- 14 Ağustos 2019
- 10
- 8
- 1
- 39
- Konu Sahibi Mucizeleri beklerken
Canim cok uzuldum inan Allahim bi bildiği vardır nasip değilmiş Yılmadan devam denemelereAz önce aldım sonucum negatif ...yine sil baştan. Allah size pozitifi gösterir inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok uzuldum inan Allahim bi bildiği vardır nasip değilmiş Yılmadan devam denemelereAz önce aldım sonucum negatif ...yine sil baştan. Allah size pozitifi gösterir inşallah
Yılmak yok denemeye devam Allah ol deyince olur dualarınızı eksik etmeyinMerhaba benim de birkaç ay önce dondurulmuş 2 tane 3. gün embriyosu negatif, 2 hafta önce de taze 5. gün embriyosu 2 tane yine negatif. Bu sefer histeroskopi yapılıp güya yapışıklık giderilmişti mikroçip yaptırdık ama olmadı. İnsanın bir dahakine hevesi kalmıyor, dondurulmuş 6 tane 5. gün embriyosu daha var ama yine boşuna para verecekmişiz gibi geliyor.
Canin öncelikle moralini bozma Aynen Yılmadan mücadeleye devam etmeliyiz bol bol dua etmeliyizBugün test sonucum negatif. Çok yıkılmadım çünkü içimden bir ses olmayacağını söylüyordu. Mücadeleye devam
Amin inşallah transferin 6.gününden beri çift çizgiyi görüyorum yarin 10.günüm kan vericemInsallah Allah pozitif sonuç almayı nasip etsin
Sonucu aldınız mı inş pozitiftir?Amin inşallah transferin 6.gününden beri çift çizgiyi görüyorum yarin 10.günüm kan vericem
10.günümde yani dün sonucum 244 çıktı ama aynı günün akşamı pembe leke ardından bugün 11.günüm kahve lekelerim var sevinemiyorum yarın tekrarlayacağımSonucu aldınız mı inş pozitiftir?
POzitif olmasına nasıl sevindim anlatamam hayırlı uğurlu olsun kucağınizada alırsınız inş. Benimde 7 eylülde transferim var banada dua edin lütfen 2. Denemem bu10.günümde yani dün sonucum 244 çıktı ama aynı günün akşamı pembe leke ardından bugün 11.günüm kahve lekelerim var sevinemiyorum yarın tekrarlayacağım
Bir sorum daha var kaçıncı gün embriyosuydu ?10.günümde yani dün sonucum 244 çıktı ama aynı günün akşamı pembe leke ardından bugün 11.günüm kahve lekelerim var sevinemiyorum yarın tekrarlayacağım
İnşallah yarabbim allahım sana da nasip etsin tüm isteyenlere.2embriyo transferi oldum ben 1 i blastokist biri de 4.günBir sorum daha var kaçıncı gün embriyosuydu ?
Teşekkür ederim tekrar tekrar hayırlı olsunİnşallah yarabbim allahım sana da nasip etsin tüm isteyenlere.2embriyo transferi oldum ben 1 i blastokist biri de 4.gün
Onlar tutunma belirtisidir Allahın izniyle birşey olmaz korkmayın,dinlenin iş güç yapmayın,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin,çarşamba test günüm darısı bana ve tüm isteyenlere olsun10.günümde yani dün sonucum 244 çıktı ama aynı günün akşamı pembe leke ardından bugün 11.günüm kahve lekelerim var sevinemiyorum yarın tekrarlayacağım
677 çıktı sonucum 12.gün inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinOnlar tutunma belirtisidir Allahın izniyle birşey olmaz korkmayın,dinlenin iş güç yapmayın,rabbim kucagınıza almayı nasip etsin,çarşamba test günüm darısı bana ve tüm isteyenlere olsun
Ayyy maşallahhhh daim olsunAy inşallah ben de böyle şeyler yazarım çarşamba günü677 çıktı sonucum 12.gün inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
İnşallah güzel haberlerle gelinAyyy maşallahhhh daim olsunAy inşallah ben de böyle şeyler yazarım çarşamba günü
Merhaba belirti var mıydı sizde ?677 çıktı sonucum 12.gün inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Ben de çok bel ağrısı kasık batması oldu hala da yürüdükçe belim ağrıyorMerhaba belirti var mıydı sizde ?
Birde 10.gün pembe lekelenme 11-12.günlerde kahve lekelenme olduMerhaba belirti var mıydı sizde ?
Adet ağrısı gibi oldu mu hiç ? Sürekli değil ama gün boyu değil yani .. kaçıncı gün embryosuydu sizinkisiBirde 10.gün pembe lekelenme 11-12.günlerde kahve lekelenme oldu