Merhaba arkadaşlar bu sabah adet sancısı benzeri bel ağrısı ve vajina kemiğime yapılan baskı sürekli ishal olmuş gibi karın ağrısıyla wc yatak arası gide gele sabah beş civarlarında içime o malum kurt düştü. Sonrasında karnımda bir iki kez sertleşme olunca da doktoruma sordum hemen hastaneye çağırdı. Rahim boynu 19,94 mm olmuş alttaki bebeğin ağırlığı ve baskısıyla, doktorumun deyimiyle erken doğum sopa gösteriyor önlem almamız gerekiyor dedi. Magnezyum ve kramp için iyi gelecek vitaminlerle dolu bir serum yedim, nstye bağlandım şükür sadece 15 sn lik bi kasılmam oldu hareketler kalp atışları iyiydi. Tahlillerde de bi sıkıntı çıkmayınca evde yatıp dinlenme reçete edildi tabii, wc dışı ayağa kalkmak yok.. progestan fitil, magnezyum başladık. Birde ciğer geliştirici vurdu iki doz her ihtimale karşı. Çok korkarak gittim ama şükür hala benimleler.. haftamız erken olsa dahi muhakkak wc ağrısı gibi bir şeyi bile takip edin bence. Dileğim iki üç hafta daha onları benimle tutabilmek, iyi dileklere ihtiyacım var. İyi geceler❤