Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hadi gözün Aydın canım tebrikler saglikla kucağına alırsın ins. CNm

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun, dualarım seninle ve diğer bütün bebek isteyen ve bekleyenlerle...

Tebrik edrim cnm sağlıcakla kucağına al inşallah darısı başımıza inşallah çok mutlu oldum

Allah razı olsun canım, çok teşekkür ederimm :)

Ozel yaptgn bse varmydı cnm

Canım özel yaptığım birşey yoktu kür falan... son 2 aydır ovülasyon testi yaptım. 2 aydada çizgiyi koyu göremedim bir türlü.
Adetimin 16. gününde kasık ağrım vardı ve akıntım olmaya başladı. o gün yumurtlama günü olduğunu anladım. Akşam eve gidince ovü testi yaptım ve çizgiyi koyu gördüm. O günü ve sonraki günü değerlendirdik.
Tek yaptığım buydu. birde ilişkiden sonra bacaklarımı 5 dakika kaldırıyodum okadar. ondan sonra yatıyodum.

pastelove CNm hikâyen nedir kac aydır bekliyorsun belirtiler nasıldı sanırım Batı'ndan bir gun once negatif çıkmıştı senin dimi ?

Canım 2 senedir evliyim. Bu sene şubat ayından beri korunmuyoruz. Korunmadada ben ilaç falan kullanmadım. eşim korunuyrdu. oda şubatta bıraktı.
6 ay denemelerin sonucu hep hüsrandı.. 7. ay deneme sonucumuz çok şükür mutluluk oldu :)
Belirtilerim: Her sabah adet sancılarıyla uyandım, ayy bugün kesin olucam diyodum. Adet belirtileriyle aynıymış gerçekten.
Vücut ısı'm yüksek, çok sıcaklıyorum. yanaklarıma falan dokunuyorum sımsıcağım.
Göğüslerim şişti ama aşırı şişlik yok.
Ve sağ tarafımda fazlasıyla kasık ağrım var..

4 gün adetim gecikti. 6 eylüldü bat'ım. ben 5 eylülde dayanamayıp test yaptım. negatif çıktı. silik çizgi bile yoktu.
Bugün yaptığım test hemen koyulaştı..

canım gözün aydın, hayırlı olsun. tam diyordum ki bugün bebek haberi kimden gelecek acaba, okudum çok sevindim. Kocaman tebrikler :)

Çok teşekkür ederim canım, bu grubumuz bana uğurlu geldi. Listemize benide hamiş yazar mısınız efendim

Tebrik ederimmmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Aminnn canımmmmm, çok teşekkürler )

Canim benim adetim hiç Şaşmaz 26 günde bir olur çok şaşırdım yumurtlamadığıma yani düzenli adet olsak da yumurta çatlamayabiliyor demekki benim yumurta geri söndüğü için doktor sağlıklı bir yumurta değil demekki dedi o yüzden bişey yapmadı önümüzdeki ay tedaviyle deneyelim olmazsa aşılama yapalım dedi

Canım tebrik ederim. sayfaya girmeden önce içime doğmuştu hamiş haberi alacağım seninmiş demek ki :) tüm hamişlerimizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inş

Amin canım Allah razı olsun... :) Kalbin temiz, içine doğmuş canım.
Darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah.

Kızlar çok teşekkür ederim, Aminnnn... Darısı bebek isteyen, bekleyen herkesin başına..
Hala tereddütteyim, tedirginim, inanamıyorum, korkuyorummm...
Tebrik ederim canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende seninle ayni durumdayim.bizde mart ayinda korunmayi biraktik. Daha dogrusu esim birakti sizin gibi yani :) benimde 6 ay bitti. 7.aydayiz insallah bizimde sizin ki gibi 7.ayda bebisimiz olur :) fsh im yuksek cikti ama ben yinede cok umutluyum bu ay.bal corekotu tarcin kuru de yapiyorum.insallah olacak bu ay

yumurta catlamasa da adet düzenli olabilir. işte bu yuzden hamiş kalmak isteyenlerin doktora gitmesi taraftarıyım. ama ben gittim ve doktor: 'ne 2 ay mı 1 sene dolmadan gelme' dedi resmen gönderdi halbuki bi baksalar bi sorun olup olmadıgına beklememize gerek kalmayacak belki de..

Anladım canım hayırlısı olsun. Moralini yüksek tut sabret

Devlet hastanesinde aynısı bana dediler. Özele gittim beklemeye gerek yok dedi

Devlet hastanesinde aynısı bana dediler. Özele gittim beklemeye gerek yok dedi
Ben de özele gitmiştim hem de 40 tl aldılar ama yüzüme bile bakmadı başka bi özele daha gidicem kendileri bilir :) sen morelini yüksek tut cnm sorunu bulunca çözümü kolay olur Allah gönlüne göre versin inş

Bazıları söylüyor öyle hem paranı alıyor hem ilgilenmiyor bile. Ben 3 ay oldu demiştim adetim düzensiz olunca klomenle başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…