Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

çoooktan yazdım bile, kaçırır mıyım güzel haberi :)

Sen yine iyi vermişsin canım ben de Bim gibi heryerde Şubesi olan özel bi hastaneye gitmiştim ilkinde iyide para verdim kadın 3 ayda ne olacak ki biraz sorun var gibi ama sen 6 ay daha dene bakalım ha bide düşük falan yapma ihtimalin var yaparsan gel dedi inanabiliyormusun ama şuanki doktorum çok titiz herşeyime bakıyor özel muayenehanesi var o yüzden abuk sabuk testlerden kar amacıda yok artık özel hast. Güvenmiyorum ben

Kgzlar evd ygnla olan testlermdn birini yaptm boyle cgkti ve kayboldu

Eklentiler

• 20150910_185212.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 116
Kizlar sabah ilk idrarla testim bu sekilde cikti. Ogleden sonra devlet hastanesinin aciline gittim kan vermeye degerim 0.56 cikti bata 4 gun var. Bu arada yumurtlama akintisi ilk 29 unda geldi en son 2 sinde tekrar geldi. Son iliskimde 3 eyluldeydi. Kizlar kafam oyle karisti ki ama sanirim hamile degilim

Eklentiler

• 20150910_082903.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 113
  • 20150910_083218.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 109
kızlar bu kız hamile kaldı gitti demeyin hepsini okuyorum hamileri görünce çok mutlu oluyorum olamayanlar için dualarım sizlerle ben bir not eklemek istiyorum bizim ilk denememizdi bu ay çok fazla çalışmamıştık evet yumurtlma takıp ediyordum yumurtlama gününde ilişkiye girdik sanıyorum çünkü gün akıntım ve ağrım vardı hissetim ve ondan önce 4 gün hiçbişi yapmamıştık yani kızlar yumurtlamadan önce 2 gün en az araverin ki spermler biriksin

canım ben bata 6 gün kala yaptırdım hiçbişi çıkmadı bat günü idrarda silik çıktı bat 1 gün gweçince kan yaptırdım batını bi bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…