ağustos ayında tedaviye başlayıp eylül ayında transferi olacak bayanlar gelin konuşalım..

hoş geldin cnm aramıza.bu arada tugbaFB tugbaFB çok sevindim cnm.ne güzel bir aşamayı daha atlattın.toplama günün belli.bakalım bana ne dicekler yarın.belki aynı gün olur toplama günlerimiz.kızlar siz hayırlısıyla tansfer olunca kaçıncı gün test yapmayı düşünüyorsunuz.ben 12gün dayanamam yaparım gibi geliyor

ahahah :) aynen ben opu olduktan sonra bi kaç tane test alacam eve dayanamam valla :) saol cnm git doktoruna bakalım iyi haberlerini bekliyorum

benim doktorum opu nun ne zaman olacağını söylemedi.ama bir hafta daha devam edebiliriz dedi.bugün gittim perşembe tekrar çağırdı:KK43:

benimde 11 gün sürecek ilaçlarım kan tahlili aldılar ona bakıp yapacaklarmıs uzaması normal yani cnm geç olsunda güç olmasın

tabi canım bayağı fark aramızda koskoca bir gün:)) bugün 2.kez yumurta takibi için gittim 3-4 yumurta olabilir dedi doktor.yumurta toplama ne zaman olur bilmiyorum am acelem yok benim ilk tedavimde yumurtalarım yeterince büyümedi.tedaviyi yarım bırakmak zorunda kaldım.önemli olan sonucu güzel ve hayırlı olsun inşallah. sen nereye gidiyorsun? ilk tedavi mi?

gün değil saat önemli bu süreçte dimi ama :) benim ilk tedavim istanbul tüp bebeğe gidiyorum.benimde 3 kes yumurta takibim yapıldı yarın son yapılacak sanırım sonra opu için gün verilecek. kaç milim olması gerekiyo ki yumoşların biliyomusun, sana ilaçların dozunumu az verdiler neden büyümemiş ki

gün değil saat önemli bu süreçte dimi ama :) benim ilk tedavim istanbul tüp bebeğe gidiyorum.benimde 3 kes yumurta takibim yapıldı yarın son yapılacak sanırım sonra opu için gün verilecek. kaç milim olması gerekiyo ki yumoşların biliyomusun, sana ilaçların dozunumu az verdiler neden büyümemiş ki
ilk tedavim için şimdiki doktorum az vermişler dedi.bu sefer dozu daha fazla ama yinede yavaş büyüyor sanırım.geç olması sorun değil .yeter ki sonucu sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.
bende ankara medicana ya gidiyorum.yumurtaların kaç milim olması gerektiğini filan söylemiyor.sanırım kalitesi daha önemli.

ilk tedavim için şimdiki doktorum az vermişler dedi.bu sefer dozu daha fazla ama yinede yavaş büyüyor sanırım.geç olması sorun değil .yeter ki sonucu sağlıklı hayırlı evlatlar olsun.
bende ankara medicana ya gidiyorum.yumurtaların kaç milim olması gerektiğini filan söylemiyor.sanırım kalitesi daha önemli.[/QUOTE

anladım cnm aynen geç olması benim içinde önemli değil , şimdi puregonun dozu kaç senin

kızlar yumurta 17 -18-19 mm olunca çatlatma iğnesini vuruyoruz .çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da toplanıyor yumoşlarımız.çatlatma iğnesi de zaten yumurtayı büyüterek çatlatıyor.benim cuma günü opu yapılacak arkadaşlarım dua edin.perşembe yatıyorum hastaneye.inşallahh sağlıklı kaliteli umurtalarımız embriyolarımız olur yarabbimmmm

selam kızlar ben de 18 ağustosta başladım. perşembe günü opu olacak kısmetse. lütfen birbirimize dua edelim özel olarak. hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah. :anneadayı: polyanna_30 polyanna_30 niye bi gün önceden yatıyosun hastaneye?

