- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.461
Ozel yaptgn bse varmydı cnmKızlar Kan testi sonucum: 205
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozel yaptgn bse varmydı cnmKızlar Kan testi sonucum: 205
Kızlar Kan testi sonucum: 205
Kızlar Kan testi sonucum: 205
Hadi gözün Aydın canım tebrikler saglikla kucağına alırsın ins. CNm
Tebrik edrim cnm sağlıcakla kucağına al inşallah darısı başımıza inşallah çok mutlu oldum
Ozel yaptgn bse varmydı cnm
pastelove CNm hikâyen nedir kac aydır bekliyorsun belirtiler nasıldı sanırım Batı'ndan bir gun once negatif çıkmıştı senin dimi ?
canım gözün aydın, hayırlı olsun. tam diyordum ki bugün bebek haberi kimden gelecek acaba, okudum çok sevindim. Kocaman tebrikler :)
Tebrik ederimmmm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canim benim adetim hiç Şaşmaz 26 günde bir olur çok şaşırdım yumurtlamadığıma yani düzenli adet olsak da yumurta çatlamayabiliyor demekki benim yumurta geri söndüğü için doktor sağlıklı bir yumurta değil demekki dedi o yüzden bişey yapmadı önümüzdeki ay tedaviyle deneyelim olmazsa aşılama yapalım dedibenimde yumurta takibim yapıldı. ve 18 mm olunca çatlatma iğnesi verdi ve bi gün sonra akıntım arttı çatlamıştı. O yüzden sordum. Adetim düzensiz diye yumurta takibi yaptırdım bazen 40 gün sürdüğü oluyordu. Doktoruna bi danış istersen iğneyi
Canim tebrik ederim sağlıcakla alırsın Kucağına inşallah bebişiniKızlaaaaaaaaaaaaaarr test sonucummm :) Kan verdim şimdi 1 saat sonra sonucunu alacağım... Dua edin benim için canlar.
Eki Görüntüle 1628320
Canım tebrik ederim. sayfaya girmeden önce içime doğmuştu hamiş haberi alacağım seninmiş demek ki :) tüm hamişlerimizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inşKızlar Kan testi sonucum: 205
Canım tebrik ederim. sayfaya girmeden önce içime doğmuştu hamiş haberi alacağım seninmiş demek ki :) tüm hamişlerimizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin inş
Tebrik ederim canim.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende seninle ayni durumdayim.bizde mart ayinda korunmayi biraktik. Daha dogrusu esim birakti sizin gibi yani :) benimde 6 ay bitti. 7.aydayiz insallah bizimde sizin ki gibi 7.ayda bebisimiz olur :) fsh im yuksek cikti ama ben yinede cok umutluyum bu ay.bal corekotu tarcin kuru de yapiyorum.insallah olacak bu ayKızlar çok teşekkür ederim, Aminnnn... Darısı bebek isteyen, bekleyen herkesin başına..
Hala tereddütteyim, tedirginim, inanamıyorum, korkuyorummm...
yumurta catlamasa da adet düzenli olabilir. işte bu yuzden hamiş kalmak isteyenlerin doktora gitmesi taraftarıyım. ama ben gittim ve doktor: 'ne 2 ay mı 1 sene dolmadan gelme' dedi resmen gönderdi halbuki bi baksalar bi sorun olup olmadıgına beklememize gerek kalmayacak belki de..Canim benim adetim hiç Şaşmaz 26 günde bir olur çok şaşırdım yumurtlamadığıma yani düzenli adet olsak da yumurta çatlamayabiliyor demekki benim yumurta geri söndüğü için doktor sağlıklı bir yumurta değil demekki dedi o yüzden bişey yapmadı önümüzdeki ay tedaviyle deneyelim olmazsa aşılama yapalım dedi
tsk ederm cnm yaa inş gelsin bebişler dolsun göbişlerAmin canım Allah razı olsun... :) Kalbin temiz, içine doğmuş canım.
Darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah.
Canim benim adetim hiç Şaşmaz 26 günde bir olur çok şaşırdım yumurtlamadığıma yani düzenli adet olsak da yumurta çatlamayabiliyor demekki benim yumurta geri söndüğü için doktor sağlıklı bir yumurta değil demekki dedi o yüzden bişey yapmadı önümüzdeki ay tedaviyle deneyelim olmazsa aşılama yapalım dedi
yumurta catlamasa da adet düzenli olabilir. işte bu yuzden hamiş kalmak isteyenlerin doktora gitmesi taraftarıyım. ama ben gittim ve doktor: 'ne 2 ay mı 1 sene dolmadan gelme' dedi resmen gönderdi halbuki bi baksalar bi sorun olup olmadıgına beklememize gerek kalmayacak belki de..
Ben de özele gitmiştim hem de 40 tl aldılar ama yüzüme bile bakmadı başka bi özele daha gidicem kendileri bilir :) sen morelini yüksek tut cnm sorunu bulunca çözümü kolay olur Allah gönlüne göre versin inşDevlet hastanesinde aynısı bana dediler. Özele gittim beklemeye gerek yok dedi
Ben de özele gitmiştim hem de 40 tl aldılar ama yüzüme bile bakmadı başka bi özele daha gidicem kendileri bilir :) sen morelini yüksek tut cnm sorunu bulunca çözümü kolay olur Allah gönlüne göre versin inş
bu sefer gittigimde 4 ay oldu demicem de 1 yıl oldu dicem baksınlar diye :))Bazıları söylüyor öyle hem paranı alıyor hem ilgilenmiyor bile. Ben 3 ay oldu demiştim adetim düzensiz olunca klomenle başlamıştı
bu sefer gittigimde 4 ay oldu demicem de 1 yıl oldu dicem baksınlar diye :))