- 4 Eylül 2019
- 379
- 371
- 23
- 41
- Konu Sahibi Mucizeleri beklerken
-
Sonradan tutunmuş sanırım cAnım9. Gün 33 11. Gün 48 hastane değiştirdim 12. Gün 83 14. Gün 176
Canım.senin kaçıncı gün embriyosuydu7.gün 72.1
9.gün kanımı verdim. Sonuc 2 saate cıkacak
Umarım katlanmıştır
5.gün canım, 1 adetCanım.senin kaçıncı gün embriyosuydu
Benim 3. Gün embtiyosu ondan herhalde 12. Gün kan vericem5.gün canım, 1 adet
Canım.senin kaçıncı gün embriyosuydu
221.9 çıktıSonuç çıktı mı canım
Maşallah canım ben de 3 defa verip sonucu bırak demişti doktorum test günün ne zaman bir de onu verirsin son :)221.9 çıktıalıntı yapamadım yukarıda heyecandan.
Test günüm salı günü, 17’sinde. Ben de öyle yaparım. O gün de iyi bir yükseliş varsa, sanırım artık hamilelik yoluna girmiş olacağımMaşallah canım ben de 3 defa verip sonucu bırak demişti doktorum test günün ne zaman bir de onu verirsin son :)
Canım benim test günüm 991 çıkmıştı doktorum 15 gün sonra muayene kese ve kalp atışı için dedi şimdi muayene olacağım hafta içiTest günüm salı günü, 17’sinde. Ben de öyle yaparım. O gün de iyi bir yükseliş varsa, sanırım artık hamilelik yoluna girmiş olacağım
Bundan sonrası için hiç bir bilgim tecrubem yok, acaba doktora falan ne zaman gidiliyor
Vajinal mi bakiyolar ? Ya bişey olursa .. göbekten bakmiyolarmi acaba ?Canım benim test günüm 991 çıkmıştı doktorum 15 gün sonra muayene kese ve kalp atışı için dedi şimdi muayene olacağım hafta içi
Sen de bi 15 gün beklersin sonra vajşnal muayene
Canım vajinal bakmanın bi zararı yokmuş zaten o dönem kalp atışı vajinal duyulabilirmiş ama beklemek istersen karından biraz daha geç görülüyorVajinal mi bakiyolar ? Ya bişey olursa .. göbekten bakmiyolarmi acaba ?
Siz baktirdiniz mi ?Canım vajinal bakmanın bi zararı yokmuş zaten o dönem kalp atışı vajinal duyulabilirmiş ama beklemek istersen karından biraz daha geç görülüyor
Kuzum kaçıncı günündü bugün tamAaaaayyyy
Hayırlı uğurlu gözünüz aydın olsun, darısı ben ve benim gibi bebiş sonucu bekleyenlereCanlarr 14. Gün değerim 176 çıktıtest yanlışmı acaba diye kaç kez baktımmmm
Amiiin canımm benim dahada artış olmasını bekliyorum bende şuanda hala ikna olamamış bir haldeyimHayırlı uğurlu gözünüz aydın olsun, darısı ben ve benim gibi bebiş sonucu bekleyenlere
Transferin 12. 14. Ve 16. Günlerindeki değerlerde bu iş tamamdır Allah’ın izniyleAmiiin canımm benim dahada artış olmasını bekliyorum bende şuanda hala ikna olamamış bir haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?