- 9 Ağustos 2016
- 6.348
- 20.806
Yerleşme kanaması mı acabaİç çamaşırıma afedersiniz çok değişik bir akıntı leke gelmiş. Sanki pembeyle kahverengi karışmış değişik bir ton olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması mı acabaİç çamaşırıma afedersiniz çok değişik bir akıntı leke gelmiş. Sanki pembeyle kahverengi karışmış değişik bir ton olmuş
Valla anlamadım ne olduğunu garip bir renkYerleşme kanaması mı acaba
Kuzu ben özelde veriyorumSen nerde veriyorsun
Maşallah
Yüzdesini bilmiyorum da 2 kat artış normal kabul ediliyorsa seninki 3 kat artmış çok iyi masallah lekelenme de olabiliyor galiba inşallah normaldirKızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi
Ne güzel canım maşallah, bebeğin güzel gelişiyor demek kiKızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi
Ben şubat ayında tüp bebekten transfer oldum, mart ayında dış gebelikten bir ameliyat geçirdim 1 tüpüm alındı.Son 2 aydır bi dengesiz gibi geliyor bana tarihlerim, her ay oluyorum ama mesela bu ay 4-5 gün erken oldum. Normalde hiç erken olmam.Regl döngün kaç günde bir canım?
Doktor ikiz ihtimali demişti ya sana belki ikizdirKızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi
Bilmiyorum iğneden dolayı o da olabilir tabii ama baktım da haftasına göre normal artış sanırımDoktor ikiz ihtimali demişti ya sana belki ikizdir
Canım gecikmen kaç hafta ya da gün?Kızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi
İlk değerim 141 gecikmemin 7. Günü ayın 15 inde olacaktim. Canım ben iğne oldum 2 yumurtam olgunlaşmıştı doktor o yüzden o ihtimali söyledi. Yoksa değerlerime göre demedi. Cevap için çok teşekkür ederim inşALLAHCanım gecikmen kaç hafta ya da gün?
Bu ilk değerin sanırım ya da önceki kaçtı?
2 ya da 3 kat olabilir değer, doktor daha iyi bilir tabi ama kese görünene kadar doktor da bir şey diyemez ikiz olup olmaması hakkında. Benim mart ayında değerlerim sonradan 3 kat 3 kat artmaya devam etti ama sonuç kötü oldu.
Dilerim sağlıklı gelişen bir süreçtir
Senin de mi tüp bebek?İlk değerim 141 gecikmemin 7. Günü ayın 15 inde olacaktim. Canım ben iğne oldum 2 yumurtam olgunlaşmıştı doktor o yüzden o ihtimali söyledi. Yoksa değerlerime göre demedi. Cevap için çok teşekkür ederim inşALLAH
Bence normal bir değer 2 ya da 3 kat artış normal kabul edilir, çünkü hormonlar hızla değişmeye devam ediyor, hayırlı olsunİlk değerim 141 gecikmemin 7. Günü ayın 15 inde olacaktim. Canım ben iğne oldum 2 yumurtam olgunlaşmıştı doktor o yüzden o ihtimali söyledi. Yoksa değerlerime göre demedi. Cevap için çok teşekkür ederim inşALLAH
Çok teşekkür ederim cevabınız için içimi ferahlattınız. Allah razı olsun kuzumBence normal bir değer 2 ya da 3 kat artış normal kabul edilir, çünkü hormonlar hızla değişmeye devam ediyor, hayırlı olsun
O anlama mı geliyor bu Hergun ona yarayacak şekilde besleniyorum. Ondan mı acabaNe güzel canım maşallah, bebeğin güzel gelişiyor demek ki
Bence iyi. Hormon yeni yeni salgılanıyor. Adetin geçtiktan sonra daha güzel çıkar değerlerin Allah'ın izniyle Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba adetten 6 gün önce beta değerim 8 şuan 4 günüm var 37 çıkmış 2 gündeki artış iyimi sizce ParlayanGece
Amin canım benim inşallah sizde çok güzel bi hamilelik geçirin inşallahBence iyi. Hormon yeni yeni salgılanıyor. Adetin geçtiktan sonra daha güzel çıkar değerlerin Allah'ın izniyle Hayırlı olsun canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah kuzum hepimizz çok rahat çok güzel hamilelikler geçirelim inşallahAmin canım benim inşallah sizde çok güzel bi hamilelik geçirin inşallah
Gayett iyi herşey çok normalllKızlar 411,2 çıkmış çok değil mi? Kızlar anlayan var mı? %66 oranında artışa kadar normal kabul ediliyordu. Bu yüzde kaç artmış şimdi