Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

30 günde bir adet oluyorum yalniş hesapladim sanirim bugun 30 günüm çünkü bat 11 yazdim ama galiba batim 10 suan beklemedeyim olmadi yarin kan tahlili yapim bugun bi kaç kez oldum sandim akıntıymış şefaf sonradan beyaza döndü garip bişiler var inş dogru hissediyorumdur .

Bu arada hamişler TBRKLR

Yarının mutlu haberi de sen olursun insallah

canım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

Merak ettim bende kimse bilmiyormu ki yarın bnde mi test yapsam acaba canım

Yapma bence cnm cok erken benimkid kayboldu hemen erken gebelik testi aldm 4 gun sonra yapcm bende ama icmdn bi ses hamile dglsin diyo insallah yanlyrmdur gecen ay hamlym dydm ckmadi bu ay dglm dyrm ckar belki :) bide bend 2 sbhtr idrar yanmsi var sbh 5 buckta ayaga dkyo 1 saat uyutmuyo aglyrm resmen gun icnd hc bse yok ama sdce sbhlari bence yapma test cnm negatf gorursen mrln bzlur ben yaptm pismanm :) beklicem 4 5 gun daha sonra erken gebelik testini yapcm oda negatfse en son bat gunumde yapcam

Ayyy canım o idrar yanması bndede var kac gündür bnmde içimde hep hamileymişim hissi var inşAllah hersey güzel olur bizim için

Canım ben hala adet olmadım 3 gün gecikti adetinin ılk günü test yaptım negatif ama göğüslerim sızlıyor hassaslasti biraz daha bekleyip öyle test yapayım dedim inşallah isteyen herkese mesleklerine kavusturur AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…