- Konu Sahibi Mucizeleri beklerken
-
Canım benimki 98’den 258’eİLk tedirgin oldum 176 dan 377ye fazlamı artıl var diyede normalmiş sanırım
Kuzumm bende yaptım öyle birley ilk başka hastaneye gittim 33-48 çıktı sonra bir başka hastaneye başladım ondanda 83-176-377 çıktıCanım benimki 98’den 258’e
258’den 911’e arttı doktor normal dedi yani bende korkuyordum ama normalmiş seninki baya normal ama 3’ünde de farklı labaratuarda vermek zorunda kaldım
Ohh çok şükürDeğerimm 16. Gün 377 olmuş çok şüküürr
hayırlı uğurlu olsun canım benim.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)Canlarr 14. Gün değerim 176 çıktıtest yanlışmı acaba diye kaç kez baktımmmm
Çook teşekkür ederim kuzummhayırlı uğurlu olsun canım benim.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)
İnşallah hayırlı haberlerle gelKızlar napıyosunuzzz ne durumdasınızz ben yarın kalp atışı için gidiyorumm doktorumaaa yüreğim ağzımdaa
İnşallaaaah kuzummİnşallah hayırlı haberlerle gel
Msşallah canımKalp atışlarını duydukkk çok şükür allahımaaaa
Merhabalar yüreğim ağzımdaydı benimde şükür dualarım kabul oldu. Hepimizin ki hayırlı uğurlu olsunKızlar napıyosunuzzz ne durumdasınızz ben yarın kalp atışı için gidiyorumm doktorumaaa yüreğim ağzımdaa
Hadi gözünüz aydın canım benimm kaç haftalıkken duymuş oldunMerhabalar yüreğim ağzımdaydı benimde şükür dualarım kabul oldu. Hepimizin ki hayırlı uğurlu olsun
Teşekkürler canım benim hepimizin gözü aydın kalp atışını tam 6 haftalıkken duymuş oldum şükürler olsunHadi gözünüz aydın canım benimm kaç haftalıkken duymuş oldun
7. Haftayda 6+6 arası vajinal yaptığı için muaynemi tam kestiremedikHadi gözünüz aydın canım benimm kaç haftalıkken duymuş oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?