• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos ayında transfer sonrası test gününü bekleyenler

Kizlar bugün 8. günüm ve dayanamayıp kan testi yaptırdım.Ve sonuç pozitif.Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲
Benu
Kızlar benim transferim 03.10.2019 da yapıldı.15.10.2019 test tarihim.2 adet 8 hücreli taze embriyo transferi yapıldı.Bugün 4. günüm sanki hastalanacak gibi kasıklarımda ağrı var.inşallah hamileyimdir.Nolur dualarınızı esirgemeyin...
Hayırlısı inş benimde 6.10.2019 blast 2 embriyo transferim oldu test günüm 16ekim ama yarın bende kanda baktircam,benimde aşırı bel ağrısı var kasık ağrısı 5. Gün 6.gun olmuştu.Hic bisey hissetmiyorum var ya da yok.

Bir tanesinin gelişimi bir gün geriydi,nitekim o embriyom tutmadı tek devam ediyorum
Benim de tek yumurtam oluşmuş,2.yumurta 2 gün sonra gelişmeye baslamis. Bu nedenle 1 yumurta transfer edildi. 31 Ekim test tarihim.
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşaallah. Darısı başıma 🙏🌸😍🌞

2 tane 5.gun embriyoları transfer edildi hicbir belirti yok. Sizdede boyle olup pozitif sonuç alan var mı? Ne zaman evde idrar testi yaptınız? Neler yiyip içtiniz tutunması icin?
Merhaba canim.ne zaman hiss etdin belirtiyi.benim dun transfer oldu ama eve geldigimde leke gordum azacik 1 damla.neden olur acaba😔beklemek cok zor.sende belirtiler ne zaman basladi

2 tane 5.gun embriyoları transfer edildi hicbir belirti yok. Sizdede boyle olup pozitif sonuç alan var mı? Ne zaman evde idrar testi yaptınız? Neler yiyip içtiniz tutunması icin?
Benimde 5. Gün embriosu transfer edildi 16 gundeyim pozitif hic bir belirti yoktu. İlk yeatim 74.24 ikinci 195.54 3 testim 854.54. Ilkini 10 gün yapmistim. Doktorum illaki belirti olucak diye bise yok diyo.

Back