• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos ayında transfer sonrası test gününü bekleyenler

Merhaba benim de birkaç ay önce dondurulmuş 2 tane 3. gün embriyosu negatif, 2 hafta önce de taze 5. gün embriyosu 2 tane yine negatif. Bu sefer histeroskopi yapılıp güya yapışıklık giderilmişti mikroçip yaptırdık ama olmadı. İnsanın bir dahakine hevesi kalmıyor, dondurulmuş 6 tane 5. gün embriyosu daha var ama yine boşuna para verecekmişiz gibi geliyor.
Yılmak yok denemeye devam Allah ol deyince olur dualarınızı eksik etmeyin

10.günümde yani dün sonucum 244 çıktı ama aynı günün akşamı pembe leke ardından bugün 11.günüm kahve lekelerim var sevinemiyorum yarın tekrarlayacağım
POzitif olmasına nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun kucağınizada alırsınız inş. 🤲🏻 Benimde 7 eylülde transferim var banada dua edin lütfen 2. Denemem bu 😢

10.günümde yani dün sonucum 244 çıktı ama aynı günün akşamı pembe leke ardından bugün 11.günüm kahve lekelerim var sevinemiyorum yarın tekrarlayacağım
Onlar tutunma belirtisidir Allahın izniyle birşey olmaz korkmayın,dinlenin iş güç yapmayın,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin,çarşamba test günüm darısı bana ve tüm isteyenlere olsun🤲🏻

Onlar tutunma belirtisidir Allahın izniyle birşey olmaz korkmayın,dinlenin iş güç yapmayın,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin,çarşamba test günüm darısı bana ve tüm isteyenlere olsun🤲🏻
677 çıktı sonucum 12.gün inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Back