- Konu Sahibi Mucizeleri beklerken
-
5. Gün embriyosuydu benimki canımSenin kaçıncı gün embiriyosuydu kuzucum
Kan testin bugün mü canım ne zaman yaptıracaksınTamam kuzum o zaman bugün son kez bakıcam doktorum bugünde bak dedi sonrada inşallaah 350-360 olursa hayırlısıyla
Evet kuzum hep aynı saatte yaptırdığım için akşam 6.30 da yaptırıcam bi stres daha sardı beniKan testin bugün mü canım ne zaman yaptıracaksın
öyle olunca daha erken somuç alınıyor demi5. Gün embriyosuydu benimki canım
3. Gün canımKaçıncı gün embiriyosuydu
Aaay hadi hayırlısıyla sonuç alalım kuzumm ben gitmiştim 9. Gün3. Gün canım
Evet canım ben 6. Gün öğrenmiştimöyle olunca daha erken somuç alınıyor demi
İşte o yüzden gitmiyorum bende kan testine. Hatta transferin 7. Günü evde erken testlerden yaptım silik çizgi çıktı ama inan güvenemedim tam olarak, doktorun dediği günü bekliyorum sabırla :)Aaay hadi hayırlısıyla sonuç alalım kuzumm ben gitmiştim 9. Günkeşke gitmez olsaydım allak bullak ettim kendimi
Silik çizgiyi de gördüysen, için rahat bir şekilde sabırla bekleyebilirsinİşte o yüzden gitmiyorum bende kan testine. Hatta transferin 7. Günü evde erken testlerden yaptım silik çizgi çıktı ama inan güvenemedim tam olarak, doktorun dediği günü bekliyorum sabırla :)
İnşallah dediğin gibi olur canım :) seninki gibi katlansın benimkide :)))Silik çizgiyi de gördüysen, için rahat bir şekilde sabırla bekleyebilirsin
Merhaba kızlar transferimin 4.Günü çok heyecanliyim
Bekleme kısmı zor keşke hemen sonuç alsak değil mi :) kolaylıklar dilerim :)Merhaba kızlar transferimin 4.Günü çok heyecanliyim
Ah keşke o günü düşünüyorum olumlu olumsuz Napcagimi sasiriyorim simdiden :)Bekleme kısmı zor keşke hemen sonuç alsak değil mi :) kolaylıklar dilerim :)
Oh maşallahDeğerimm 16. Gün 377 olmuş çok şüküürr
Çok güzeeel tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişiniz:)Değerimm 16. Gün 377 olmuş çok şüküürr
çok teşkkür ederim canımmÇok güzeeel tebrik ederim sağlıkla gelsin bebişiniz:)
176 kuzuOh maşallahÇok sevindim canımmm
14. Gün kaçtı
Oh çok güzel artmış maşallahAaay ç
çok teşkkür ederim canımm
İLk tedirgin oldum 176 dan 377ye fazlamı artıl var diyede normalmiş sanırımOh çok güzel artmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?