- 9 Ocak 2015
- 39
- 37
- 88
- Konu Sahibi Mucizeleri beklerken
-
Sizin tahlil yaptırma tarihiniz ne zaman benim 17 Eylül ve inanılmaz korkuyorum adet olacakmışım gibi ağrılarım var.ikimizin de aynı gün transfer olmuş hadi hayırlısı Allah'ım kucagimiza almayı nasip etsin
Bana Dr 19 Eylül dedi. 3. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün acaba neden 2 gün önce sizin merak ettimSizin tahlil yaptırma tarihiniz ne zaman benim 17 Eylül ve inanılmaz korkuyorum adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Benim 5. Gün embriyosu olduğu için sanırım.Bana Dr 19 Eylül dedi. 3. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün acaba neden 2 gün önce sizin merak ettim
Benim de test günüm 17 eylulSizin tahlil yaptırma tarihiniz ne zaman benim 17 Eylül ve inanılmaz korkuyorum adet olacakmışım gibi ağrılarım var.
Benim 19 Eylül inşallah güzel haberler alicazBenim de test günüm 17 eylul
Umarım güzel sonuçlar alırız
AminBenim de test günüm 17 eylul
Umarım güzel sonuçlar alırız
tebrikler canım inşallah kat kat katlanır değerinCanlarr 14. Gün değerim 176 çıktıtest yanlışmı acaba diye kaç kez baktımmmm
Tebrikler canım, hayırlı olsun. Çok sevindimCanlarr 14. Gün değerim 176 çıktıtest yanlışmı acaba diye kaç kez baktımmmm
Canım benimm çok teşekkür ederim hala ikna olamadımtebrikler canım inşallah kat kat katlanır değerin
Bebeeğimm teşekkür ederim hala inanamaktayım test yanlışmı diye on kez baktımTebrikler canım, hayırlı olsun. Çok sevindim
İlk belirtin ne oldu transfer sonra ilk günlerCanım benimm çok teşekkür ederim hala ikna olamadım
İnanki hiçbir belirtim olmadıİlk belirtin ne oldu transfer sonra ilk günler
Benim 3 günüm aniden sıcak basma oluyo geciyo acaba bebislerim tutuyomu bilmiyom kafayı yicemİnanki hiçbir belirtim olmadıhala daha yok
O sıcak basması yumurta büyütme sürecinde olmuştu bendeBenim 3 günüm aniden sıcak basma oluyo geciyo acaba bebislerim tutuyomu bilmiyom kafayı yicem
Hayırlı olsun canım önceki kaçtıCanlarr 14. Gün değerim 176 çıktıtest yanlışmı acaba diye kaç kez baktımmmm
Belirti aramayın olmuyor çünkü 6. Haftadayım bu haftaya kadar hiç yoktu yeni bulantılar başladıİlk belirtin ne oldu transfer sonra ilk günler
83 tü kuzum hastane öncekini 2 saate çıkarttı bunu bir saatte 9. Gün 33 çıktı 11. Gün 48 sonra hastane değiştirdimHayırlı olsun canım önceki kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?