ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

Geçmiş olsun canım benimde yumurta toplandıktan 1-2 gün sonra ohss oldum galiba karnımda aşırı şişlik ve alt kısımda ağrı oldu hastaneye gitmedim ama bol bol su tükettim ama aklımdada hep var gitsemiydim acaba diye hastanede ne yaptılar canım sana ve belirtilerin neydi serumdan farklı bişey yaptılar mı
Kasık ağrısı şşişlik hafif bulanti ..hastanede serum taktilar sonra düzeldi. Ultrason baktılar yumurtaliklarin biyumus bir az bide karin içi sivisinabaktilar sıvı vardı az.Azam bunlar tup bekle normal dedi.dedi.dah fazla olurda kötü dedi.dedi.agri fazlalaşır vel dediler.dedilerr iyiyim şimdi. Sen nasılsın. Umarım iyilesmissindir.

Kasık ağrısı şşişlik hafif bulanti ..hastanede serum taktilar sonra düzeldi. Ultrason baktılar yumurtaliklarin biyumus bir az bide karin içi sivisinabaktilar sıvı vardı az.Azam bunlar tup bekle normal dedi.dedi.dah fazla olurda kötü dedi.dedi.agri fazlalaşır vel dediler.dedilerr iyiyim şimdi. Sen nasılsın. Umarım iyilesmissindir.
Bugün işe geldim bende mecburen az hareket etmeye çalışıyorum agrım azaldı gibi ama şişliğim var hala geçicek inşallah ya biraz daha beklemedeyim.

P pd44 canım sağol bilgi için.benim ilaçların pahalı tutma nedeni oturduğum şehir değil hem çok miktarda kullandım hemde uzun sürdü.ben bir süre düşünmüyorum bir yazda 2 tedavi bana yetti.rabbim hayırlısını versin. inşallah senin sonucun çok güzel olur.mutlu sona ulaşırsın.

P Ploutos ve polyanna_30 polyanna_30 ve transfer olup gün sayan herkesten güzel haberlerinizi bekliyorum.. test zamanınız ne zaman?
Canım benim transfer 1 ay ertelendi ya malesef gün sayamıyorum daha :KK43:
Progesteron değerim yüksek çıkmış toplamadan önceki testte bekleyelim dedi doktorum zaten ohss oldum opudan sonra biraz sıkıntılıydım yani iyiki yapmamıslar transfer daha kötü olurdum galiba. Şimdi iyim çok şükür yine adet bekliyorum.

Canım benim transfer 1 ay ertelendi ya malesef gün sayamıyorum daha :KK43:
Progesteron değerim yüksek çıkmış toplamadan önceki testte bekleyelim dedi doktorum zaten ohss oldum opudan sonra biraz sıkıntılıydım yani iyiki yapmamıslar transfer daha kötü olurdum galiba. Şimdi iyim çok şükür yine adet bekliyorum.

olsun cnm geç olsunda sonucu iyi olsun...opudan sonra bende çok kötü oldum hamile gibi gezdim kaç gün, bende kasım yada aralık adetinde tekrar yapıcaz sanırım

olsun cnm geç olsunda sonucu iyi olsun...opudan sonra bende çok kötü oldum hamile gibi gezdim kaç gün, bende kasım yada aralık adetinde tekrar yapıcaz sanırım
Hayırlı canım hepimiz için inşallah. Bende bir ayda olur biter bekleriz derken 3 ay olcak nerdeyse daha da bir aksilik çıkmazsa tabi evdeki hesap çarşıya uymuyo malesef işte. Rabbim bize sabır versin ve kucaklarımızı doldursun inşallah bu mübarek günün hürmetine

