• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Şimdi nette okudum canm döllenme oldukdan 6-10 gün arası kanda ki deger artmaya baslarmıs idrarda daha gec belli olurmus hayırlısı olsun inş bebişlerimiz olur gece rüyamda kız bevegim oluyordu annem de rya görmüşş kız bebek :KK66: evet var canım bnde de ara ara oluyor

O zman 3 4 gun sonra yaparsak cikar cnm

Kan tahlili icin kac gun oncesni onerirsnz

Kızlar adet tarihim 21 eylul 19 eylul bzm icin onemli bi tarih eger hamileysem cok guzel bi supriz olcak 19nda yaptiramam cumartsiye dnk geliyo saglik ocagnda yaptrmam gerek cok yakn cunku 18nd cuma yaptramam pzrtsye kalr snuc o gun ckmyo cunku 17si cok mu erken

Bende aynı durumdayım canım ne kadar erken yapsak çıkar acaba

günaydın herkese, eğer yumurtlama tarihinizi biliyorsanız; yumurtlama gününden sonraki 12. günde kan tahlilinde çıkıyor. Zaten yumurtlamadan sonra 14.gün de regl tarihiniz ;)

Evet canım yumurta takibi yaptı bu ay ilk defa daha bata 10 gün var adet zamanında başlarız tedaviye dedi ama ne vereceğini söylemedi ben de merak ettim bunu yaşayan varsa nasıl oluyor sormak istedim

benimde yumurta takibim yapıldı. ve 18 mm olunca çatlatma iğnesi verdi ve bi gün sonra akıntım arttı çatlamıştı. O yüzden sordum. Adetim düzensiz diye yumurta takibi yaptırdım bazen 40 gün sürdüğü oluyordu. Doktoruna bi danış istersen iğneyi

Kuru incir yumurtalari gelistiriyormus canim. Bide bal,tarcin,corekotu karisimi yumurta gelisimi icin iyimis.ben bu ay bal,rarcin,corekotuna basladim.adetin 2.gunu baslayip 12.gune kadar devam ediliyormus.bakali. bende ise yarayacak mi gorecegiz bu ay

bende klomen kullandığım zaman kuru incir yemiştim. Dr çok çabuk büyümüş yumurtan demişti.Etkiliyor gerçekten

Kızlaaaaaaaaaaaaaarr test sonucummm :) Kan verdim şimdi 1 saat sonra sonucunu alacağım... Dua edin benim için canlar.

IMG_4479.JPG

Kızlar adet tarihim 21 eylul 19 eylul bzm icin onemli bi tarih eger hamileysem cok guzel bi supriz olcak 19nda yaptiramam cumartsiye dnk geliyo saglik ocagnda yaptrmam gerek cok yakn cunku 18nd cuma yaptramam pzrtsye kalr snuc o gun ckmyo cunku 17si cok mu erken
cnm 4 gün önce idrar testinde bile çıkan var ama yumurtlaman döllenmen geç olmadıysa tabi. Bnmde 24 ü adet günüm 20 si eşimin doğum günü umutsuzca o gün idrar tahlili yapmayı düşünüyom öğrenceksem o gün öğrenmeyi isterim ama işte

Back