- Konu Sahibi Homely_angel
- #1.521
Bende hamile kalmayi çok istiyorum yaaa sitede sürekli sizleri okuyordum konuşalım diye kayıt oldum vallahi. İnşallah ekim ayında hamile olurum nasip ne zormuş anne olmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar birsey soracagim yeni hamileler gogsunuzusikinca boyle beyaz sut gibi bir sivi geliyor mu
Kizlar birsey soracagim yeni hamileler gogsunuzusikinca boyle beyaz sut gibi bir sivi geliyor mu
Peki yumusak mi sert mi sisti ama yumusak uclari agriyor sadeceHayir canim zaten cok agriyo dokunamiyorum
Yumusak canim ama uclari sizliyoPeki yumusak mi sert mi sisti ama yumusak uclari agriyor sadece
Evt benimde oyleYumusak canim ama uclari sizliyo
Kızlar ben hamileyim. Doktora gideyim sizleri haberdar edeceğim.
Kmse bna cvp atmams
Bende hamile kalmayi çok istiyorum yaaa sitede sürekli sizleri okuyordum konuşalım diye kayıt oldum vallahi. İnşallah ekim ayında hamile olurum nasip ne zormuş anne olmak
Canım tebrik ederm maşallah çoğaldı hamişlerimiz eylül uğurlu geldi Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş. bize dua edin hamişlerrrr, sizlerin duası kabul oluyomussKızlar ben hamileyim. Doktora gideyim sizleri haberdar edeceğim.
Canım gögüs hassasiyeti normal ama süt gelmesi normal deil. prolaktinin yüksek olabilir. hormon testi yaptırmalısın benceKizlar birsey soracagim yeni hamileler gogsunuzu sikinca boyle beyaz sut gibi bir sivi geliyor mu
canım senin bata daha 10 gün var. hamile bile olsan idrarda cıkması pek mümkün deil bence biraz beklemelisin. bu arada msjlarına cvp yazıyoruz dün de bugun de ama sanırım sen görmüyosun :)Kgzlar evd ygnla olan testlermdn birini yaptm boyle cgkti ve kayboldu
Kızlar ben hamileyim. Doktora gideyim sizleri haberdar edeceğim.
Kizlar sabah ilk idrarla testim bu sekilde cikti. Ogleden sonra devlet hastanesinin aciline gittim kan vermeye degerim 0.56 cikti bata 4 gun var. Bu arada yumurtlama akintisi ilk 29 unda geldi en son 2 sinde tekrar geldi. Son iliskimde 3 eyluldeydi. Kizlar kafam oyle karisti ki ama sanirim hamile degilim
canım tebrik ederim senin aynıyız neredeyse mide bulantısı falan varmı doktora nezaman gidicen
hoşgeldin cnm aramıza senin bat ne zaman seni de ekleyelim listeye Homely_angel un listesi uğurlu gelio :) ben de herkes isteyince hemencecik hamiş olabiliyo sanıyodum ama malesef öyle değilmiş bizim bebişler biraz nazlıymıs Allah hepimizin gönlüne göre versin inşBende hamile kalmayi çok istiyorum yaaa sitede sürekli sizleri okuyordum konuşalım diye kayıt oldum vallahi. İnşallah ekim ayında hamile olurum nasip ne zormuş anne olmak
kızlar 3 gündür hafif bir mide bulantım var. ağzımda biraz acılık. arada bir kasık ağrısı. bi de sabah uyanıp ayağa kalkınca karnımın içinde kısa bir sancı. başka da bir belirti yok. sizce neler olacak?
Diğer bebiş de öyle olmus muydu 4 gün kalmıs batına ama hadi bakalım hayırlısı güzel haberi bu kez senden alalım :)kızlar 3 gündür hafif bir mide bulantım var. ağzımda biraz acılık. arada bir kasık ağrısı. bi de sabah uyanıp ayağa kalkınca karnımın içinde kısa bir sancı. başka da bir belirti yok. sizce neler olacak?
Hosbuldum :))) bende hamile kalırsam hemen yazsam söz. Regl olmama 1 gün var. Bende de çok belirti var ama 3 gün önce test yaptım çıkmadı. Daha da çıkmamış gbi geliyor. Hissetmiyorum hiç bebeği. Yoktur bence yahoş geldin, hepimiz sabırla beklemeye çalışıyoruz. inş en kısa zamanda senden de güzel haberi alırız
Reglime suan 1 gün var :))) 3 gün önce yaptım test çıkmadı. Belirtiler var ama içimde hiç bişey hissetmiyorum sanırım bu ay gittihoşgeldin cnm aramıza senin bat ne zaman seni de ekleyelim listeye Homely_angel un listesi uğurlu gelio :) ben de herkes isteyince hemencecik hamiş olabiliyo sanıyodum ama malesef öyle değilmiş bizim bebişler biraz nazlıymıs Allah hepimizin gönlüne göre versin inş