyulaşmayı takip edin inşallah vardırmerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
Yok canım benim oğlum var kendiliğinden hamile kaldım ona. 2 . Ye femara ile hamile kaldım doğdu 3 gün yaşadı sonra vefat etti şimdi tekrar femara kullanicam inşallah tutar umudum var yaSenin ilk femara denemen mi olacak kuzum
evet sabah 8 de kalktım öğlen 1 de yaptım testi keşke ilk idrarla yapsaymışım tühO zaman var bişeyler 2 gün sonra ilk idrarla bir daha yap bence koyulaşmaya bak
Kaybın için üzüldüm inşallah bu sefer gönlün geçtiği gibi olurYok canım benim oğlum var kendiliğinden hamile kaldım ona. 2 . Ye femara ile hamile kaldım doğdu 3 gün yaşadı sonra vefat etti şimdi tekrar femara kullanicam inşallah tutar umudum var ya
İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsunKaybın için üzüldüm inşallah bu sefer gönlün geçtiği gibi olur
İlk idrarla bir tık daha koyu çıkardı. Dediğim gibi Salı günü günü ilk idrarka yaparsan koyu görebilirsinevet sabah 8 de kalktım öğlen 1 de yaptım testi keşke ilk idrarla yapsaymışım tüh
Evet yumurtladığın günden 14 gün sonra oluyorsunKızlar takvimin gösterdiğinden önce yumurtladım yumurtlama gününden 14 gün sonra mı regl oluyoruz
Teşekkür ederim adete altı gün var sıfır belirti tatildeyim bi de hani tatilde bebek oluyorduEvet yumurtladığın günden 14 gün sonra oluyorsun
Kaç gibi görünüyorCanım çok güzel artmış haftaya keseyi görebilirsin muhtemelen
Kesinlikle ilk idrarla yapın koyulaşır inşallah silik var çizgimerhaba arkadaşlar reglime 3 gün var normalde asla gelmeyen beyaz akıntı geldi süt gibi kokusuz kaşıntısız neyse ağzımdada metalik bi tat var dayanamadım test yaptım orada ki silik çizgiyi gören yada foto ile oynayıp gören olur mu yorumlar mı acaba
Ay vallahi benim içinde geçerli olmadı o tatilde bebek oluyor olayı ahahhaha sen belirti arama tatiline odaklan inşallah 6 gün sonra mutlu haberi alırsınTeşekkür ederim adete altı gün var sıfır belirti tatildeyim bi de hani tatilde bebek oluyordu
Ay kan testi verdim 765 çıktı çok mutlu oldım ya ne zamandır istiyordumNormal gebelik testi dimi bu eğer ki oysa maşallah hamilesin darısı bize inşallah
Ne demek istediğini anlamadım desem kuzumKaç gibi görünüyor
Verdim 765 çıktıHayırlı olsun canım hemen kan vermelisin
Hayırlısı olsun çok sevindim senin adınaAy kan testi verdim 765 çıktı çok mutlu oldım ya ne zamandır istiyordum
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına alsın ne gibi belirtilerin vardıAy kan testi verdim 765 çıktı çok mutlu oldım ya ne zamandır istiyordum