selam kızlar ben de 18 ağustosta başladım. perşembe günü opu olacak kısmetse. lütfen birbirimize dua edelim özel olarak. hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah. :anneadayı: polyanna_30 polyanna_30 niye bi gün önceden yatıyosun hastaneye?
canım rabbim gönlündekini versin .herkese dua ediyorum ben.Allah tez zamanda versin hayırlısıyla inşallah.ege üniv. hast. de yaptırıyorum cnm ben.orada prosedür öyleymiş.1 gün önceden yatırıp tahlil falan yapacaklarmış.

canım kaç yumurtan olmuş dedi mi doktorun
Amin, amin hayırlısıyla pozitif sonuçlar verelim. Kaç toplanılcak gibi dedim, 10 gibi bekliyoruz dedi. Sayıdan çok kalite önemli ya. Bir tane olsa bile kaliteli olması yeterli aslında. Sizde sorun ne? İlk deneme mi?

evet cnm ilk deneme.sebbepsiz infertilite .aynen öyle 1 tane kaliteli olsun bizim olsun inşallah.hangi hastane.1 tane mi koyacaklar.benim 1 tane koyacaklar 35 yaş altında olduğumdan.ama özellerde 2 koyuyorlarmış okuduklarıma göre.

kızlar yumurta 17 -18-19 mm olunca çatlatma iğnesini vuruyoruz .çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da toplanıyor yumoşlarımız.çatlatma iğnesi de zaten yumurtayı büyüterek çatlatıyor.benim cuma günü opu yapılacak arkadaşlarım dua edin.perşembe yatıyorum hastaneye.inşallahh sağlıklı kaliteli umurtalarımız embriyolarımız olur yarabbimmmm

aaa aynı gün oluyoruz o zaman OPU yu :) neden bir gün önceden yatıyosun hastaneye benim gittiğim hastanede olacağın gün gidiyosun . birde bişey sorayım seninde kasıkların belin ağrıyormu benim felaket yürürken bile zorlanıorum bendemi bi anormallik var canı tatlı bi insanda değilim ama

yok cnm ben de acıya dayanıklıyımdır ama fenayım özellikle 2 gündür.dün gece uyuyamadım belim ortadan 2 ye ayrılcak gibi karın ağrısı bacaklarım uyuşuk.doktora dedim bgn normal dedi.merak etme.genelde her yerde olacağın gün gidiyorsun ama ege üni. yatırıyormuş .sen nerede yaptırıyordun.buarada bnmcuma olacak opu sen benden 1 gün önce.

evet cnm ilk deneme.sebbepsiz infertilite .aynen öyle 1 tane kaliteli olsun bizim olsun inşallah.hangi hastane.1 tane mi koyacaklar.benim 1 tane koyacaklar 35 yaş altında olduğumdan.ama özellerde 2 koyuyorlarmış okuduklarıma göre.
Acıbadem Bursa canım. Evet duruma göre iki koyabilirim dedi. Sayı hiç fark etmez olsun da hayırlsııyla...

yok cnm ben de acıya dayanıklıyımdır ama fenayım özellikle 2 gündür.dün gece uyuyamadım belim ortadan 2 ye ayrılcak gibi karın ağrısı bacaklarım uyuşuk.doktora dedim bgn normal dedi.merak etme.genelde her yerde olacağın gün gidiyorsun ama ege üni. yatırıyormuş .sen nerede yaptırıyordun.buarada bnmcuma olacak opu sen benden 1 gün önce.

ben istanbul tüp bebekte olacam cnm , ağrı konusunda bende bi tuhaflık yokmuş o zaman :) yarın kontrolüm var cuma büyük ihtimal opu

tugbaFB tugbaFB evet cnm aynı gün oluyoruz ben öykü nisa yazdı sandım başka arkadaşlada yazışıom kafam karışmış.beraber gün sayacaz.ben 9. günden itibaren kanda bakmak istiyorum eşim istemesede.çünkü çok okudum 9. gün belli olan ları

X