Çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Muhtemelen yumurtlaman erken olmuştur. İçin rahat etsin istersen regl bitiminde başlayabilirsin testlere yumurtlamayı kaçırma durumu olmaz böylelikle. Benim bir arkadaşım reglden hemen sonra yumurtluyordu mesela.Ben şubat ayında tüp bebekten transfer oldum, mart ayında dış gebelikten bir ameliyat geçirdim 1 tüpüm alındı.Son 2 aydır bi dengesiz gibi geliyor bana tarihlerim, her ay oluyorum ama mesela bu ay 4-5 gün erken oldum. Normalde hiç erken olmam.
Ona yarayacak ya da sağlıklı bir şekilde beslenmek çok güzel fakat şöyle bir gerçek de var ki, bizim yediğimiz direk bebeğe gitmiyor, bebek/embriyo bizim depolarımızdan kullanıyor. Uzmanlar o yüzden gebelik düşünüyorsanız beslenme şeklinizi değiştirin şu şu şu vitamin/mineralleri alın diyorlar, kendi depolarımız dolsun bebek gittikçe çokça bizim depolardan kullanırken anne tehlikeye girmesin diyeO anlama mı geliyor buHergun ona yarayacak şekilde besleniyorum. Ondan mı acaba
Çok geçmiş olsun canım, Allah en kısa sürede sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Muhtemelen yumurtlaman erken olmuştur. İçin rahat etsin istersen regl bitiminde başlayabilirsin testlere yumurtlamayı kaçırma durumu olmaz böylelikle. Benim bir arkadaşım reglden hemen sonra yumurtluyordu mesela.
Kuzum ben yaklaşık uzun süredir aynı beslenmeyle ilerliyorum. Diyet sürecinden geçtiğim için avokado ceviz domates salatalık peynir şeklinde ilerlerim. Yaklaşık 1 senedir OMEGA 3 kullanıyorum. 3 4 litre su fix içerim. Yani bu yola düşünceye girdiğimden beri sağlıklı besleniyorum. Çok açıklayıcı olmuş mesajınız çok teşekkür ederim. Sizlerden bilgi destek alabilmek çok güzelOna yarayacak ya da sağlıklı bir şekilde beslenmek çok güzel fakat şöyle bir gerçek de var ki, bizim yediğimiz direk bebeğe gitmiyor, bebek/embriyo bizim depolarımızdan kullanıyor. Uzmanlar o yüzden gebelik düşünüyorsanız beslenme şeklinizi değiştirin şu şu şu vitamin/mineralleri alın diyorlar, kendi depolarımız dolsun bebek gittikçe çokça bizim depolardan kullanırken anne tehlikeye girmesin diye
Ben ilk gebeliğimde çok da güzel besleniyordum ama kilo da veriyordum, sorun mu değil bebek bünyeden alacağını alıyor zaten. Doktorum şey demişti, "İstersen hamilelik boyunca hiçbir şey yiyemiyor ol ki öyle gebeler de oluyor 9 ay bulantı yüzünden yiyemeyen, sadece su içmek bile o fetüsü besler." yani endişelenme keyfini sür, hayatında 1 ya da e kez yaşabileceğin günlerin keyfini sür
Beta-HCG değeri beslendiklerimiz ile alakalı bir değer değil, tamamen hormonlar ile ilgili bir değer canım
İnşallah kuzumGayett iyi herşey çok normalll
Tahminimce 4-5 gün sonra keseyi vajinal ultrasonda görebilirsinnn
En iyisini yapmışsınKuzum ben yaklaşık uzun süredir aynı beslenmeyle ilerliyorum. Diyet sürecinden geçtiğim için avokado ceviz domates salatalık peynir şeklinde ilerlerim. Yaklaşık 1 senedir OMEGA 3 kullanıyorum. 3 4 litre su fix içerim. Yani bu yola düşünceye girdiğimden beri sağlıklı besleniyorum. Çok açıklayıcı olmuş mesajınız çok teşekkür ederim. Sizlerden bilgi destek alabilmek çok güzel
Kesinlikle ondan, beslenme çok önemli. Hem de bildiğim kadarıyla %66lık artış en az olması gereken. Allah kucağınızda göstersin inşallahO anlama mı geliyor buHergun ona yarayacak şekilde besleniyorum. Ondan mı acaba
He en az mı %66 ben en fazla sandım. Aminn hepimize Rabbim nasip etsin inşallahKesinlikle ondan, beslenme çok önemli. Hem de bildiğim kadarıyla %66lık artış en az olması gereken. Allah kucağınızda göstersin inşallah
Siz değerlendirin günleri test gelene kadar kaçırmış olmazsınız böylelikle içiniz rahat olsun, gelince testlerle devam edersiniz.Aminn
10 Temmuz'da reglim başlamıştı, 5 gün sürüyor ortalama, dün çok afedersiniz bir birliktelik yaşadık, bugün sanki çok küçük pıhtı gibi bir şey oldu. Devamı yok. Ovulasyon testi de gelir gelmez başlayayım o zaman dün sipariş vermiştim. Teste başlamak için çok mu geç kaldım?
Amin canım benim inşallahHe en az mı %66 ben en fazla sandım. Aminn hepimize Rabbim nasip etsin inşallah
15.gün 2 test mi yaptınız yoksa attıklarınız aynı testler mi anlayamadım. Bu attığınız fotoğrafta t daha silik görünüyor. Ama diğer 2 li attığınız fotoğrafta 15.gün de pik duruyor. Eğer 15.gün hem sabah hem akşam yaptıysanız akşama doğru çatlamış olabilir yumurtlama o yüzden öyle görünüyor olabilir.Bu fotoğraf daha net
Test yapmış mıydınız? Hamile olup kanama gören çok insan var tabi muhtemel.Kızlar ara kanama adet niyetine geçiyor mu
Yaptım ama pek bı şey görmedim yani kuruma çizgisi gibiydi sürekli kasigim ağrıyor her an patlayacakmis gibi oluyor bakalım belki sabah ilk idrarla bı daha yaparımTest yapmış mıydınız? Hamile olup kanama gören çok insan var tabi muhtemel.
İlk idrarla yapın muhakkakYaptım ama pek bı şey görmedim yani kuruma çizgisi gibiydi sürekli kasigim ağrıyor her an patlayacakmis gibi oluyor bakalım belki sabah ilk idrarla bı daha yaparım
Sabah yapıp atarımİlk idrarla yapın muhakkak
Benim reglime 8 gün var sabah ilk idrarla kaset test yaptım ama negatif artık belli olsun dayanamiyorumİlk idrarla yapın muhakkak