Hayırlı canım hepimiz için inşallah. Bende bir ayda olur biter bekleriz derken 3 ay olcak nerdeyse daha da bir aksilik çıkmazsa tabi evdeki hesap çarşıya uymuyo malesef işte. Rabbim bize sabır versin ve kucaklarımızı doldursun inşallah bu mübarek günün hürmetine

amin cnm inşallah isteyen herkese allahım nasip etsin

Ahh Kizlar ahh benden de kötü haber.transferin 6.gunu kanamam başladı adet kanamasından daha çöktü.çöktü.adstime de 17 gün vardı. Ne kamamasi bilemiyorum hala. 4gun sürdü. Ohhs oldum hastanelerde geçti ömrüm mahvoldum anlatamam.cok acı çektim. Paikolojimi anlatamam bile.kanamaya doktorlar olabilir dedi bilemeyiz be kanamasi ilaçlara devam test gününe kadar dedi kanamanın 2.gunu ovitrelle vuruldum dedi.dedi.Allahim önce test verdim aslında oazartesi test tarihim tiroit erime baktirirken baktirayom dedim.dedi doktorlar belli olmaz dedi ama bende umut yok 4gun aşırı kanama ve olabilir diolar pek mantıklı gelmedi tedavide biyetlerde yanlislik yapıldığını düşünüyorum. Hayırlısı hepimiz için ..

Ahh Kizlar ahh benden de kötü haber.transferin 6.gunu kanamam başladı adet kanamasından daha çöktü.çöktü.adstime de 17 gün vardı. Ne kamamasi bilemiyorum hala. 4gun sürdü. Ohhs oldum hastanelerde geçti ömrüm mahvoldum anlatamam.cok acı çektim. Paikolojimi anlatamam bile.kanamaya doktorlar olabilir dedi bilemeyiz be kanamasi ilaçlara devam test gününe kadar dedi kanamanın 2.gunu ovitrelle vuruldum dedi.dedi.Allahim önce test verdim aslında oazartesi test tarihim tiroit erime baktirirken baktirayom dedim.dedi doktorlar belli olmaz dedi ama bende umut yok 4gun aşırı kanama ve olabilir diolar pek mantıklı gelmedi tedavide biyetlerde yanlislik yapıldığını düşünüyorum. Hayırlısı hepimiz için ..
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah Allahtan ümit kesilmez bekleyelim biraz bakarsın geçer bebeğe bişey olmaz dua et bol bol

cnm banada öle oldu embriyom gelişmiş olsaydı geçen hafta çarşamba transfer yapılacaktı gelişmediği için yapmadılar ve bendende ertesi gün kanama geldi adet gibi 5 gün boyunca sürdü doktora gittim ilaçlardan erken olmuşun dedi (15 gün erken) transfer olsaydın yine o kanama olacaktı sanırım

Arkadaslar nereye yazacağımı bilemedim inşallah doğru yere yazıyorumdur. Benim geçen cumartesi transferim yapıldı. Bugün dayanamadım şu hassas hamilelik testlerinden aldım.üzerinde adet gecikmesinin 6 gün öncesinde bile sonuç verir yazıyor. Test yaptım çok silik 2. Çizgi oluştu. Sevinsem mi yoksa acele mi ettim bilmiyorum

mrcn bence hamilesin canim cunku bende yapmistim ikinci cizgi silik cikmisti ama ben dusuk yaptim8haftalik simdi tekrar basladim tedaviye bi umutla bakalim artik

Merhaba kızlar bende transferin 5. Günündeyim bu gün p4 e2 tahlil yaptım düşük te olsa iyidir ama tsh hormonunu yükselmiş moralim bozuldu

Merhaba arkadaslar. 8 eylul 5,gun embriyom transfer edildi.. 6 yumurtam donduruldu. Bugun transferin 10.gunu kan verdim 0 cikti. Moralim.bozuk canim sıkkın. Hala umut var midir doktor 10. Gundeciksaydi cikar di dedi ama ben hala umutluyum benim gibi olup sonra pozitif goren var midir

Merhaba arkadaslar. 8 eylul 5,gun embriyom transfer edildi.. 6 yumurtam donduruldu. Bugun transferin 10.gunu kan verdim 0 cikti. Moralim.bozuk canim sıkkın. Hala umut var midir doktor 10. Gundeciksaydi cikar di dedi ama ben hala umutluyum benim gibi olup sonra pozitif goren var midir
Allah sabır versin can çıkmaz artık üzüldüm durumuna keski elimizden birşey gelse

Canım benden 1 gün sonra transferin olmuş dun 10.günümdü pozitif sonucum yarin yenileyecem testi.sen de 12.gün bir daha baktir bence inşallah istediğin gibi olur her şey :KK200:

X