- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #1.941
Slingi nerden nasıl birşey aldın ? Nasıl takılıyor ?
aslında burada görmesem mühendisoğlundan haberim olmazdıen iyisi yarında bi prima ve sleepy e bakayım aslında bebek hangisi tercih edecek kimi bebeler çok hassas oluyor kimi bebeklere fark etmiyor ama işte ana yüreği en doğalı olsun istiyoruz bakalım yarın o kafayla ne aldığımı paylasırım birde çok çabuk büyüyorlarmış ya bu nedenle fazla bez alma dediler
Teşekkürler canımKızlar instagramda emzirme danışmanı var onu takip edin çok güzel tüyolar veriyor, sorulara da cevap veiriyor anladığım kadarıyla
Bu linkte
Annem de molfix almış bir paket, o bitince memnun kalmazsam sleepy ve prima da denerim. Ama primada madem petrol var yok ya denemem bile. En pahalılar en iyi olacak diye bir algı var ama doğru değil bence. Bebekler seçiyormuş zaten hangisinden memnun kalırsak onunla devam ederiz artık. Ateş ölçer konusunda bana çocuk doktoru Arladaşım koltuk altını önerdi mesela, elektronikleri hiç önermedi. En doğru sonucu her zaman koltuk altı olan verir, dedi. 15 sn de ölçenler çıkmış onlardan aldım. İlerleyen süreçte memnun kalmazsam yine alırım.aslında burada görmesem mühendisoğlundan haberim olmazdıen iyisi yarında bi prima ve sleepy e bakayım aslında bebek hangisi tercih edecek kimi bebeler çok hassas oluyor kimi bebeklere fark etmiyor ama işte ana yüreği en doğalı olsun istiyoruz bakalım yarın o kafayla ne aldığımı paylasırım birde çok çabuk büyüyorlarmış ya bu nedenle fazla bez alma dediler
Selam
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın, seninkiler abla abi oldu desene bizimkilerin :)Ben malesef dün doğum yaptım 31+4 de Ağustos bile değil Temmuz annesi oldum. Kimseyi etkilememek için hikayemi yazmayayım. Sadece kendinizdeki en ufak değişiklik farkederseniz zaman kaybetmeyin. Birde benim için dua ederseniz sevinirim.
Bizimde dün kontrol vardı benim bebeğinde göbek bir hafta geri,ne kadar et süt yumurta yesemde değişen bir şey olmuyor,bebekler anne rahmine düşünce kiloları üç aşağı beş yukarı belli olurmuş,sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlargünaydın kızlar biz randevumuzu sıkıntısız atlattık tahmini doğum tarihimiz 8 Eylül dedi doktorumuz 32.haftada gözüküyoruz karın bölgemiz sadece 1 hafta geriden geliyormuş onuda bol bol et ye dedi bu hafta aksattım yemeği biraz birde bol bol su 4 litreye yakın su tüket dedi.... ❤❤yine yüzünü göremedik fıstığımın
Benimde enfeksiyon geçmemiş geçen hafta fitil antibiyotik kullandım gene aynı leu 75 hala bu hafta kültür vercemben de bugün kontrole gittim, biraz yavaşladı büyümesi nedenseama dr bişi demiyor. Nst de deneyimledim :) bişi demedi sonrasında sanırım onda da soru yok. Tek sprunum inatçı idrar yolları iltihabı. Gene antibiyotiğe başladık
Benimde enfeksiyon geçmemiş geçen hafta fitil antibiyotik kullandım gene aynı leu 75 hala bu hafta kültür vercemsenin ki ne zamandr var canım kaç çıkıyor
ben 2 haftadır güzel beslenemedim sıcaklardan ette balıkta tüketmedim yumurta desen 2 günde bir ondan önceki randevuda böyle bşrsey yoktu ama önemlide değil sağlığı yerinde olsun kg güzel 1750 olmuş 45 cm dediğin gibi zayıf toplu farketmez sağlığı yerinde olsun tosbiklerimizinBizimde dün kontrol vardı benim bebeğinde göbek bir hafta geri,ne kadar et süt yumurta yesemde değişen bir şey olmuyor,bebekler anne rahmine düşünce kiloları üç aşağı beş yukarı belli olurmuş,sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar
Ayyyy valla bende öyle canım yaa hiç geçmemiş 75ti 75 olarak duruyor hala canım sıkıldı çokMayıs başından beri enfeksiyon geçmedi ya73 çıkmış bende de en son bıkdımm m
aynı durumdayız bizede hiç göstermedi yüzünü bende aynı seyi dedim bir dahaki haftaya yüz görümlüğü kızımaBizim de kontrolumuz iyi geçti çok şükürNormal seyrinde her şey. Yine göremedik yüzünü. Babasına diyorum yüz görümlüğü istiyor kızım Hazır et diğer kontrole
Ayyyy valla bende öyle canım yaa hiç geçmemiş 75ti 75 olarak duruyor hala canım sıkıldı çokkültür yaptırcam bakalım ürüyormu sen yaptırdın mı kültür ne çıktı
Anladım canım bencede çok inatçı ya sızlama oluyor mu sende bende oluyor ara ara birde sarı akıntıgeçen ay istemişti, yoğun bakteri çıkmıştı ☹ Bu ay sadece tahlile bakıldı onda da devam işte. Ne inatçıymış yahu
Şaka yapmıştır yaaynı durumdayız bizede hiç göstermedi yüzünü bende aynı seyi dedim bir dahaki haftaya yüz görümlüğü kızıma
bu arada biz bütün eksiklerimizi hazır ettik iç çamaşırları NBB aldım bakalım nasıl Gelecek
doktorum İzmirde suan sadece çınarlı kadın doğumda kovidli hasta yok dedi biz kentte düşünüyorduk 2 aya bakalım ne olacak sabah erken saat 4 gibi doğumunu planlıyorum dedi fedakar doktorlarımız sabah 4 nedir ya uyuklarım ben o saatteburadan çıkartıyorum ki sezeryan yapacak ama normal gidisatınada bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?